Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję w imienu Semika. Moje dzielne kochanie znowu walczył w weekend z biegunką, ale szybko ja opanowaliśmy. Teraz śpi smacznie. Z efektów ubocznych mamy niestety wzmożone kapanie krwi z siusiaczka. Poker podpowiedziała nam, żeby podawać Semikowi lek homeopatyczny Mercurius corrosivus CH 5 lub 9, ale nie mogę go namierzyć nigdzie:(

Posted

Bardzo dziękuję w imienu Semika. Moje dzielne kochanie znowu walczył w weekend z biegunką, ale szybko ja opanowaliśmy. Teraz śpi smacznie. Z efektów ubocznych mamy niestety wzmożone kapanie krwi z siusiaczka. Poker podpowiedziała nam, żeby podawać Semikowi lek homeopatyczny Mercurius corrosivus CH 5 lub 9, ale nie mogę go namierzyć nigdzie:(

http://www.aptekabezrecepty24.pl/produkt/boiron-mercurius-corrosivus-9-ch-granulki

Posted

Bardzo Wam dziękuję, jeszcze dzisiaj zamówię ten lek:)

Teraz mam 5 minut przerwy w szkoleniu, a po szkoleniu od razu jadę do psiaków, żeby wyprowadzić je na spacer, a zaraz potem jadę po Malutkiego:)

Posted

Semiczku, jak się dzisiaj masz?

Internetowe ;)

Sunia bardzo przypomina mi moją Nusię, która 7.02 odeszła za TM :(

A, ta o ktorej kiedyś opowiadałaś mi pod M1... przykro mi... :(

Posted

Moje najdroższe kochanie miało wczoraj badanie USG, które wykazało, że nie ma żadnych przerzutów, a dodatkowo guz prostaty zmniejszył się z 5,7x5,4 cm na 5,5x5,2 cm!!!!! Wygląda na to, że chemia przynosi oczekiwane rezultaty, a ja pływam w chmurach ze szczęścia i co chwilę całuję pyszczek mojego szczęścia:)

Jestem przeszczęśliwa:) :) :) :) W piątek 8 maja o 7 rano czwarta chemia:)

Posted

Moje najdroższe kochanie miało wczoraj badanie USG, które wykazało, że nie ma żadnych przerzutów, a dodatkowo guz prostaty zmniejszył się z 5,7x5,4 cm na 5,5x5,2 cm!!!!! Wygląda na to, że chemia przynosi oczekiwane rezultaty, a ja pływam w chmurach ze szczęścia i co chwilę całuję pyszczek mojego szczęścia:)

Jestem przeszczęśliwa:) :) :) :) W piątek 8 maja o 7 rano czwarta chemia:)

Ewuniu, to NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚĆ jaką mogłam tutaj znaleźć!!!

Cudownie, super, ekstra!!!!

Semisiu - duuużo zdrówka, będzie dobrze :) !!!!

Posted

Ewuniu, to NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚĆ jaką mogłam tutaj znaleźć!!!

Cudownie, super, ekstra!!!!

Semisiu - duuużo zdrówka, będzie dobrze :) !!!!

Dziękuję serdecznie:)