Sarunia-Niunia Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ewciu, dobrej nocki Kochani :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Zaglądam i zostawiam buziolki dla całej Fajowej Rodzinki :) Quote
EVA2406 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ja też zaglądam i życzę miłego odpoczynku :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Śpijcie dobrze Słoneczka nasze :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dobrego dnia i fajnego relaksiku Kochani :) Quote
Ewa Marta Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Cześć :) Mamy problem z łączem internetowym, miejmy nadzieję, że nie zerwie mi polaczenia. Samik jest tu przeszczęśliwy! Spaceruje dzielnie, poznaje nowych przyjaciół i wrócił do zwyczaju objadania się ciasteczkami na spacerze:) Sunie też latają jak szalone, a my patrzymy na to i jesteśmy przeszczęśliwi:) Jeśli mi się uda, wgram zdjęcia. W każdym razie to co najważniejsze - Semidełko postanowiło pozostać z nami i kazda minutę tego czasu chcemy celebrować i cieszyć się, że dane jest nam być razem:) Semurek w drodze na działkę: A tu przed kominkiem. Jeszcze było troszkę chłodno, dlatego Peruszek jest cała opatulona. Barsiczka chodziła sobie, a Semik grzał się przy kominku. Kiepskie zdjęcia niestety, bo robione z telefonu. Zapomniałam zabrać aparat i bardzo mnie to zmartwiło, bo chciałam robić setki zdjęć :( 2 Quote
Gusiaczek Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Wspaniale radosne wieści, ogromnie się cieszę :) 1 Quote
Tigraa Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ewuś, życzę Wam i Semikowi, żeby był z Wami jeszcze dłuuuuugie lata. Buziaki dla Was. 1 Quote
bou Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 :) Odpoczywajcie i grzejcie się w ciepełku kominka i miłości. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie,M. 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Tak się cieszę, że dobrze płynie Wam czas... Seminio to taki Słodziak... i w samochodzie wygląda słodko, i przed kominkiem taki zrelaksowany... pięknie patrzeć na szczęśliwego Seminia... Niech czas płynie Wam błogo, odpoczywajcie, ceńcie każdą chwilę i... rób Ewcia duuużo zdjęć, niech będą i z telefonu - najważniejsze, że będą!!! Samego dobra Kochani!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Skarb kochany maszerowal dzisiaj 55 minut nie chcial wracać do domu Po powrocie rzucił sie na jedzenie i zjadl duza porcje indyka z ryzem wczesniej objadal sie pasztecikami. Potem wycalowany najpierw przez Jacka potem przeze mnie pomruczal i zasnal jak kamień. Sunie tez śpią i cala trojka chrapie glosno dookola nas 3 Quote
Margo3011 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Udanego wypoczynku!!!! Piekne zdjecia, Semik wyglada na szczesliwego, w samochodzie oczko sobie zmruzyl i przed kominkiem zrelaksowany :) Szczesliwego Nowego Roku dla Was. Tak trzymaj Semiku . 2 Quote
EVA2406 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Też jestem i z radością czytam o Semiku, jaki to On dzielny i szczęśliwy na urlopie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 A teraz po cichutku, żeby nikogo nie zbudzić.... do-bra-noooc.... Quote
Isabel Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Udanego wypoczynku :) I równie udanego, spędzonego w miłym towarzystwie Sylwestra! :) A Nowy Rok - niech się darzy!!! :) Quote
Poker Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Najsłodsze chrapanie to psie. Najlepszego nowego roku. Quote
kajtek Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Semik w podróży opalał buziaka! Ewuniu - tulę i obyśmy wszyscy: i dwu, i czworonożni spotkali się w niezmienionym /no najwyżej powiększonym / składzie za rok, oczekując 2017 roku [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
EVA2406 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Zdrowia, radości i jeszcze wielu, wielu wspólnych dni przeżytych razem. Quote
Ewa Marta Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Kochani, korzystając z dostępu internetu chciałam Wam bardzo podziękować za to, że z nami jesteście, że wspieracie mojego Semika i mnie dobrą energią i dobrym słowem. Dużo pomyślności dla Was, zdrowia i szczęścia!!!!! Pozdrawiamy Was najserdeczniej:) Semik co chwilę zmienia posłanka:) Nasza Barsunia rozchorowała się w nocy, na szczęście 15 km stąd przyjmuje dobry weterynarz. Dostaliśmy doraźną pomoc i leki na wynos. Maleńka miała bardzo twardy i bolesny brzuszek. Nie wiem co zjadła, nie zauważyłam, żeby coś znalazła. Na szczęście teraz jest już zupełnie dobrze, ale razem z Semikiem je kurczaka z ryżem. Seminio ukochany odżył tu niesamowicie. Dzisiaj leżeliśmy wszyscy na wielkim rozłożonym łóżku. Słonko przyszło na przytulasy i przeczołgiwał się od Jacka do mnie. Rozpuściliśmy naszego Rudaska strasznie, ale najważniejsze, że razem z nim witamy Nowy Rok, którego początkowo mieliśmy nie doczekać. Nie robimy planów czasowych. Cieszymy się każdą chwilą spędzoną z nim i z suniami. Rozczula nas ten cudowny pies bardzo. Każdym gestem pokazuje jak nas kocha i jak mu dobrze na świecie. Jest absolutnie idealny i ukochany przez nas i przez obie sunie. One bardzo przeżywają jego chorobę i kiedy zobaczyły, że Seminek czuje się lepiej też odżyły. Barsiczka wczoraj goniła Semcia i zaczepiała go do zabawy. 2 Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję... W te piękne i jedyne w roku chwile chcę złożyć Ewuniu Tobie, Seminiowi i Pociechom najlepsze życzenia;zdrowych, radosnych dni i tylko szczęścia w Nowym 2016 Roku Bernadka, Korunia, Nerunio, Maxiulinek, Tinusia, Gajunia i Killerek :) Quote
Ewa Marta Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Bernadko, pięknie dziękujemy!!!! Na koniec Roku wrzucam jeszcze dwa filmiki z Seminiem. Na pierwszym filmiku widać jak ten cudowny Skarb poddaje się ubieraniu w szelki. Zapiszczał na początku, bo zabolało go dotknięcie do strupków po zastrzykach na szyi. Jacek początkowo nie zorientował się o co chodzi: https://youtu.be/TAu8oqZLgg8 Na drugim jesteśmy na spacerze. Właściwie kończymy już spacer i Semik jest już troszkę zmęczony: https://youtu.be/7lHuC6DQvpM 1 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Piękne filmiki :). Semik taki dzielny i tak ładnie spaceruje :). Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zdrówka , zdrówka, zdrówka :). Quote
Sarunia-Niunia Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Piękne filmiki Ewuniu: https://youtu.be/TAu8oqZLgg8 tyle pokory i zaufania w tym Semisiątku, Peruszka obserwuje, a Barsunia najchętniej pozostałaby w ciepełku ;), i tylko uszka reagują na słowo "jeść" ;) https://youtu.be/7lHuC6DQvpM grzeczny, dreptający Skarb - do zacałowania Jeszcze raz szczęścia w Nowym Roku, a teraz całuski na dobranoc :) Quote
Ewa Marta Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Barsiczka jak się potem okazało już się źle czuła, kiedy kręciłam filmik, ale dopiero jej chodzenie w nocy postawiło mnie na baczność. Na szczęście leki pomogły i czuje się dobrze. Semus wieczorem odmówił jedzenia kurczaka, za często go ostatnio jadł. Wróciliśmy do szynki z indyka. Mam nadzieję, że przeprosi się szybko z gotowanym jedzonkiem. Jutro wracamy do domu. To były wspaniałe cztery dni pełne czasu dla naszych czworonogów. Każde z nich dostawalo masę pieszczot, przytulasow i dużo z nimi rozmawialiśmy. 1 Quote
Recommended Posts