Gugusia7 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Psom błoto się nawet podoba! Chociaż Tofik jest najczystszy z całej moje sforki bo Aza i Rubik to jak wracają z dworu to są o jakieś dwa kilo cięższe :lol:. Musiałam dodatkowo przeznaczyć kilka ręczników na futrzaki bo dodatkowe szkity do wycierania wymagają tony ręczników. Jak ja już czekam na śnieg :placz::placz::placz: Quote
Gugusia7 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Właśnie pożegnał się z nami Króliś - dobranoc Gizmo:-( Quote
Patia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Przykro mi z powodu Królisia :-( Niech śpi spokojnie... Quote
AMIGA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Weszłam do tego wątku, na którym nie byłam od momentu, kiedy Tofiś znalazł nowy domek. I jestem zaryczana ze wzruszenia. Gugusiu7 jesteś naprawdę WIELKA i mocno "zarażona" przez Patię. Oby więcej takich zarażonych ludzi było!! DZIĘKI WIELKIE [SIZE=1]za Twoje serducho. Przykro mi z powodu odejścia Gizmo :-( Quote
Gugusia7 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Zarażona jestem śmiertelnie. Śledzę już chyba ze 40 wątków i serce mi się kraje :placz:. Ale przynajmniej jak spojrzę na swoje Serduszka to od razu się cieszę, że w taką noc jak dziś nie muszą się błąkać tylko wywalają się na łóżku gdzie ledwo się mieszczę :evil_lol:. I prawie wcale się dzisiaj nie wkurzyłam na brata Tofika, Rubika-Demolkę, który obgryzł nogę od stołu, a co! Tak sobie pochrumsał - z nudów:diabloti: Quote
halbina Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 no jak to?... z nudów?... to dlaczego dajecie mu sie nudzić... :mad: Quote
Patia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 U nas śnieg juz całkiem stopniał a u Was ? Znów trzeba pędzie wycierac łapy , u mnie 24 :placz: Psiaki pewnie szalały w białym puchu :cool3: a teraz znów ubłocone Quote
Isabel Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No właśnie, u mnie wrócił ten sam problem - łapy i brzuchy w błocie. A było tak pięknie - biało i czysto... Quote
Gugusia7 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 U mnie znowu śniegu baaaardzo dużo! Ale niestety zapowiadają jakieś deszcze niespokojne czy cóś takiego...Póki co jednak się cieszymy. Radocha jest tym większa, że zasypało nas na amen i nikt tu nie dojedzie - nawet my :evil_lol:. Trzeba samochód zostawiać przy głównej drodze i z buta 2 kilometry - tak dla zdrowotność! Dla psów istny raj! Tofik to jest mistrz świata w bieganiu na spacerze. Jak tylko wychodzi za furtkę to puszcza się w szalony pęd i szuka bażantów, lisów, zajączków, sarenek czy czegokolwiek co można pogonić - czasami jedynie nasz osobisty kot nam zostaje :eviltong:. Ze względu na totalne zaśnieżenie mamy las cały dla siebie! Bosko! No i wariaty jakie wychodzą z domu takie wracają czyściochy! Uwielbiam to i moja kanapa i pościel podzielają moje zdanie! Jedynie trochę łapki im walą ale to jest taki przyjemny smrodek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patia wyobrażam sobie jaki Ty masz problem z błockiem - 24 łapki?!?!!!!! Ło rany! Za życia Kobieto pomnik Ci postawić! Postaram się foty wkleić niedługo - w najbliżej nieokreślonej przyszłości. Całuję Cioteczki - pamiętajcie o nas. ps. Patia i co z kalendarzem? Można nabyć jakiś? Tofik jest tam gwiazdą czy musi poczekać do następnego sezonu? Quote
Isabel Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Psiaki mają u Ciebie jak w raju, tyle przestrzeni, różnych atrakcji, no i nade wszystko kochany dom! A co do śniegu, to w Krakowie już niemal całkowicie stopniał i wychodzi to obrzydliwe błocko. Quote
Gugusia7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Zobaczcie jak pięknie nauczyłem się dawać łapę... a to mój młodszy brat, który ledwo wystaje ze śniegu hehehehe... ... i wygląda jak czarny bałwanek... a tak szalejemy na spacerze ... ... bałwanek chciał mnie dogonić... i nie dał rady... Ja natomiast nie mogłem ukraść Azie kulki... dała się tylko przyglądać! Małemu też pozwoliła! Ale i tak jestem najszybszy z całej rodziny! ... a tak wyglądał hamak po pierwszym śniegu - ciekawe czemu już się nikt tam nie buja? Quote
halbina Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Piękny fotoreportaż z raju u Gugusi! Zazdrościmy zimy, u nas odwilż teraz i zimny deszcz... blee... Wycałuj, Gugusiu, całe stadko! Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Po zimie zostało już tylko wspomnienie :placz: i znowu mam ścieżki brudnych szłapek w przedpokoju - a jak któryś kombinator da radę to i dalej w chałupie :shake: . Jak ja chcę już śniegu!!! Quote
Isabel Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja też chcę śniegu! Albo żeby przynajmniej przymarzło, bo brud w mieście jest wyjątkowo brudny. Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cioteczka Halbina wysłałam Ci fotki, których nie mogę wkleić ze względu na dramatyczny net. Jeśli możesz to, plisssss, umieść je. Quote
Patia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ale cudne zdjęcia :loveu: A Tofik jaki ma gruby ogon a miał taki mysi , cienki jak sznureczek . W ogóle jakiś taki puchaty się zrobił :loveu: Chyba si psiaki dobrze dogadują , prawda ? Aza zadowolona z towarzystwa ? Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tofik to ma taki ogon, że jak się rozbuja to lepiej nim nie dostać! Pyskacz jest straszny i ochrzania każdego kto się do mnie zbliża. Przede wszystkim facetów - pilnuje mojej cnoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Aza kocha urwisy ale jak trzeba reprymendę da! Tofik jednak za punkt honoru postawił sobie sprawdzanie aziokowej cierpliwości. Przewrotowiec! I jeszcze jedno - może i ma ADHD ale jest WYJĄTKOWO MĄDRY! Quote
Patia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Po prostu - szczęśliwe psy :loveu: Quote
Patia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Halbina , mam pomysł , sklonujemy Gugusię :lol: Takie domki są nam potrzebne ! Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Patia nie przesadzaj - moje serducha nie mają się na pewno lepiej niż Twoje! Albo Halbina - chodząca pomoc! Mój wkład w pomoc jest znikomy w porównaniu z Wami!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W każdym razie spróbujcie nie przyjechać odwiedzić swoich chrześniaków! Nogi z odwłoków powyrywam!!! Halbina dzięki za wklejenie fotek - ostatnio net sprawdza moją cierpliwość :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts