Gugusia7 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tofik ma braciszka :multi: :multi: :multi: . A tu fota z przebiegu naszego poznania. Quote
Patia Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gugusia , cieszę się bardzo :multi: Rób foty jak chłopaki dokazują :loveu: A wszyscy proszę pamietać , że to ja zaraziłam Gugusię prątkiem Dogomanii :mdrmed: :obrazic: Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Patia no pewnie, że to Twoja zasługa!!!:loveu: Wyślij mi proszę informację kiedy Tofik był odrobaczony i odpchlony. A teraz kilka fotek Malucha:lol: To jak wczoraj z Azunią pomagały mi w pracach w ogródku :evil_lol: A tutaj ostatnia noc jeszcze bez braciszka... Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Noc była prawie spokojna :lol: . Oprócz tego, że maluchy wcale nie chciały iść spać i Aza się obraziła i poszła do innego łóżka to w sumie było okey. Dzisiaj rano mały Rubik dokazywał... chciał zabrać Azuni zabawkę... oczywiście nie dała Mu ale dzielny był :evil_lol: . Tutaj poranne karmienie całego stada(bez Kociambra, który dalej jest sfukany) no i drzemka po wygłupach, śniadaniu i kąpieli Rubika (który tak jak Tofik za nią nie przepada) Quote
halbina Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Patia napisał(a):Gugusia , cieszę się bardzo :multi: Rób foty jak chłopaki dokazują :loveu: A wszyscy proszę pamietać , że to ja zaraziłam Gugusię prątkiem Dogomanii :mdrmed: :obrazic: Patia! Należy Ci się medal za tak skuteczne zarażenie... :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagienka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 halbina napisał(a):Patia! Należy Ci się medal za tak skuteczne zarażenie... :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Tak, tak Patia, prątkuj, prątkuj!!! :evil_lol: Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pracowity dzisiaj dzień za maluchami. Ganiały w ogródku aż miło. Niestety doszło do małej kolizji i Toficzek ma lekko opuchniętą moruchnę. Na szczęście już mu klęśnie i dalej ma ochotę na zabawę i wygłupy. Po napełnieniu bebzoników makaronem z łopatką zapadły w sen... ...Tofiniowi pozwoliłam nawet spać na swojej poduszce... Quote
weszka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gugusia ależ mają psiaki raj! A Ty serducho :loveu: A Aza to wspaniała, madra ONka że tak pięknie przyjmuje nowe towarzystwo :loveu: Zdjecie na mebelkach ogrodowych bosskie - maleńka suczka :evil_lol: Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Weszka no raj to ja mam z Nimi bo ja całkiem zakochana w moich chłopakach:loveu: :loveu: :loveu: Trochę nam się rozpadało więc może jutro jakieś fotki dostarczę. Quote
Gugusia7 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pracowity dzień to i odpoczynek zasłużony:lol: no to kto na podusi?... ... no dobra ... zamieńmy się... Quote
Isabel Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cudne zdjęcia, przesłodkie maluchy!!! Ale im się udało! TAKI DOMEK!!! Quote
Patia Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Przecudne zdjęcia . A to gdzie Tofik trzyma łapkę na Rubiku :multi: :loveu: moje ulubione! Quote
Gugusia7 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nasza wesoła rodzinka przeprasza za dwudniową nieobecność ale miałam urodziny, tzn. dzisiaj mam ale goście zjechali się w weekend. Mam kilka nowych fotek i muszę powiedzieć, że lepszych maluchów ze świecą szukać. Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ostatnie zdjęcie jest najlepsze takie słodkie , tak słodką śpią:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gugusia to 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!! :BIG::drink1: Marzenia maluchów spełniłaś, czas na Twoje :loveu: Chociaż marzenia te są pewnie kompatybilne... hihihi Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Wszystkie najlepszego ! Spełnienia marzeń ! :loveu: Quote
Isabel Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dołączam się do życzeń!!! A fotki są urocze. I Tofik tak pięknie z kotkiem maszeruje, przytuleni do siebie. Quote
Gugusia7 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Serdeczne podziękowania dla wszystkich za życzenia urodzinowe. Wczoraj chłopaki trochę się bały burzy ale utuliłam ich do snu i przespały spokojnie całą noc. Tylko nad ranem zbudziło mnie bieganie po mnie i dzikie zabawy w łóżku :evil_lol: - mają energię małe skrzaty :lol: Tofik powolutku się przyzwyczaja ale mężczyzn się strasznie boi. Jeśli nie przejdzie Mu do miesiąca to rozglądnę się za jakimś psim psychologiem... nie chcę żeby całe życie był zahukany - ma prawo do normalnego wesołego życia. Jeśli ktoś zna i może polecić jakiegoś psychologa dla psiaków z okolic Krakowa, Zawiercia, Częstochowy bądź Katowic to proszę o informację. Quote
weszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ależ macie fajnie teraz w stadku! Co do psychologa to w Krakowie jest Andrzej Kłosiński --> tutaj info www.amichien.pl Quote
Gugusia7 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witajcie Kochani, dawno się nie odzywałam ale łobuzy są bardzo absorbujące. U Futrzaczków wszystko jest super. Jutro postaram się wkleić nowe foty. Weszka dzięki za adres psychologa - będę musiała z nim porozmawiać odnośnie Tofika. Bardzo szczeka na wszystkich mężczyzn - nawet domowników. Quote
Isabel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Widocznie skrzywdził go jakiś mężczyzna/mężczyźni i teraz biedaczek ma uraz. Myślę, że to z czasem ustąpi, jak się przekona, ze nie wszyscy są źli. Jest jeszcze młodziutki i nauczy się ufać, na początku przynajmniej domownikom. Quote
Gugusia7 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mam nadzieję, że tak ale wolałabym jednak żeby jakiś fachowiec Toficzka zobaczył i coś doradził. Quote
Recommended Posts