Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja przyszłam wrzucić Wam wiadomość, jaką dostalam na ogłoszenie... Nie odpiszę, bo nie chcę się wyrażać:(

dzien dobry jestem zainteresowana czy mogła by pani-pan przywieść mi dzisiaj pieska

Posted

• Members
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 4736 postów

Wysłane Wczoraj, 20:56

Witaj, Dostałam takie pytanei o Lunkę

Witaj, jestem zainteresowany ogłoszeniem...,mieszkam sama na mokotowie w kamienicy i co weekend jeżdzea działk,e .Jak zosi jazdę samochodem ?

Odpowiedziałam, dziekuję kiyoshi :)

Posted

Witam,

mogłabym zaodoptować sunię. Mój telefon 693 755 960 - proszę o kontakt po 19stej. Podaję telefon, bo po zmianach na stronie internetowej, moja poczta nie działa dobrze. Teresa.

Posted

Witam,

mogłabym zaodoptować sunię. Mój telefon 693 755 960 - proszę o kontakt po 19stej. Podaję telefon, bo po zmianach na stronie internetowej, moja poczta nie działa dobrze. Teresa.

Witam, przekazuję namiary do Pani Ewie.

Posted

Witam,

Jestem na urlopie. Postaram się zadzwoni dzisiaj wieczorem.

Posted

Witam

U moje 9 letniej jamniczki stwierdzono guz sutka , poszukuje dobrego chirurga i anestezjologa w warszawie , sunia ma problemy z sercem , czy ktoś zna i może polecić ?  z góry bardzo dziekuję

Posted

A z tych zapytan nic nie wyniklo?

Niestety nie:( Z Panią, do której zadzwoniłam wspólnie doszłyśmy do wniosku, że powinna szukac starszego i spokojniejszego pieska.

Witaj Lunieczko Miss Obiektywu :)

Dziękujemy Gusiaczku za stała obecność:)

Witam

U moje 9 letniej jamniczki stwierdzono guz sutka , poszukuje dobrego chirurga i anestezjologa w warszawie , sunia ma problemy z sercem , czy ktoś zna i może polecić ?  z góry bardzo dziekuję

Chirurg to chyba dr Sterna. Anestezjologa nie znam:( Trzymajcie się dużo siły i zdrowia dla suni!

Posted

Wróciłam właśnie z nocnego spaceru, na którym byłam razem z Lunką. Ale się ucieszyła jak mnie zobaczyła:) Przytulankom nie było końca. Musiałam usiąść na chodniku i wziąć ją na kolana, żeby mogła przytulić się całym ciałkiem:) Po spacerze wskoczyła na schodki i chciała iść z nami do domu. Na szczęście równie chętnie poleciała z powrotem zawołana przez Martę:)

• Upvote 1
Posted

Cyt. "Witam
Na początek pytanie czy ogłoszenie jest aktualne? I jeszcze :
Czy sunia jest wysterylizowana?, Czy lubi dzieci?, Czy lubi jeździć samochodem? Będę wdzięczna za odpowiedź
pozdrawiam
Aga"