Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabrysiu a Ty znasz nazwisko tej p. Weroniki? Popytam dziewczyn z Katowickiego schronu czy znaja

Patrzylam na fb hoteliku i nic niepokojacego nie widze 

Zdjecia Zulki rzeczywiscie takie ,niemrawe, moze i Pani glaska ale na przelom na pewno za wczesnie

Perelka wybacz ale Ty na kazdym watku jakas zgroze rozsiewasz

Dopiero co bylas taka anty pan Arek na watku Lakusia - zajrzy tam i zobacz ze czasem trzeba czarne mysli odganiac bo sa bezpodstawne

Zulka jest blisko Gabrysi

Poczekajmy kilka dni - 

Posted
13 minut temu, kiyoshi napisał:

Gabrysiu a Ty znasz nazwisko tej p. Weroniki? Popytam dziewczyn z Katowickiego schronu czy znaja

Patrzylam na fb hoteliku i nic niepokojacego nie widze 

Zdjecia Zulki rzeczywiscie takie ,niemrawe, moze i Pani glaska ale na przelom na pewno za wczesnie

Dopiero co bylas taka anty pan Arek na watku Lakusia - zajrzy tam i zobacz ze czasem trzeba czarne mysli odganiac bo sa bezpodstawne

Zulka jest blisko Gabrysi

Poczekajmy kilka dni - 

Czytaj ze zrozumieniem. Na watku Lakusia nie pdobało mi się, i nie tylko mnie, uwagi Pana dot. pieniędzy.

Oddając psa do hotelu chcę wiedzieć:

- komu powierzam swojego psa,

- warunki bytowania psa,

- zdjęcia z hotelu,

- wyżywienie

- ilośc psów w hotelu

- wielkośc psów w hotelu

Nie interesują mnie wiadomości typu: jedna dogociocia poleca.

Oddając psa jadę osobiście zweryfikować warunki, odwiedzam psa.

Tu jedyną informacją była cena wzięta z powietrza, 20 zł za dobę

Co mieści się w tej kwocie 20 zł?

I będę to powtarzać do znudzenia na każdym wątku.

I te informację są niezbędne.

Ta instytucja reklamuje sie jako hotel i szkolenie, nie ma słowa o "behawiorystce"

Opisz, co widzisz na zdjęciach?

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Perełka1 napisał:

rozwiń swoją wypowiedź Poker,

najlepiej jak sama Gabi79 pojedzie, to w sumie nie jest daleko

Wybaczcie, ale teraz nie mam czasu czytać wszystkich postów.

Oczywiście, że pojadę do Zuleczki.

Właśnie dlatego chciałam, aby była niedaleko mnie.

Tylko problem w tym, że nie jestem zmotoryzowana, więc jeśli ktoś oferuje transport i ma ochotę odwiedzić Zulkę, chętnie skorzystam.

Hotelik był z polecenia. Znajomi mojej koleżanki korzystali z pomocy P. Weroniki jakiś czas temu.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Perełka1 napisał:

Czytaj ze zrozumieniem. Na watku Lakusia nie pdobało mi się, i nie tylko mnie, uwagi Pana dot. pieniędzy.

Oddając psa do hotelu chcę wiedzieć:

- komu powierzam swojego psa,

- warunki bytowania psa,

- zdjęcia z hotelu,

- wyżywienie

- ilośc psów w hotelu

- wielkośc psów w hotelu

Nie interesują mnie wiadomości typu: jedna dogociocia poleca.

Oddając psa jadę osobiście zweryfikować warunki, odwiedzam psa.

Tu jedyną informacją była cena wzięta z powietrza, 20 zł za dobę

Co mieści się w tej kwocie 20 zł?

I będę to powtarzać do znudzenia na każdym wątku.

I te informację są niezbędne.

Ta instytucja reklamuje sie jako hotel i szkolenie, nie ma słowa o "behawiorystce"

Opisz, co widzisz na zdjęciach?

Perełko, piszesz o SWOICH wymaganiach w sytuacji, gdy to TY oddajesz psa do hotelu. I masz do tego prawo :)

Tylko jest taka malutka kwestia - czy pozwolisz, aby osoby opiekujące się Zulcią i wspierające Zulcię także mogły postąpić wg swojego wyboru?

Gabi, dzisiaj poszła moja stała na Zulcię, zwiększyłam ją do 50 zł (póki co). Popieram Twoją decyzję i powiem tylko - poczekajmy na efekty.

Poczekajmy dłużej niż jedną dobę i dłużej niż jeden miesiąc...

Zulci niezmiennie kibicuję i mocno trzymam za nią kciuki :)

• Upvote 1
Posted

Fakt, że niedotykalska Zuleczka pozwoliła na głaskanie dobrze wróży. Macie rację, że jest to zapewne wynik strachu, a nie sukces behawiorystki, bo na to za wcześnie w tak krótkim czasie. Ale okoliczności zostały dobrze wykorzystane i skoro Zula już wie, że od głaskania się nie umiera, to gdy nabierze pewności siebie w nowym miejscu, nie sądzę by wróciła do kłapania zębami. Jestem dobrej myśli. Zmiana miejsca i od razu coś nowego. Trzymam kciuki nieustająco! 

• Upvote 2
Posted
19 godzin temu, Poker napisał:

Najlepiej by było , gdyby ktoś mógł odwiedzić Zulkę  i przekonać się naocznie jak jest.

Rady Perełki jak zwykle cenne tyko nie przekładają się na rzeczywistość.

Z pierwszą częścią tego zdania się nie zgadzam, z drugą tak :)

19 godzin temu, kiyoshi napisał:

. . .

. . .

Poczekajmy kilka dni -

A nie snujmy czarnych scenariuszy.

17 godzin temu, Usiata napisał:

Perełko, piszesz o SWOICH wymaganiach w sytuacji, gdy to TY oddajesz psa do hotelu. I masz do tego prawo :)

Tylko jest taka malutka kwestia - czy pozwolisz, aby osoby opiekujące się Zulcią i wspierające Zulcię także mogły postąpić wg swojego wyboru?

Gabi, dzisiaj poszła moja stała na Zulcię, zwiększyłam ją do 50 zł (póki co). Popieram Twoją decyzję i powiem tylko - poczekajmy na efekty.

Poczekajmy dłużej niż jedną dobę i dłużej niż jeden miesiąc...

Zulci niezmiennie kibicuję i mocno trzymam za nią kciuki :)

Popieram w 100%. Delikatniej nie można było tego ująć :)

Posted

W poniedziałek jedziemy z Gabi odwiedzić Zulkę. Na ewentualne pytania czemu dopiero w poniedziałek odpowiem z góry - ponieważ wcześniej nie mam czasu.

• Upvote 3
Posted
52 minut temu, anecik napisał:

W poniedziałek jedziemy z Gabi odwiedzić Zulkę. Na ewentualne pytania czemu dopiero w poniedziałek odpowiem z góry - ponieważ wcześniej nie mam czasu.

Super,bardzo się cieszę.

Posted
53 minut temu, anecik napisał:

I gra gitara :)

• Upvote 1
Posted

Na koncie ślicznotki następujące wpłaty:

01.08.

dorcia2 20,- (sierpień)

Usiata 50,- (lipiec)

02.08.

Bogusik 10,- (sierpień)

Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Zuleczki!!!

Posted

Przydadzą się zdjęcia do ogłoszeń naszej ślicznotki.Co u Zulki słychać,czy jest zabezpieczona przeciw kleszczom bo na zdjęciach Zulka biega w wysokiej trawie.

Posted

Najwyraźniej wślepiona w człowieka :) Jeśli dobrze pamiętam, to dotychczas człowiek dla niej raczej nie istniał.Ona jest rzeczywiście zjawiskowa przez te uszy :)

7.jpg