Bogusik Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Widzę,że kochana ciocia halszka zrobiła ogłoszonka :) Jeżeli trzeba OLX wyróżnić,to chętnie za sponsoruję.Oby był jakiś odzew... Ciocie,trzeba zbierać deklaracje,bo inaczej tego nie ogarniecie.Bazarkami można trochę podciągnąć finanse ale bez stałych nie ma szans na jakikolwiek hotelik... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Rozgłaszamy wątek gdzie się da, kochane cioteczki zaglądają, ale wszyscy leżą finansowo... :( Może możecie podesłać wątek do jakichś dogomaniackich znajomych? Deklaracje potrzebne na wagę złota... W sprawie wyróżnienia OLX głos zabierze Lili, ona bardziej jest zorientowana, zwłaszcza cenowo :) Quote
Lili8522 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 O deklaracje będzie ciężko... Już tyle zaproszeń wysłałam... a tutaj nawet o jednorazowe ciężko :( Czarno to widzę :( Na razie mają wyróżnione ogłoszenia na OLX do 23 czerwca także dziękujemy :) Quote
zebrazebra Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Przelałam 25 zł - tylko tyle, ale może się przyda... Quote
Ajula Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Serce mi pęka, jak na nie patrze, ale moje serce to nic w porównaniu z pękniętymi sercami tych biedaków.. :( Udostępniłam ich na fb, mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz dla nich, będę o nich pamiętać. A urodę mają zjawiskową. Quote
Mysza2 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Melduję się na zaproszenie, Wpłacę na razie jednorazowo na chłopaków. Proszę o nr konta Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Serce mi pęka, jak na nie patrze, ale moje serce to nic w porównaniu z pękniętymi sercami tych biedaków.. :( Udostępniłam ich na fb, mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz dla nich, będę o nich pamiętać. A urodę mają zjawiskową. Melduję się na zaproszenie, Wpłacę na razie jednorazowo na chłopaków. Proszę o nr konta Serdecznie Wam dziękujemy! Każdy grosik na wagę złota! Już przesyłam numery konta :) 1 Quote
fegelle Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 witam. przybywam na zaproszenie. Jeny... chłopaki cudne tylko czemu to życie jest takie niesprawiedliwe :( kochani pomogę, ale niestety nie w tym momencie bo sama mam małe problemy, także dopiero po wypłacie będę mogła dorzucić grosik :( Quote
elik Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 halszka, cioteczko!!! Jestes wspaniała! Dziękujemy! :) Zrobiłyśmy też wydarzenie na facebooku chłopakom, proszę zaglądajcie i zapraszajcie kogo się da... https://www.facebook.com/events/1659654890931497/ Dobrze byłoby wkleić ten link do pierwszego postu. Wewnątrz wątku link "się gubi". Sama go nie zauważyłam. Dopiero po poście Ajula zaczęłam szukać :) Udostępniłam i zaprosiłam znajomych. Quote
Gusiaczek Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Udostępniłam, bo na tę chwilę nic zrobić nie mogę ;( Quote
Beti-Buba Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Beti buba nie będziemy tutaj roztrzasac postępowania właścicieli i uważam ta kwestie za zakończona. Ten wątek jest stworzony po to żeby pomóc psom a nie dyskutować o sprawach ludzi i ich decyzjach. Wszystkie psy szukają tutaj pomocy z winy człowieka i trudno czasami nie nazwać rzeczy po imieniu i tego nie komentować. 1 Quote
Lili8522 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Dziękujemy Cioteczki za obecność i pomoc! Pinczerka roześle numer konta :) Na szybko cegiełki dla chłopaków... http://www.dogomania.com/forum/topic/147205-karma-weterynarz-na-ratowanie-%C5%BCycie-dla-dw%C3%B3ch-brunet%C3%B3w-0710-godz-2000/ Quote
Mattilu Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 poproszę nr konta a najlepiej Paypala, podeślę na szybko 40 zł. A potem deklaruję po 20 zł stałej na każdego z chłopaków miesięcznie. 3 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Serce pęka. Dajcie nr konta, wpłacę cosik. Dziękujemy Cioteczko! Już wysyłam numer konta. witam. przybywam na zaproszenie. Jeny... chłopaki cudne tylko czemu to życie jest takie niesprawiedliwe :( kochani pomogę, ale niestety nie w tym momencie bo sama mam małe problemy, także dopiero po wypłacie będę mogła dorzucić grosik :( Dziękujemy serdecznie! Każdy pomaga jak może - za to jesteśmy niezmiernie wdzięczne :) prześlę już na zapas numer konta. Dobrze byłoby wkleić ten link do pierwszego postu. Wewnątrz wątku link "się gubi". Sama go nie zauważyłam. Dopiero po poście Ajula zaczęłam szukać :) Udostępniłam i zaprosiłam znajomych. Dziękuję za wskazówkę, już wrzucam do pierwszego postu :) poproszę nr konta a najlepiej Paypala, podeślę na szybko 40 zł. A potem deklaruję po 20 zł stałej na każdego z chłopaków miesięcznie. Matillu kochana! Dziękujemy za obecność i deklarację! Niestety żadna z nas nie posługuje się Paypalem : ( Prześlę Ci numer konta na PW. Rambo już pewnie na stole operacyjnym poddany zabiegowi kastracji - trzymajcie kciuki... Jak za to wszystko zapłacimy nie wiem, eh... : ( 1 Quote
Bogusik Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Kciuki mocno zaciśnięte!Ale co będzie dalej od środy...:( Quote
Lili8522 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Kolejny bazarek! Zapraszamy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147211-kup-naklejk%C4%99-za-pi%C4%85taka-i-wspom%C3%B3%C5%BC-ch%C5%82opaka-zapraszamy-fajne-naklejki-na-samoch%C3%B3d-mamy-1006-godz2000/ Quote
Lili8522 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Kciuki mocno zaciśnięte!Ale co będzie dalej od środy... :( Musimy koniecznie zbierać deklaracje... Każde 5 zł na wagę złota ! Quote
Anecik Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Zapisuję. A coś więcej o chłopakach - zachowanie, dzieci, koty, psy? Quote
Lili8522 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Zapisuję. A coś więcej o chłopakach - zachowanie, dzieci, koty, psy? Odpisałam przy okazji na PW :) Quote
snow-white Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 deklaruję 10 zł miesięcznie, poproszę numer konta :) Quote
Lili8522 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 deklaruję 10 zł miesięcznie, poproszę numer konta :) Super! Dziękujemy :) Kto jeszcze dorzuci grosik dla chłopaków? Quote
Martika&Aischa Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 przybiegam i zapisuję się u chłopaków :( Quote
Recommended Posts