Ewa Marta Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Bardzo dziękuję w imienu Semika. Moje dzielne kochanie znowu walczył w weekend z biegunką, ale szybko ja opanowaliśmy. Teraz śpi smacznie. Z efektów ubocznych mamy niestety wzmożone kapanie krwi z siusiaczka. Poker podpowiedziała nam, żeby podawać Semikowi lek homeopatyczny Mercurius corrosivus CH 5 lub 9, ale nie mogę go namierzyć nigdzie:( Quote
Gusiaczek Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 http://polki.pl/we-dwoje/apteka;ul;mila;33;warszawa,ap,4917.html http://www.centrum-homeopatii.pl/ Quote
EVA2406 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Semiczku, zaglądam z nadzieją, że już lepiej się czujesz. Quote
Ellig Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Bardzo dziękuję w imienu Semika. Moje dzielne kochanie znowu walczył w weekend z biegunką, ale szybko ja opanowaliśmy. Teraz śpi smacznie. Z efektów ubocznych mamy niestety wzmożone kapanie krwi z siusiaczka. Poker podpowiedziała nam, żeby podawać Semikowi lek homeopatyczny Mercurius corrosivus CH 5 lub 9, ale nie mogę go namierzyć nigdzie:( http://www.aptekabezrecepty24.pl/produkt/boiron-mercurius-corrosivus-9-ch-granulki Quote
Ewa Marta Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Bardzo Wam dziękuję, jeszcze dzisiaj zamówię ten lek:) Teraz mam 5 minut przerwy w szkoleniu, a po szkoleniu od razu jadę do psiaków, żeby wyprowadzić je na spacer, a zaraz potem jadę po Malutkiego:) Quote
EVA2406 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 A któż to te przytulaski...? Internetowe ;) Sunia bardzo przypomina mi moją Nusię, która 7.02 odeszła za TM :( Quote
inka33 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Semiczku, jak się dzisiaj masz? Internetowe ;) Sunia bardzo przypomina mi moją Nusię, która 7.02 odeszła za TM :( A, ta o ktorej kiedyś opowiadałaś mi pod M1... przykro mi... :( Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Moje najdroższe kochanie miało wczoraj badanie USG, które wykazało, że nie ma żadnych przerzutów, a dodatkowo guz prostaty zmniejszył się z 5,7x5,4 cm na 5,5x5,2 cm!!!!! Wygląda na to, że chemia przynosi oczekiwane rezultaty, a ja pływam w chmurach ze szczęścia i co chwilę całuję pyszczek mojego szczęścia:) Jestem przeszczęśliwa:) :) :) :) W piątek 8 maja o 7 rano czwarta chemia:) Quote
EVA2406 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Ewuś, to wspaniała wiadomość. Oby tak dalej!. Semiczku, dzielny piesku, walcz dalej. Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa:) Wierzę, że jeszcze długo będziemy razem z tym moim rudzielcem:) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Moje najdroższe kochanie miało wczoraj badanie USG, które wykazało, że nie ma żadnych przerzutów, a dodatkowo guz prostaty zmniejszył się z 5,7x5,4 cm na 5,5x5,2 cm!!!!! Wygląda na to, że chemia przynosi oczekiwane rezultaty, a ja pływam w chmurach ze szczęścia i co chwilę całuję pyszczek mojego szczęścia:) Jestem przeszczęśliwa:) :) :) :) W piątek 8 maja o 7 rano czwarta chemia:) Ewuniu, to NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚĆ jaką mogłam tutaj znaleźć!!! Cudownie, super, ekstra!!!! Semisiu - duuużo zdrówka, będzie dobrze :) !!!! Quote
Ewa Marta Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Ewuniu, to NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚĆ jaką mogłam tutaj znaleźć!!! Cudownie, super, ekstra!!!! Semisiu - duuużo zdrówka, będzie dobrze :) !!!! Dziękuję serdecznie:) Quote
jotpeg Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 bardzo dobre wieści!!!! trzymam kciuki nieustająco :) Quote
Ellig Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Semik dzisiaj od rana na 4 chemii. Trzymaj się Semiczku. Quote
Recommended Posts