ewu Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Piękna jest, kochany, cudny okruszek:) Z Niko wyglądają zjawiskowo:) Quote
ewu Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Kropeczka słodka, nigdy by nie zaznała domu żeby nie było takich szalonych Bab jak my:) No Reanta to jeszcze Dziewczyna, ja mam PESEL Baby:) Quote
ewu Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Aż mi miękko na sercu:) Renatko dzwoniłam wczoraj do Misi. Pani Kornelia ostatnio jeździła z Weroniką na masę badań( łącznie z tomografią). U Misi wszystko dobrze. Wieczorem przeglądnę wszystkie umowy żeby znaleźć Misi i podam Ci maila. Kornelia nie pamiętała. Quote
Gusiaczek Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Patrzę, patrzę i patrzę - nacieszyć się nie mogę :) 1 Quote
elik Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Niesamowita przemiana :) Renatko gratulacje. Uśmiech na pysiu jest fantastyczny. Ona jest taka maleńka :D Quote
Usiata Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Tofinka - śliczności po prostu; co za uśmiech, co za gracja Quote
Onaa Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Ciesze sie ze udało mi sie na fotce uchwycic urok Tofinki :-D. Mam nadzieje ze chwyci kogos za serce. Tófi pótrzebuje śpokojnego wyrozumiałego ds. Mysle ze nigdy nie miala domu. I faktycznie to kruszyna. Quote
Nutusia Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 E, no ostatnie zdjęcia to nie ten sam strachulec, co wcześniej! :D Aż się chyba nasza Imka na nią zapatrzyła ;) Quote
Onaa Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 :) Imka i Tofcia czekają na bardzo dobre cierpliwe domki , choć pewnie zawsze będzie w nich odrobina strachu. Quote
jaguska Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 :) Imka i Tofcia czekają na bardzo dobre cierpliwe domki , choć pewnie zawsze będzie w nich odrobina strachu. Doczekają się, doczekają, te domy już tam gdzieś są, to tylko kwestia czasu :) Tofisia śliczniutka a ząbek dodaje uroku, pozdrawiamy. Quote
Onaa Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Tofinka czasami zachowuje się jak szczeniak :D. Zwłaszcza jak przychodzę, albo idziemy na spacerek to radość i szaleństwo jest wielkie :). Nino jest bardziej stateczny i znosi szaleństwa Tofisi ze spokojem, nawet jak skacze na niego czy usiłuje mu zrobić pielęgnację ;). A Tofinka będzie na dniach nareszcie kąpana, co bardzo się jej już przyda. Pewnie znowu się biedna zestresuje, ale z pewnością będzie jej potem lepiej i przyjemniej. 1 Quote
Nutusia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Trudno - nikt nie mówił, że będzie łatwo ;) Naszą Polkę też czeka kąpiel, bo w środę sterylka i potem znów będzie szlaban przez 2 tygodnie... Tylko jej za bardzo nie wypachnij, bo znajdzie sobie taką perfumę, że będziesz musiała powtarzać "operację" ;) :D Quote
Gabi79 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Tofinka czasami zachowuje się jak szczeniak :D. Zwłaszcza jak przychodzę, albo idziemy na spacerek to radość i szaleństwo jest wielkie :). Nino jest bardziej stateczny i znosi szaleństwa Tofisi ze spokojem, nawet jak skacze na niego czy usiłuje mu zrobić pielęgnację ;). A Tofinka będzie na dniach nareszcie kąpana, co bardzo się jej już przyda. Pewnie znowu się biedna zestresuje, ale z pewnością będzie jej potem lepiej i przyjemniej. Kochany Cukiereczek z Tofinki. Pozdrawiamy!!! 1 Quote
elik Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Trudno - nikt nie mówił, że będzie łatwo ;) Naszą Polkę też czeka kąpiel, bo w środę sterylka i potem znów będzie szlaban przez 2 tygodnie... Tylko jej za bardzo nie wypachnij, bo znajdzie sobie taką perfumę, że będziesz musiała powtarzać "operację" ;) :D Mój Bingo kiedyś na pierwszym spacerku po kąpieli wypachnił się w krówskim łajnie, bo akurat zachciało się nam iść na spacer na łąki. Co za smród ;) Quote
Onaa Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 witamy po weekendzie :) kilka zdjęć Tofinki ze spacerku Quote
Onaa Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 I po kąpieli I jeszcze takie jedno wcześniejsze. Quote
Recommended Posts