Jump to content
Dogomania

Bleki-3-letni,malutki,przesympatyczny piesek już w DS w Poznaniu.Dziękujemy szafirko.

Recommended Posts

Posted

Bleki chyba tak nie tęskni za mną, jak ja za nim. Bardzo brakuje mi czarnulka. Za transport wyszła 100 zł. Od DS dostałam 50 zł. o czym wspominałam we wczeniejszym wpisie. Zdjęcia wyszły poruszone, ale nie mogłam ich (Państwa i Blekusia) uprosić o chwilę spokoju - taka była radość :) Myślę, że jednak nakreślą Wam troszkę to szczęście.

Posted

Szafirko tak to jest z facetami:)

Fotki wzruszające.

Widać,że Państwo to przeuroczy , kulturalni Ludzie.

Blekuś ale masz cudną Rodzinę:)

O miskach i reszcie nie wspomnę:):):)

Posted

Na razie nie zmieniam tytułu wątku dla zasady,jeszcze troszeczkę poczekamy.Myślę,że Blekuś zostanie w tym domku.By było niemożliwością aby został oddany,to taki kochany psiak.Blekuś pojechał do swojego domku 06.06.15 w urodziny miesiąca to dobry znak.

Haniu rozliczenie pobytu Blekusia:

Wzięłam średnią 30 dni.

1. 1 dzień - 8,33zł x 6dni (V) = 49,98zł = 50,00zł (po zaokrągleniu)

250,00zł - 50,00zł = 200,00zł

2. Transport = 100,00zł - 50,00zł (od Państwa za transport) = 50,00zł

3. 200,00zł - 50,00zł = 150,00zł

Bardzo proszę przelej 150,00zł na moje konto z zaznaczeniem Bleki zwrot - nick,a także prześlij mi umowę adopcyjną.

Jeżeli są, były jeszcze inne wydatki o których nie wiem to bardzo proszę napisz.

Bleki w swoim domku.

87765cbdaf433794med.jpg

7f2e3b00b87311a7med.jpg

ea8f05f4be4dfa54med.jpg

d9f69e9c14f2b15dmed.jpg

c24e27082ed85cb2med.jpg

• Upvote 1
Posted

Miseczki, posłanko, a co najważniejsze swoi ludzie. Cóż więcej potrzeba psiakowi do szczęścia:)

No właśnie.Sądzę,że będzie szczęśliwy w tym domku a opiekunowie także.Bleki to jest taki typ psiaka,który kocha wszystko i wszystkich.

Bardzo się cieszę, że Blekuś jest taki szczęśliwy i już nigdy nie będzie obcierał sobie noska o kraty.

Ja także cieszę się,że udało się jeszcze jednemu psiakowi pomóc.Blekuś przebywał rok w Schronisku i o ten rok za dużo.

Posted

Dzisiaj nadeszła wpłata (rozliczenie pobytu) od szafirki i od magolek-stała.Serdecznie dziękuję.

Rozliczenie znajduje się w 2 poście.

Posted

Ostatnio mało mam czasu na Dogo...nie wiedziałam więc, że Bleki ...o Boziu, jaka to radość :)....że on tak wspaniale trafił i jest szczęśliwym, bezpiecznym pieskiem u cudownych Ludzi.

Aż mi się oczy spociły z radości.

Wielgaśnie uznanie, szacunek, podziękowanie z wzruszonego serca dla wszystkich Cioć, dzięki którym Blekuś śmieje się całym szczęśliwym pysiem :)

Posted

Nie ma, zadzwonię w tygodniu, moze uda się jakieś zdjątko wyprosić :)

Fajnie by było abyś wyprosiła.Ciekawe jak Blekuś daje sobie radę.

Posted

Fajnie by było abyś wyprosiła.Ciekawe jak Blekuś daje sobie radę.

Też jestem ciekawa co tam u niego słychać :)

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do nowej właścicielki Blekiego - Pani Grażyny. Państwo zachwyceni są psiakiem, nie spodziewali sie, że będzie on aż tak oddany i kochany. Ciągle jest głaskany, bo tego się domaga i nie da się go nie rozpieszczać. W weekend Bleki był na wyjeździe na wieś, drogę przeleżał jak zwykle na tylniej kanapie, a na miejscu wyszalał się z nowym kolegą - psiakiem niewiele mniejszym. W piątek Blekuś pójdzie do fryzjera, aby utrzymać dotychczasową fryzurkę. Codziennie jest czesany i lubi to. Państwo chodzą z nim na rozciąganej smyczy, co 2 dni jeżdżą też do dużego parku w Poznaniu. Pani powiedziała, że nie wiedziała, że tak szybko można pokochać pieska i za nic w świecie by go już nie oddała. A oto kilka zdjęć naszego pieszczocha

• Upvote 1