kiyoshi Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Gabrysiu a Ty znasz nazwisko tej p. Weroniki? Popytam dziewczyn z Katowickiego schronu czy znaja Patrzylam na fb hoteliku i nic niepokojacego nie widze Zdjecia Zulki rzeczywiscie takie ,niemrawe, moze i Pani glaska ale na przelom na pewno za wczesnie Perelka wybacz ale Ty na kazdym watku jakas zgroze rozsiewasz Dopiero co bylas taka anty pan Arek na watku Lakusia - zajrzy tam i zobacz ze czasem trzeba czarne mysli odganiac bo sa bezpodstawne Zulka jest blisko Gabrysi Poczekajmy kilka dni - Quote
Perełka1 Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 13 minut temu, kiyoshi napisał: Gabrysiu a Ty znasz nazwisko tej p. Weroniki? Popytam dziewczyn z Katowickiego schronu czy znaja Patrzylam na fb hoteliku i nic niepokojacego nie widze Zdjecia Zulki rzeczywiscie takie ,niemrawe, moze i Pani glaska ale na przelom na pewno za wczesnie Perelka wybacz ale Ty na kazdym watku jakas zgroze rozsiewasz Dopiero co bylas taka anty pan Arek na watku Lakusia - zajrzy tam i zobacz ze czasem trzeba czarne mysli odganiac bo sa bezpodstawne Zulka jest blisko Gabrysi Poczekajmy kilka dni - Czytaj ze zrozumieniem. Na watku Lakusia nie pdobało mi się, i nie tylko mnie, uwagi Pana dot. pieniędzy. Oddając psa do hotelu chcę wiedzieć: - komu powierzam swojego psa, - warunki bytowania psa, - zdjęcia z hotelu, - wyżywienie - ilośc psów w hotelu - wielkośc psów w hotelu Nie interesują mnie wiadomości typu: jedna dogociocia poleca. Oddając psa jadę osobiście zweryfikować warunki, odwiedzam psa. Tu jedyną informacją była cena wzięta z powietrza, 20 zł za dobę Co mieści się w tej kwocie 20 zł? I będę to powtarzać do znudzenia na każdym wątku. I te informację są niezbędne. Ta instytucja reklamuje sie jako hotel i szkolenie, nie ma słowa o "behawiorystce" Opisz, co widzisz na zdjęciach? 1 Quote
Gabi79 Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 2 godziny temu, Perełka1 napisał: rozwiń swoją wypowiedź Poker, najlepiej jak sama Gabi79 pojedzie, to w sumie nie jest daleko Wybaczcie, ale teraz nie mam czasu czytać wszystkich postów. Oczywiście, że pojadę do Zuleczki. Właśnie dlatego chciałam, aby była niedaleko mnie. Tylko problem w tym, że nie jestem zmotoryzowana, więc jeśli ktoś oferuje transport i ma ochotę odwiedzić Zulkę, chętnie skorzystam. Hotelik był z polecenia. Znajomi mojej koleżanki korzystali z pomocy P. Weroniki jakiś czas temu. 1 Quote
Usiata Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 2 godziny temu, Perełka1 napisał: Czytaj ze zrozumieniem. Na watku Lakusia nie pdobało mi się, i nie tylko mnie, uwagi Pana dot. pieniędzy. Oddając psa do hotelu chcę wiedzieć: - komu powierzam swojego psa, - warunki bytowania psa, - zdjęcia z hotelu, - wyżywienie - ilośc psów w hotelu - wielkośc psów w hotelu Nie interesują mnie wiadomości typu: jedna dogociocia poleca. Oddając psa jadę osobiście zweryfikować warunki, odwiedzam psa. Tu jedyną informacją była cena wzięta z powietrza, 20 zł za dobę Co mieści się w tej kwocie 20 zł? I będę to powtarzać do znudzenia na każdym wątku. I te informację są niezbędne. Ta instytucja reklamuje sie jako hotel i szkolenie, nie ma słowa o "behawiorystce" Opisz, co widzisz na zdjęciach? Perełko, piszesz o SWOICH wymaganiach w sytuacji, gdy to TY oddajesz psa do hotelu. I masz do tego prawo :) Tylko jest taka malutka kwestia - czy pozwolisz, aby osoby opiekujące się Zulcią i wspierające Zulcię także mogły postąpić wg swojego wyboru? Gabi, dzisiaj poszła moja stała na Zulcię, zwiększyłam ją do 50 zł (póki co). Popieram Twoją decyzję i powiem tylko - poczekajmy na efekty. Poczekajmy dłużej niż jedną dobę i dłużej niż jeden miesiąc... Zulci niezmiennie kibicuję i mocno trzymam za nią kciuki :) 1 Quote
Neelith Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Fakt, że niedotykalska Zuleczka pozwoliła na głaskanie dobrze wróży. Macie rację, że jest to zapewne wynik strachu, a nie sukces behawiorystki, bo na to za wcześnie w tak krótkim czasie. Ale okoliczności zostały dobrze wykorzystane i skoro Zula już wie, że od głaskania się nie umiera, to gdy nabierze pewności siebie w nowym miejscu, nie sądzę by wróciła do kłapania zębami. Jestem dobrej myśli. Zmiana miejsca i od razu coś nowego. Trzymam kciuki nieustająco! 2 Quote
elik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 19 godzin temu, Poker napisał: Najlepiej by było , gdyby ktoś mógł odwiedzić Zulkę i przekonać się naocznie jak jest. Rady Perełki jak zwykle cenne tyko nie przekładają się na rzeczywistość. Z pierwszą częścią tego zdania się nie zgadzam, z drugą tak :) 19 godzin temu, kiyoshi napisał: . . . Perelka wybacz ale Ty na kazdym watku jakas zgroze rozsiewasz . . . Poczekajmy kilka dni - A nie snujmy czarnych scenariuszy. 17 godzin temu, Usiata napisał: Perełko, piszesz o SWOICH wymaganiach w sytuacji, gdy to TY oddajesz psa do hotelu. I masz do tego prawo :) Tylko jest taka malutka kwestia - czy pozwolisz, aby osoby opiekujące się Zulcią i wspierające Zulcię także mogły postąpić wg swojego wyboru? Gabi, dzisiaj poszła moja stała na Zulcię, zwiększyłam ją do 50 zł (póki co). Popieram Twoją decyzję i powiem tylko - poczekajmy na efekty. Poczekajmy dłużej niż jedną dobę i dłużej niż jeden miesiąc... Zulci niezmiennie kibicuję i mocno trzymam za nią kciuki :) Popieram w 100%. Delikatniej nie można było tego ująć :) Quote
Anecik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 W poniedziałek jedziemy z Gabi odwiedzić Zulkę. Na ewentualne pytania czemu dopiero w poniedziałek odpowiem z góry - ponieważ wcześniej nie mam czasu. 3 Quote
Poker Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 52 minut temu, anecik napisał: W poniedziałek jedziemy z Gabi odwiedzić Zulkę. Na ewentualne pytania czemu dopiero w poniedziałek odpowiem z góry - ponieważ wcześniej nie mam czasu. Super,bardzo się cieszę. Quote
elik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 53 minut temu, anecik napisał: W poniedziałek jedziemy z Gabi odwiedzić Zulkę. Na ewentualne pytania czemu dopiero w poniedziałek odpowiem z góry - ponieważ wcześniej nie mam czasu. I gra gitara :) 1 Quote
Gabi79 Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Zuleczka pozdrawia, fotorelacja z wczorajszego spacerku: 2 Quote
kiyoshi Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Zulka wygląda zjawiskowo! i strach w oczkach...gdzieś zniknął;) Quote
Gemmei Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Prześliczna sunia. ;) Faktycznie Gabi, uszy zabójcze ;) Quote
Usiata Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Piękności Zuleńka Będzie dobrze - kciuki mocno zaciśnięte; czarujemy :) Quote
Yoana Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Śliczna dziewczynka :) Trzymam kciuki za "wyprostowanie" Pięknej! Quote
Gabi79 Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Na koncie ślicznotki następujące wpłaty: 01.08. dorcia2 20,- (sierpień) Usiata 50,- (lipiec) 02.08. Bogusik 10,- (sierpień) Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Zuleczki!!! Quote
Anula Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Przydadzą się zdjęcia do ogłoszeń naszej ślicznotki.Co u Zulki słychać,czy jest zabezpieczona przeciw kleszczom bo na zdjęciach Zulka biega w wysokiej trawie. Quote
elik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Najwyraźniej wślepiona w człowieka :) Jeśli dobrze pamiętam, to dotychczas człowiek dla niej raczej nie istniał.Ona jest rzeczywiście zjawiskowa przez te uszy :) Quote
Poker Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Zupełnie inna sunia niż na pierwszych zdjęciach. Wpatrzona w coś czy kogoś.Niesamowite. Quote
Radek Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Mam nadzieję, że ta zmiana na zdjęciach pokazuje trwały kierunek:) Jutro postaram się zrobić przelew za sierpniową deklarację. Quote
Gusiaczek Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Hmmmmmmmmm, to naprawdę Zulka Starchulka? Trudno uwierzyć ... spojrzenie pełne zaciekawienia, uśmiechnięty pycholek .... ! Quote
teresaa118 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Cos dogo fiksuje, powyzej zaprezentowalam najpiekniejsze zdjecie Zuli, a komentarza, ze przeslalam stala na sierpien nie udalo mi sie umiescic przy zdjeciu, co czynie ponizej. Quote
Recommended Posts