Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psom błoto się nawet podoba! Chociaż Tofik jest najczystszy z całej moje sforki bo Aza i Rubik to jak wracają z dworu to są o jakieś dwa kilo cięższe :lol:. Musiałam dodatkowo przeznaczyć kilka ręczników na futrzaki bo dodatkowe szkity do wycierania wymagają tony ręczników. Jak ja już czekam na śnieg :placz::placz::placz:

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam do tego wątku, na którym nie byłam od momentu, kiedy Tofiś znalazł nowy domek. I jestem zaryczana ze wzruszenia. Gugusiu7 jesteś naprawdę WIELKA i mocno "zarażona" przez Patię. Oby więcej takich zarażonych ludzi było!! DZIĘKI WIELKIE [SIZE=1]za Twoje serducho.
Przykro mi z powodu odejścia Gizmo :-(

Posted

Zarażona jestem śmiertelnie. Śledzę już chyba ze 40 wątków i serce mi się kraje :placz:. Ale przynajmniej jak spojrzę na swoje Serduszka to od razu się cieszę, że w taką noc jak dziś nie muszą się błąkać tylko wywalają się na łóżku gdzie ledwo się mieszczę :evil_lol:. I prawie wcale się dzisiaj nie wkurzyłam na brata Tofika, Rubika-Demolkę, który obgryzł nogę od stołu, a co! Tak sobie pochrumsał - z nudów:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

U nas śnieg juz całkiem stopniał a u Was ? Znów trzeba pędzie wycierac łapy , u mnie 24 :placz:
Psiaki pewnie szalały w białym puchu :cool3: a teraz znów ubłocone

Posted

U mnie znowu śniegu baaaardzo dużo! Ale niestety zapowiadają jakieś deszcze niespokojne czy cóś takiego...Póki co jednak się cieszymy. Radocha jest tym większa, że zasypało nas na amen i nikt tu nie dojedzie - nawet my :evil_lol:. Trzeba samochód zostawiać przy głównej drodze i z buta 2 kilometry - tak dla zdrowotność! Dla psów istny raj! Tofik to jest mistrz świata w bieganiu na spacerze. Jak tylko wychodzi za furtkę to puszcza się w szalony pęd i szuka bażantów, lisów, zajączków, sarenek czy czegokolwiek co można pogonić - czasami jedynie nasz osobisty kot nam zostaje :eviltong:. Ze względu na totalne zaśnieżenie mamy las cały dla siebie! Bosko! No i wariaty jakie wychodzą z domu takie wracają czyściochy! Uwielbiam to i moja kanapa i pościel podzielają moje zdanie! Jedynie trochę łapki im walą ale to jest taki przyjemny smrodek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Patia wyobrażam sobie jaki Ty masz problem z błockiem - 24 łapki?!?!!!!! Ło rany! Za życia Kobieto pomnik Ci postawić!
Postaram się foty wkleić niedługo - w najbliżej nieokreślonej przyszłości.
Całuję Cioteczki - pamiętajcie o nas.
ps. Patia i co z kalendarzem? Można nabyć jakiś? Tofik jest tam gwiazdą czy musi poczekać do następnego sezonu?

Posted

Psiaki mają u Ciebie jak w raju, tyle przestrzeni, różnych atrakcji, no i nade wszystko kochany dom!
A co do śniegu, to w Krakowie już niemal całkowicie stopniał i wychodzi to obrzydliwe błocko.

Posted

Zobaczcie jak pięknie nauczyłem się dawać łapę...

a to mój młodszy brat, który ledwo wystaje ze śniegu hehehehe...

... i wygląda jak czarny bałwanek...

a tak szalejemy na spacerze ...

... bałwanek chciał mnie dogonić... i nie dał rady...

Ja natomiast nie mogłem ukraść Azie kulki... dała się tylko przyglądać!

Małemu też pozwoliła!

Ale i tak jestem najszybszy z całej rodziny!

... a tak wyglądał hamak po pierwszym śniegu - ciekawe czemu już się nikt tam nie buja?

Posted

Po zimie zostało już tylko wspomnienie :placz: i znowu mam ścieżki brudnych szłapek w przedpokoju - a jak któryś kombinator da radę to i dalej w chałupie :shake: . Jak ja chcę już śniegu!!!

Posted

Ale cudne zdjęcia :loveu: A Tofik jaki ma gruby ogon a miał taki mysi , cienki jak sznureczek . W ogóle jakiś taki puchaty się zrobił :loveu: Chyba si psiaki dobrze dogadują , prawda ? Aza zadowolona z towarzystwa ?

Posted

Tofik to ma taki ogon, że jak się rozbuja to lepiej nim nie dostać! Pyskacz jest straszny i ochrzania każdego kto się do mnie zbliża. Przede wszystkim facetów - pilnuje mojej cnoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Aza kocha urwisy ale jak trzeba reprymendę da! Tofik jednak za punkt honoru postawił sobie sprawdzanie aziokowej cierpliwości. Przewrotowiec! I jeszcze jedno - może i ma ADHD ale jest WYJĄTKOWO MĄDRY!

Posted

Patia nie przesadzaj - moje serducha nie mają się na pewno lepiej niż Twoje! Albo Halbina - chodząca pomoc! Mój wkład w pomoc jest znikomy w porównaniu z Wami!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W każdym razie spróbujcie nie przyjechać odwiedzić swoich chrześniaków! Nogi z odwłoków powyrywam!!!
Halbina dzięki za wklejenie fotek - ostatnio net sprawdza moją cierpliwość :angryy::angryy::angryy: