Mysza2 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Proszę o dane do przelewu Melu, bardzo dziękujemy:):) Gabi powysyła dane, jak uda się złapać Henia (oby) Quote
elik Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Melu, bardzo dziękujemy:):) Gabi powysyła dane, jak uda się złapać Henia (oby) Myszeczko, uda się na pewno. Nie ma innej opcji. Podczytuje i czekam na szczęśliwe łowy :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Na prośbę niezastąpionej ewy gonzales dołączyłam Henia do beneficjentów mojego bazarku :) Zapraszam Wszystkich serdecznie :) Wejście przez podpis. Quote
Usiata Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 I ja kciukam mocno; fakt że Henio jest inteligentny i przebiegły, ale dziewczyny nie takim psiakom też dawały radę - kwestia czasu :) 1 Quote
Poker Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Czytałam cały wątek jak powieść sensacyjną z sercem w gardle. Chłopaku daj się złapać.Zaufaj. Wpłacę na niego jakiś grosz.W razie gdybym zapomniała, proszę o PW. Quote
Mysza2 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Myszeczko, uda się na pewno. Nie ma innej opcji. Podczytuje i czekam na szczęśliwe łowy :) Na prośbę niezastąpionej ewy gonzales dołączyłam Henia do beneficjentów mojego bazarku :) Zapraszam Wszystkich serdecznie :) Wejście przez podpis. I ja kciukam mocno; fakt że Henio jest inteligentny i przebiegły, ale dziewczyny nie takim psiakom też dawały radę - kwestia czasu :) Czytałam cały watek jak powieść sensacyjną sercem w gardle. Chłopaku daj się złapać.Zaufaj. Wpłacę na niego jakiś grosz.W razie gdybym zapomniała, proszę o PW. Bardzo dziękujemy za wszystko, na razie nie zbieramy pieniążków, ale na pewno się przypomnimy jak się uda. Dobre wieści z dzisiejszego dnia są takie, że Henio zbliżył się do Moniki i zachowywał się w stosunku do niej tak jak przed nieszczęsną naszą akcją. Cieszył się i merdał ogonkiem. Postanowiłyśmy jeszcze mu dać odetchnąć. Najważniejsze, żeby do Moniki nie stracił tej odrobiny zaufania jakie ma i nie zniknął. Quote
Bogusik Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Ja również nie odpuszczam w trzymaniu kciuków! Quote
elik Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 ...Dobre wieści z dzisiejszego dnia są takie, że Henio zbliżył się do Moniki i zachowywał się w stosunku do niej tak jak przed nieszczęsną naszą akcją. Cieszył się i merdał ogonkiem. Postanowiłyśmy jeszcze mu dać odetchnąć. Najważniejsze, żeby do Moniki nie stracił tej odrobiny zaufania jakie ma i nie zniknął. Słusznie, dajcie mu nabrać zaufania na nowo. Powodzenia !!! Heniutka, bądź grzecznym pieskiem ! Quote
cancer43 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Heniu,Heniu,idź w ślady twojego imiennika,to znaczy mojego TZ-a i ulegnij kobiecym wdziękom 3 Quote
Martika&Aischa Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Heniu,Heniu,idź w ślady twojego imiennika,to znaczy mojego TZ-a i ulegnij kobiecym wdziękom :D :D :D Quote
elik Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Heniu,Heniu,idź w ślady twojego imiennika,to znaczy mojego TZ-a i ulegnij kobiecym wdziękom Przyłączam się do prośby :) Quote
Usiata Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Przebiegły Henio... może jakieś pieczone mięsko na przynętę zastosować, hm...? albo rybkę wędzoną...hm? jakieś konto poproszę na priwa to podeślę grosik na przynęty dla zwabienia Heniutka Quote
Radek Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 albo rybkę wędzoną...hm? Rybka może psisko skusić:) Quote
Mysza2 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Przebiegły Henio... może jakieś pieczone mięsko na przynętę zastosować, hm...? albo rybkę wędzoną...hm? jakieś konto poproszę na priwa to podeślę grosik na przynęty dla zwabienia Heniutka Konto Gabi wyślę jak Henia uda się złowić, bardzo dziękujemy i przypomnimy się na pewno:):) Henio chętny i na rybkę i na kurczaka, ale tylko wtedy kiedy jest. Wczoraj pokazał się, ale z daleka. Dzisiaj się nie objawił wcale. Henio jest bardzo cwany, wystarczy, ze jakikolwiek samochód (poza samochodem Moniki) stoi w okolicy to Henio się nie ujawnia. Plan opracowany na dwa najbliższe dni, a co z niego wyjdzie to się okaże. Quote
sybil Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Heniek, przestań się wygłupiać i nie czekaj na tego, pożal się Boże, opiekuna, który tak paskudnie Cię potraktował . Dobre duszyczki "stają na głowie" żebyś był w końcu bezpieczny i znalazł dobry domek, a Ty co? Wodzisz wszystkich za nos . Daj sobie wreszcie pomóc Quote
Recommended Posts