Gabi79 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Też mam taką nadzieję, bo rzeczywiście koncert był niezły :) Są u mnie 5 - Maksiu, Selma, Zulka, Irysek i Sznupciu. Był u mnie krótko też facebookowy Filipek, znalazł DS zaraz za Jogusiem. Czyli całe stadko z dogo. Czuję, że sznupcio długo miejsca nie zagrzeje. POZDRAWIAM!!! Quote
agat21 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Bardzo się cieszę, że maluszek już u szafirki i że dobrze się czuje. :) Wspaniałe stworzonko, prawda? :) Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Dla mnie nie ma nic piękniejszego niż moment, gdy psiak opuszcza schronisko i rozpoczyna nowe, lepsze życie. Quote
Jo37 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Bardzo dobrze ,że psiak otwarty na ludzi i zwierzaki. Po fryzjerze powinien szybko odnaleźć dom. Quote
Anula Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Przyszły od Rubik dla kudłaczka pieniążki w kwocie-924,55zł.Dziękuję. Jest to spadek po Jogusiu.Zapiszę w 2 poście.Jutro roześlę pw ja albo Bogusik z danymi do wpłat do osób,które zadeklarowały pomoc. Szafirka,ile zapłaciłaś Panu za transport? Rozumiem,że reszta transportu była gratis. Quote
dorcia2 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 cieszę się , że maluszek już u Szafirki, gratuluję udanej akcji trzymam kciuki za domek Quote
Bogusik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 cieszę się , że maluszek już u Szafirki, gratuluję udanej akcji trzymam kciuki za domek A my,dziękujemy bardzo,za włączenie się do akcji szukania transporterka :) Quote
WIGA Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zapisuję się u psiaka,z życzeniami szybkiego znalezienia domku. Quote
Bogusik Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Zapisuję się u psiaka,z życzeniami szybkiego znalezienia domku. Serdecznie witamy u sznupcia :) Quote
Nadziejka Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 zagladam z radoscia :) sciskam opozdrawiam piesiu Quote
Sara2011 Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Dzień dobry. Nie mogę się już doczekać fotek kudłaczka u szafirki :) Quote
Bogusik Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Haniu,wieści poprosimy i może jakąś foteczkę jeszcze przed spa :) Quote
ulana Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Cieszę się, że sznupcio już u Szafirki. :) Gratuluję sprawnego działania. :) Też poproszę o dane do wpłaty. Mogę w tym miesiącu dać 30zł. W przyszłym będę się liczyć od nowa. Ten drugi psiaczek ze zdjęć schroniskowych jest naprawdę ładny. Jakby tak go uprać i czesać - cudny by był. Nie wiadomo jak z charakterem i zdrowiem... Quote
Bogusik Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Cieszę się, że sznupcio już u Szafirki. :) Gratuluję sprawnego działania. :) Też poproszę o dane do wpłaty. Mogę w tym miesiącu dać 30zł. W przyszłym będę się liczyć od nowa. Ten drugi psiaczek ze zdjęć schroniskowych jest naprawdę ładny. Jakby tak go uprać i czesać - cudny by był. Nie wiadomo jak z charakterem i zdrowiem... Bardzo dziękujemy :) Konto zaraz podeślę... zapiszę sobie maluszka Serdecznie witamy :) Quote
ona03 Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Haniu,wieści poprosimy i może jakąś foteczkę jeszcze przed spa :) Fotki to pewnie będą jak już będzie pięknie ufryzowany, aż go nie poznamy :) Quote
Tola Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Jest cudowny :) jak dobrze,że Tola go wstawiła na zamojskim,a Anula wypatrzyła... :) Co do "pszenicznego" to wszystko zależy od tago,jak szybko "maluch" znajdzie domek,jak również od deklaracji.... Tolu,jak będziesz mogła,to spróbuj dowiedzieć się o nim więcej.Jest tez śliczny,a po spa,to już w ogóle.... :) Bardzo się cieszę, ze zamojski maluch już na miejscu; to cudowny psiak o cudownym charakterze, szybko znajdzie dom. Dzisiaj byłam w schronie zarezerwować miniaturowego psiaka no i wypytałam o "pszenicznego" - trafił do schroniska w kwietniu 2012 roku, ma ok. 4 lat. W boksie spokojny, unika psich kłótni, zawsze gdzieś z boku. W kontakcie z pracownikami - łagodny. [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
b-b Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Dzisiaj byłam w schronie zarezerwować miniaturowego psiaka no i wypytałam o "pszenicznego" - trafił do schroniska w kwietniu 2012 roku, ma ok. 4 lat. W boksie spokojny, unika psich kłótni, zawsze gdzieś z boku. W kontakcie z pracownikami - łagodny. Jest cudny! Quote
Bogusik Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Bardzo się cieszę, ze zamojski maluch już na miejscu; to cudowny psiak o cudownym charakterze, szybko znajdzie dom. Dzisiaj byłam w schronie zarezerwować miniaturowego psiaka no i wypytałam o "pszenicznego" - trafił do schroniska w kwietniu 2012 roku, ma ok. 4 lat. W boksie spokojny, unika psich kłótni, zawsze gdzieś z boku. W kontakcie z pracownikami - łagodny. Tolu,bardzo dziękujemy za info o "pszenicznym" Jak widać to młody psiak bo ma tylko 4 lata i do tego,o łagodnym charakterze :) Mam nadzieję,że następnym razem przyjdzie czas na jego rezerwację... :) O ile będzie to możliwee,to przydała by się jego waga i ile ma w kłębie.Ja tak czy owak, porozglądam się dla Was, za "konkretnym" transporterkiem do przewozu psiaków ... Quote
szafirka Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Wczoraj burza zabrała mi prąd, sieć telefoniczną i internet, zdążyłam tylko wrzucić zdjęcia Iryska. Sznupciu jest bardzo beztroski, otwarty jest na wszystko, niczego się nie boi. Na koty specjalnie nie reaguje. Nie jest szczekliwy, ani piskliwy, w zasadzie tak jak Joguś nie zwraca głosem na siebie uwagi. Jest bardzo uroczy i kochany :) Oto fotki 1 Quote
Recommended Posts