halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tak, sklonujmy Gugusię... ze tzrydzieści razy... jej TŻ też... i rodziców! Quote
Patia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tak , jest . A Twoj chrześniak , Halbino ? Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nie, bo on tak się nie zmienił... on tylko urósł... :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76696 Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Patia jest?AAAAAA w których? Bo ja wszystkie widziałam i Tofiśka nie znalazłam! Jeśli możesz daj linka, proszę. A Rubiś to pączek w maśle zawsze był! Kochana, rozpieszczana Klucha :loveu: Quote
halbina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Gugusiu, co u Was?... u nas dobrze, zima znów przyszłą i śnieg... Quote
Patia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Właśnie , właśnie jak tam poświetach ? Czy psiaki bały się sylwestrowych hałasów ? A moze tam u Was cichutko było i spokojnie ? Quote
Gugusia7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wiem, wiem... Długooooooo nas nie było. W tym jednak wypadku brak wiadomości to dobra wiadomość. U nas wszystko dobrze - chłopaki rosną i są zdrowe i szczęśliwe. Już czują powiew wiosny i szaleją całymi dniami w ogródku. Niestety chyba nam się stadko zmniejszyło bo 4 tygodnie temu Kociamberek poszedł na zaloty i do tej pory nie wrócił :placz::placz::placz::placz::placz:... Quote
Patia Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Gugusia , cieszę się , że się odezwalaś :multi: Wytarmoś ode mnie zwierzyniec . Jak zwykle czekam na fotki szczęśliwej gromadki . Może jeszcze wróci Kociamberek , gdzie by miał lepiej ... Quote
Gugusia7 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Witam po baaadzo długiej przerwie! U nas wszystko super - jedyny feler to Kociamberek nie wrócił :placz: i nie wiadomo co się z Nim stało. Pozostała część rodziny ma się świetnie. Jedynie Rubik dorasta i zaczynają się małe warczenia między Chłopakami ale panujemy nad wszystkim. Wszyscy cieszą się dobrym zdrowiem. Muszę wybrać kilka najnowszych foteczek i wkleić. Więcej informacji postaram się dodać w tzw. "chwili wolnej" :evil_lol:. Pozdrawiam i całuję Cioteczki Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 szkada, że kociamber nie wrócił... jakbyś chciała, to mam dwa buraski na tymczasie... a i inne kolorki mamy... rudy... niebieski... :lol: Quote
Jagienka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oooo tak tak Gugusia foteczki foteczki!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Patia Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Pozdrawiamy Was serdecznie i chcemy foooootki ! Quote
Patia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Ciekawe co tam u Gugusi i naszych słodziaków ? Quote
Recommended Posts