Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też mam taką nadzieję, bo rzeczywiście koncert był niezły :) Są u mnie 5 - Maksiu, Selma, Zulka, Irysek i Sznupciu. Był u mnie krótko też facebookowy Filipek, znalazł DS zaraz za Jogusiem.

Czyli całe stadko z dogo. Czuję, że sznupcio długo miejsca nie zagrzeje. POZDRAWIAM!!!

Posted

Przyszły od Rubik dla kudłaczka pieniążki w kwocie-924,55zł.Dziękuję.

Jest to spadek po Jogusiu.Zapiszę w 2 poście.Jutro roześlę pw ja albo Bogusik z danymi do wpłat do osób,które zadeklarowały pomoc.

Szafirka,ile zapłaciłaś Panu za transport?

Rozumiem,że reszta transportu była gratis.

Posted

cieszę się , że maluszek już u Szafirki,  gratuluję udanej akcji

trzymam kciuki za domek

A my,dziękujemy bardzo,za włączenie się do akcji szukania transporterka :)

Posted

Cieszę się, że sznupcio już u Szafirki. :) Gratuluję sprawnego działania. :)

Też poproszę o dane do wpłaty. Mogę w tym miesiącu dać 30zł. W przyszłym będę się liczyć od nowa.

Ten drugi psiaczek ze zdjęć schroniskowych jest naprawdę ładny. Jakby tak go uprać i czesać - cudny by był. Nie wiadomo jak z charakterem i zdrowiem...

Posted

Cieszę się, że sznupcio już u Szafirki. :) Gratuluję sprawnego działania. :)

Też poproszę o dane do wpłaty. Mogę w tym miesiącu dać 30zł. W przyszłym będę się liczyć od nowa.

Ten drugi psiaczek ze zdjęć schroniskowych jest naprawdę ładny. Jakby tak go uprać i czesać - cudny by był. Nie wiadomo jak z charakterem i zdrowiem...

Bardzo dziękujemy :) Konto zaraz podeślę...

zapiszę sobie maluszka

Serdecznie witamy :)

Posted

Haniu,wieści poprosimy i może jakąś foteczkę jeszcze przed spa :)

Fotki to pewnie będą jak już będzie pięknie ufryzowany, aż go nie poznamy  :)

Posted

Jest cudowny :) jak dobrze,że Tola go wstawiła na zamojskim,a Anula wypatrzyła... :)

Co do "pszenicznego" to wszystko zależy od tago,jak szybko "maluch" znajdzie domek,jak również od deklaracji....

Tolu,jak będziesz mogła,to spróbuj dowiedzieć się o nim więcej.Jest tez śliczny,a po spa,to już w ogóle.... :)

Bardzo się cieszę, ze zamojski maluch już na miejscu;  to cudowny psiak o cudownym charakterze, szybko znajdzie dom.

Dzisiaj byłam w schronie zarezerwować miniaturowego psiaka no i wypytałam o "pszenicznego" - trafił do schroniska w kwietniu 2012 roku, ma ok. 4 lat.

W boksie spokojny, unika psich kłótni, zawsze gdzieś z boku. W kontakcie z pracownikami  -  łagodny.

[URL=http://www.fotosik.pl]6b42e25b777ba54fmed.jpg[/URL]

Posted

Dzisiaj byłam w schronie zarezerwować miniaturowego psiaka no i wypytałam o "pszenicznego" - trafił do schroniska w kwietniu 2012 roku, ma ok. 4 lat.

W boksie spokojny, unika psich kłótni, zawsze gdzieś z boku. W kontakcie z pracownikami  -  łagodny.

6b42e25b777ba54fmed.jpg

Jest cudny!

Posted

Bardzo się cieszę, ze zamojski maluch już na miejscu;  to cudowny psiak o cudownym charakterze, szybko znajdzie dom.

6b42e25b777ba54fmed.jpg

Tolu,bardzo dziękujemy za info o "pszenicznym" Jak widać to młody psiak bo ma tylko 4 lata i do tego,o łagodnym charakterze :) Mam nadzieję,że następnym razem przyjdzie czas na jego rezerwację... :) O ile będzie to możliwee,to przydała by się jego waga i ile ma w kłębie.Ja tak czy owak, porozglądam się dla Was, za "konkretnym" transporterkiem do przewozu psiaków ...

Posted

Wczoraj burza zabrała mi prąd, sieć telefoniczną i internet, zdążyłam tylko wrzucić zdjęcia Iryska. Sznupciu jest bardzo beztroski, otwarty jest na wszystko, niczego się nie boi. Na koty specjalnie nie reaguje. Nie jest szczekliwy, ani piskliwy, w zasadzie tak jak Joguś nie zwraca głosem na siebie uwagi. Jest bardzo uroczy i kochany :) Oto fotki

• Upvote 1