EVA2406 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Cieszę się z dobrych wiadomości :) Tak trzymaj Semiczku ! 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Dobrej i spokojnej nocki dla całej Rodzinki :) 1 Quote
Margo3011 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Takie wiadomosci od Semika bardzo ciesza :) i zdjecia , to spojrzenie Semika .. :) Sily Chlopaku i zdrowka zycze. Pozdrowienia dla rodzinki Semikowej :) 1 Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Tak bardzo boję się zapeszyć, ale Semis dzisiaj w bardzo dobrym nastroju:) Zjadł, na spacerze załatwił się, a potem truchtał i nie chciał wracać do domu prawie 30 minut:) Koniecznie chciał sam wyskoczyć z samochodu, ale mu troszkę pomogłam, żeby nie upadł na pysio. Teraz przez 3 godziny psiaki będą same w domu, ale wyglądalo na to, że Semik układa się do spania. Ja jestem szczęśliwa!!!!! 1 Quote
Gusiaczek Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ewuś, Wasze szczęście raduje ogromnie :) Dobrego dnia Kochani Quote
EVA2406 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Ewuś, Wasze szczęście raduje ogromnie :) Dobrego dnia Kochani Podpisuję się pod tymi życzeniami :) Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Bardzo dziękujemy:) Semiątko uśmiechnięte od ucha do ucha udaje, że nic mu nie jest:) O Boże, chwilo trwaj!!!!! 2 Quote
Sarunia-Niunia Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Bardzo dziękujemy:) Semiątko uśmiechnięte od ucha do ucha udaje, że nic mu nie jest:) O Boże, chwilo trwaj!!!!! Cudowne wieści!!!!!!!!!!!!! Trwaj chwilo i nie mijaj nigdy.... Miłego wieczoru Kochani, buziaki :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Wpadam powiedzieć dobranoc i ciepło przytulić Seminia :) Spokojnej nocki Kochani!!! Quote
Margo3011 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Dobranoc Semiku, spij spokojnie, ciesz Rodzinke o poranku. 1 Quote
Poker Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Jak się zaczął dzień? Mam nadzieję ,że dobrze. Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 U nas w kratkę. Dzisiaj Semik słabszy, markotny:( Nie chciał jeść, ale w końcu dal się namówić na pyszną szyneczkę. Zjadł ok. 15 dkg. Na południowym spacerze troszkę się ożywił i pospacerował ok. 30 minut. Teraz śpi zmęczony. Po powrocie przytulił się do mnie, pomerdał ogonkiem, ale wybrał spokojne miejsce w sypialni. Dostałam odpowiedź od Dr Jagielskiego po zdaniu pełnego raportu z tego tygodnia i wysłania wyników badań. Doktor uważa, że zaczęły się przerzuty, tylko w badaniu nie zostały znalezione:( Życzy Semikowi zdrowia, ale uważa, że nasze spotkanie na początku stycznia jest już mało prawdopodobne, choć życzyłby sobie zobaczyć Semika w nowym roku. Ja nie dopuszczam tej myśli do siebie. Jacek mówi, że nie myśli wcale, tylko cieszy się z każdej chwili i wspólnie obserwujemy nasze kochanie, żeby nie pozwolić na żadne cierpienie. Pojechaliśmy w nowe miejsce na spacer, żeby pobudzać go do życia. Sunieczki też były szczęśliwe i wąchały wszystko dookoła. Jesteśmy przy Semiku uśmiechnięci, spokojni i gotowi w każdej chwili na jego wsparcie. Tyle, że ja po raz pierwszy od lat mam poogryzane paznokcie do krwi. Nie zauważyłam kiedy to zrobiłam. Dopiero jak zaczęło boleć przy dotknięciu zobaczyłam, że nie mam prawie paznokci. Gdzieś musze odreagować ten stres. 1 Quote
Gusiaczek Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Zaglądam z serdecznościami. Spokojnej nocy Kochani :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Też Wam życzę spokojnej nocy. Cieszcie się każdą wspólną chwilą z Semikiem. Przesyłam dużo ciepłych myśli i całusy dla Waszego Skarba :). Quote
Sarunia-Niunia Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 U nas w kratkę. Dzisiaj Semik słabszy, markotny:( Nie chciał jeść, ale w końcu dal się namówić na pyszną szyneczkę. Zjadł ok. 15 dkg. Na południowym spacerze troszkę się ożywił i pospacerował ok. 30 minut. Teraz śpi zmęczony. Po powrocie przytulił się do mnie, pomerdał ogonkiem, ale wybrał spokojne miejsce w sypialni. Dostałam odpowiedź od Dr Jagielskiego po zdaniu pełnego raportu z tego tygodnia i wysłania wyników badań. Doktor uważa, że zaczęły się przerzuty, tylko w badaniu nie zostały znalezione:( Życzy Semikowi zdrowia, ale uważa, że nasze spotkanie na początku stycznia jest już mało prawdopodobne, choć życzyłby sobie zobaczyć Semika w nowym roku. Ja nie dopuszczam tej myśli do siebie. Jacek mówi, że nie myśli wcale, tylko cieszy się z każdej chwili i wspólnie obserwujemy nasze kochanie, żeby nie pozwolić na żadne cierpienie. Pojechaliśmy w nowe miejsce na spacer, żeby pobudzać go do życia. Sunieczki też były szczęśliwe i wąchały wszystko dookoła. Jesteśmy przy Semiku uśmiechnięci, spokojni i gotowi w każdej chwili na jego wsparcie. Tyle, że ja po raz pierwszy od lat mam poogryzane paznokcie do krwi. Nie zauważyłam kiedy to zrobiłam. Dopiero jak zaczęło boleć przy dotknięciu zobaczyłam, że nie mam prawie paznokci. Gdzieś musze odreagować ten stres. Ewuniu, jak to??? "Doktor uważa, że zaczęły się przerzuty, tylko w badaniu nie zostały znalezione:( Życzy Semikowi zdrowia, ale uważa, że nasze spotkanie na początku stycznia jest już mało prawdopodobne, choć życzyłby sobie zobaczyć Semika w nowym roku" JAK TO????? Przecież to na pewno się stanie, na pewno Seminio będzie w styczniu na wizycie!!!! Przecież styczeń jest właściwie za chwilę... Lekarze też się mylą, bo to przecież tylko ludzie... Po operacji mojej Mamy 5 listopada ub. roku lekarze nie dawali Jej szans do Bożego Narodzenia... mnie wtedy wydawało się to nieprawdopodobne... Mama dała radę dokładnie pół roku dłużej, odeszła 25 czerwca... Wszyscy lekarze byli mooocno zdziwieni, bo zaawansowanie choroby, wyniki badań - wskazywały inaczej... Ewuniu, to Wy jesteście na co dzień z Seminiatkiem, i najlepiej widzicie jak On się czuje, reaguje, jak żyje... Cudownie, że spędzacie ze sobą każdą chwilę i w tę każdą chwilę wkładacie maksimum siebie, swojego serca... Ewcia, siły Kochana, siły - trzeba wierzyć, mieć nadzieję!!! Quote
Poker Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Mam nadzieję,że te prognozy dra to takie trochę wróżenie z fusów. Może się asekuruje. Ja życzę Wam jeszcze wiele wspólnych dni , oby bez cierpienia. 1 Quote
Isabel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ja też jestem zdania, że doktorzy swoje, a życie swoje. Niczego nie można przewidzieć, niczego też nie można zagwarantować, los lubi robić i psikusy, i miłe niespodzianki. A Semik ma silny organizm i ławo się nie podda!!! Spokojnej nocy, dla Was wszystkich :) Quote
bou Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 'Medycyna uczy pokory'...Nie można operować terminami (datami),nawet kiedy wiadomo,że choroba jest nieuleczalna...Często prognozy nie są trafione.Ewuniu,celebrujcie każdą chwilę,obserwujcie Seminia,pamietaj,że on nie czuje strachu,nie ma obaw - to wielkie szczęście.To,że Wy jesteście przy nim- to też jego szczęscie,to,że on jest z Wami - to Wasze szczęscie. Niech tak trwa... M. 2 Quote
bou Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 'Medycyna uczy pokory'...Nie można operować terminami (datami),nawet kiedy wiadomo,że choroba jest nieuleczalna...Często prognozy nie są trafione.Ewuniu,celebrujcie każdą chwilę,obserwujcie Seminia,pamietaj,że on nie czuje strachu,nie ma obaw - to wielkie szczęście.To,że Wy jesteście przy nim- to też jego szczęscie,to,że on jest z Wami - to Wasze szczęscie. Niech tak trwa... M. Dubel - przepraszam. Quote
Margo3011 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ja rowniez mam nadzieje,ze Semik latwo sie nie podda, ma ogromna wole walki, jest otoczony miloscia. Te przewidywania lekarzy bardzo czesto sie nie sprawdzja, mialam tego przyklady w mojej rodzinie. Mysle o Semiku caly czas, az mi sie kilka dni temu przysnil jak sobie z moim Ozzitem razem biegaly, dwa rudzielce :) Dobre mysli plyna od nas, pozdrawiam Was. Spokojnej nocki. 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Wpadam życzyć Wam dobrej nocki i uciekam pod kołdrę, bo jakieś choróbsko się do mnie przystawia... Śpijcie dobrze Kochani :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Wpadam w niedzielne popołudnie, ściskam i życzę miłego wieczoru całej fajnej Rodzince :) Quote
Recommended Posts