malagos Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Cudne te zdjęcia! Rasowe, kochane twarze :) Quote
Ewa Marta Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Korzystając z 20% rabatu w sklepie Maxi Zoo w dniu wczorajszym, kupiłam dla Lunki 2 spoty Fiprex przeciwkleszczowe. Koszt 35,18 zł. Quote
Ewa Marta Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 A ja przyszłam wrzucić Wam wiadomość, jaką dostalam na ogłoszenie... Nie odpiszę, bo nie chcę się wyrażać:( dzien dobry jestem zainteresowana czy mogła by pani-pan przywieść mi dzisiaj pieska Quote
Ellig Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Members 4736 postów Wysłane Wczoraj, 20:56 Witaj, Dostałam takie pytanei o Lunkę Witaj, jestem zainteresowany ogłoszeniem...,mieszkam sama na mokotowie w kamienicy i co weekend jeżdzea działk,e .Jak zosi jazdę samochodem ? Odpowiedziałam, dziekuję kiyoshi :) Quote
Gusiaczek Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 http://images51.fotosik.pl/802/59707bf82e2b84cbgen.jpg Lunka, też mam za dużo (z metra) łapek i często tak siadam ku radości i niemającym końca zachwytom gusiakovym ;) Domeczku Kochana życzę, by jak najszybciej Twoi ludzie na zawsze się zachwycali i byli dumni, że mają w rodzinie właśnie Ciebie Ovo Quote
tetate Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Witam, mogłabym zaodoptować sunię. Mój telefon 693 755 960 - proszę o kontakt po 19stej. Podaję telefon, bo po zmianach na stronie internetowej, moja poczta nie działa dobrze. Teresa. Quote
Ellig Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Witam, mogłabym zaodoptować sunię. Mój telefon 693 755 960 - proszę o kontakt po 19stej. Podaję telefon, bo po zmianach na stronie internetowej, moja poczta nie działa dobrze. Teresa. Witam, przekazuję namiary do Pani Ewie. Quote
Ewa Marta Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Witam, mogłabym zaodoptować sunię. Mój telefon 693 755 960 - proszę o kontakt po 19stej. Podaję telefon, bo po zmianach na stronie internetowej, moja poczta nie działa dobrze. Teresa. Jestem na urlopie. Postaram się zadzwoni dzisiaj wieczorem. Quote
Gusiaczek Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Witaj Lunieczko Miss Obiektywu :) Quote
eossi Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Witam U moje 9 letniej jamniczki stwierdzono guz sutka , poszukuje dobrego chirurga i anestezjologa w warszawie , sunia ma problemy z sercem , czy ktoś zna i może polecić ? z góry bardzo dziekuję Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 A z tych zapytan nic nie wyniklo? Niestety nie:( Z Panią, do której zadzwoniłam wspólnie doszłyśmy do wniosku, że powinna szukac starszego i spokojniejszego pieska. Witaj Lunieczko Miss Obiektywu :) Dziękujemy Gusiaczku za stała obecność:) Witam U moje 9 letniej jamniczki stwierdzono guz sutka , poszukuje dobrego chirurga i anestezjologa w warszawie , sunia ma problemy z sercem , czy ktoś zna i może polecić ? z góry bardzo dziekuję Chirurg to chyba dr Sterna. Anestezjologa nie znam:( Trzymajcie się dużo siły i zdrowia dla suni! Quote
Mattilu Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Zaglądam do Luneczki i pytam o zdrowie całego stada Quote
Ewa Marta Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Lunka ma się dobrze. Gania jak szalona, ma apetyt i w związku z tym zakupiłam dzisiaj kolejny worek karmy, bo poprzedni się kończy. Nadal nie ma domku i nadal go szuka. Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Lunka, lisiczko, czekamy na domek :) Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Wróciłam właśnie z nocnego spaceru, na którym byłam razem z Lunką. Ale się ucieszyła jak mnie zobaczyła:) Przytulankom nie było końca. Musiałam usiąść na chodniku i wziąć ją na kolana, żeby mogła przytulić się całym ciałkiem:) Po spacerze wskoczyła na schodki i chciała iść z nami do domu. Na szczęście równie chętnie poleciała z powrotem zawołana przez Martę:) 1 Quote
Ellig Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Cyt. "Witam Na początek pytanie czy ogłoszenie jest aktualne? I jeszcze : Czy sunia jest wysterylizowana?, Czy lubi dzieci?, Czy lubi jeździć samochodem? Będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Aga" Quote
Recommended Posts