Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie co robić z maluchem. Widać ,że ma bardzo zaniedbaną sierść. A potem będzie śliczny i dopieszczony. Ciekawe jak Mimi zareaguje na braciszka.Przypuszczam ,że będzie trochę zazdrosna.

Posted

0heart.gif0heart.gifzagladam z kciukami 

przy ..kolacyji  po pracy 

Aneciu ale cudny serduniek cudooooo

znaczy bedziesz miec dwa skarbenki ? i Franusia tez ciociuniu?

sciska  pozdrawiam 

jeszcze ciuteczke i upaly zelzeja

sciskammm mocno za wszystko 

doczytalalm 

a jakie imionko ma cudne hohoooooooo skarbeczek0heart.gif

Posted

Będzie co robić z maluchem. Widać ,że ma bardzo zaniedbaną sierść. A potem będzie śliczny i dopieszczony. Ciekawe jak Mimi zareaguje na braciszka.Przypuszczam ,że będzie trochę zazdrosna.

Z sierścią nie jest tak źle. Bardzo zaniedbaną sierść ma np. ten psiak: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11692714_409564769230744_951888706639089918_n.jpg?oh=4d4e450681c4f3497376ff8d3892d05d&oe=56202747

Posted

Ale wieści! Anecik zadziałałaś jak burza :) Ciekawe jak się psiaki dogadają :)

Na szczęście ten psiak w tym tygodniu jedzie pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie :)

Posted

Na szczęście ten psiak w tym tygodniu jedzie pod opiekę Sznaucerów w Potrzebie :)

Wiem. :) Przeczytałam na wątku psów z Radys.

Posted

Pokerku wiesz że zrobię wszystko żeby Córcia nie była zazdrosna. W końcu mam dwie ręce do miziania.A może Ossi polubi bardziej męża? To przynajmniej też miałby "swojego" przytulasa :D

• Upvote 1
Posted

Cancer się wczoraj śmiała, że jak pójdę z nimi na spacer to ludzie mogą chcieć szczeniaki :lol: :lol: :lol:

Posted

Cancer się wczoraj śmiała, że jak pójdę z nimi na spacer to ludzie mogą chcieć szczeniaki :lol: :lol: :lol:

To masz jak w banku.

Odpowiadaj ,że czas oczekiwania dwa lata i ,że są zapisy :):):)

• Upvote 1
Posted

Przyzwyczaj się do pytań, a co to za rasa :D 

Posted

Jak wszystko dobrze pójdzie to w sobotę Mimiśka będzie miała bliźniaka :D

11692484_1652688001613429_62053328830240

Jaki słodziak!!!

Przepraszam, ale nie doczytałam, z jakiego jest schronu i czy przyjeżdża do Ciebie na DT?

Posted

Jest Gabrysiu ze schronu w Łowiczu i przyjeżdża na DT z opcją stałego - zależy od Mimiśki :)

Super!!!

Oby Mimisia przyjęła malucha życzliwie! Pozdrawiam!!!

Posted

Mam nadzieję że tak będzie. Wyjeżdżamy skoro świt w sobotę bo schronisko czynne do 11.00

Kolejne schronisko czynne do 11tej, delikatnie rzecz ujmując nie rozumiem tego

Posted

Schronisko wg opisu Romki w porządku. Rozmawiałam z panem ze schroniska - sprawił na mnie dobre wrażenie  - ale rzeczywiście godziny otwarcia to jak sklep osiedlowy z ciuchami np. W tygodniu do 17 soboty i niedziele do 11. Mam nadzieję że nie będzie korków i zdążymy dojechać. Bo jak nie to się trzeba będzie włamać i go wykraść :ph34r: :o :ph34r:

Posted

Anecik idziesz za ciosem:)

Cudny bliźniak.

Co do pytania o rasę to spokojnie odpowiadaj York Mierzęcicki albo cokolwiek innego:) :)

Połowa populacji przyjmie poważnie

• Upvote 1