Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunia zaginiona w Gąsewie, to jakies 10 km od nas, będę się rozglądać i powiem Tomkowi.

Zamówiłam wczoraj w Zooplusie 15 kg karmy dla Amiśki, za 98 zł.

Posted

O, chociaż raz "spóźnienie" wyszło mi na dobre - dotarłam już po sterylkowej nerwancji ;) :)

Malagosie, Ty lepiej lubiaj Amiśkę jak ja Szyszkę, bo jak będziemy wybrzydzać, to następny tymczas wiesz jaki będzie!!!! :D

Posted

Ta sunia zaginiona w Gąsewie, to jakies 10 km od nas, będę się rozglądać i powiem Tomkowi.

Zamówiłam wczoraj w Zooplusie 15 kg karmy dla Amiśki, za 98 zł.

Dzięki :) . Sunia jest ogłaszana na wielu portalach - Lento, moja ostrołeka, fb. Ja dostałam w jej sprawie @ z UM. Miejmy nadzieję, że ktoś ją zobaczy :)

Jak malagos i Nutusia zbytnio polubią swoje tymczaski, a dołaczą się do tego uczucia domowych piesełków i TZtów, to skończy się, jak u nas z Lerką :)

Posted

O, taka jest ślyczna panna:

[url=http://postimg.org/image/warlyugcj/]DSC_0413.jpg[/url]

[url=http://postimg.org/image/r1wl0yxxf/]DSC_0416.jpg[/url]

[url=http://postimg.org/image/h3bmehohv/]DSC_0418.jpg[/url]

Posted

Odpukać, ranka ślicznie się goi, szew maluśki i suchy, zaglądamy codziennie pod fartuszek.

Amiś śpi całą noc, nie budzi nas, rano wychodzi na spacer z innymi psami, wraca galopem na śniadanie. Je nieco łapczywie, ale nie tak jak Kenia, ze łącznie z michą. I bardzo lubi chrupki, rano dostają psy porcję z ręki, to taka domowa tradycja. A że mam tylko drobne dla seniorów, Amisia je łyka i czeka na jeszcze :) ale dziś, mam nadzieję, przywiezie kurier ten Fitmin dla średnich psów.

Posted

Ogłoszenia suczysko ma  - KEJCIU, dziękuję!!, wiec czekamy na odzew. Może jednak nie wygląd, ale uroczy charakter Dobrego człowieka zwabi :)

Posted

O, taka jest ślyczna panna:

DSC_0413.jpg

DSC_0416.jpg

DSC_0418.jpg

Teraz to już "śliczna"...? Już nie "trudnej urody"...?

No, ale na co Ci taka podstępna uciekinierka - tylko nerwy... ;)

Posted

Przypominamy się z Amisią.

Czekamy na telefony w spawie adopcji, a tu nic, zero odzewu z ogłoszeń.

Jutro zdejmujemy pannicy szwy po sterylce.

smutno w domu bez Milki, jej miejsce w holu przeraźliwie puste....

Posted

smutno w domu bez Milki, jaj miejsce w holu przeraźliwie puste....

Nie wiedziałam wcześniej o Mili stąd moja niezbyt stosowna wypowiedź. Szczerze współczuję.
Posted

Amisia wczoraj miała zdjęte szwy - położyliśmy ją na stole w gabinecie, ja ledwie zabrałam się za przytrzymanie łapek, by pokazać brzuszek w całej okazałości, a Tomek mówi "już załatwione" ! :) Bez piśnięcia, szarpania, bo nitki nie wrosły, same praktycznie wyskoczyły p przecięciu.

Karma Fitmin bardzo smakuje Amisi, ale i reszcie psów, te Brity, Bosche i inne niech się schowają.

Aha, wyróżniłam ogłoszenie na OLX za 5,99 zł.