MARCHEWA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Trzymam kciuki za Tofika,moja Minia 3 miesiące po zabraniu ze schroniska na widok smyczy kładła się na plecach i sikała pod siebie:shake: .Teraz już wie,że smycz nie słuzy do bicia i nic jej nie grozi.Tofik wiele przeszedł,potrzebuje dobrego i kochającego domu. Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Patia gdzie maluch teraz przebywa? U Ciebie? Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 3mam kciuki za małego!! teraz musi znaleźć się odpowiedni domek dla niego czy mały ma allegro? Quote
fizia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Tak, tak ma allegro i inne ogłoszneia np. na kupiepsa.pl Quote
Patia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 No właśnie Fizia i Pidzej też go poogłaszały , za co im jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu: i ściskam Quote
fizia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Oj nie ma za co dziękować :) Oby tylko coś te ogłoszenia pomogły! Quote
Isiak Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Śliczniusi kundelek! Takiej delikatnej, subtelnej urody, wygląda jak uosobienie łagodności. Oby szybko znalazł kochający domek. Quote
Isabel Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Śliczny maluszek! Buźka uśmiechnięta, widać, że już mniej więcej doszedł do siebie. Teraz tylko domek potrzebny, i to pilnie! Quote
Isabel Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Śliczny maluszek! Buźka uśmiechnięta, widać, że już mniej więcej doszedł do siebie. Teraz tylko domek potrzebny, i to pilnie Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dodałam ogłoszenie Toffika na adopcje.org, dwukropek i gumtree Quote
weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ktoś się kontaktuje chociaż w sprawie tego słodziaczka? :( Quote
Patia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dziękuję Wam za pamięć i ogłaszanie :loveu: Na razie dzwoniła tylko jedna pani , ta która chciała Tofika do budy , na Allegro obserwuje jedna osoba. Quote
Patia Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wysłałam ogłoszenie o Tofiku Camarze do Wyborczej . Może się zmieści . Quote
Isiak Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czy gdyby znalazł się dom w Pszczynie, dla którego problemem byłaby odległość, to można liczyć na pomoc w dowiezieniu psiaczka? Quote
red Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Myślałam, że to inny niż na 1 stronie piesek. Boże co on przeszedł, pewnie przeganiali go kamieniami zamiast dożywić na działkach. Straszne. Oby znalazł kochających ludzi - transport zawsze jest do załatwienia. Quote
weszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tofiku jeszcze chwilkę i będziesz miał domek. Nie moze być inaczej! Pocieszające jest to że Tofik chyba lubi hotelowy boks. Czuje się tam bezpiecznie, Patia wymościła mu kocykami :loveu: i to chyba pierwsza rzecz w życiu jaką ma. Swój bezpieczny kącik, pełną miskę i przyjaznych ludzi. Kochany Tofiś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts