Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Gugusia7 napisał(a):
Melduję posłusznie że Tofik złamał pazurek.... :-( ale Rubik Go pociesza zabierając Mu kość...

dba o to, żeby sobie też ząbków nie połamał :diabloti:

Posted

Dalej szczeka - ogólnie mam wrażenie, że Tofik ma coś w rodzaju psiego ADHD - no chyba że ta nadpobudliwość wynika z traumy jaką biedaczek przeszedł. Ogólnie jest lepiej ale muszę Tofika obserwować i w razie czego pojadę z Nim do Krakowa do psychologa. A tak ogólnie to jest strasznie kochany :loveu::loveu::loveu: Niestety ostatnio pogoda nie pozwala nam na zrobienie nowych fotek :placz: ciągle pada i pada....

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Melduję posłusznie że Tofik złamał pazurek.... :-( ale Rubik Go pociesza zabierając Mu kość...

Na Rubika można zawsze liczyć!... w końcu miał chłopak niezłą szkołę u mnie... :evil_lol:
Ucałuj swoje stadko! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam Cioteczki - rozpisywać się nie będę bo mi zimno i trza w kominku napalić :cool3: ale mam nowe fotki z naszych wypraw ogródkowych...
Uwaga! Wklejam!

W telegraficznym skrócie - Tofik ma wkrętkę na kota- strasznie go dręczy :diabloti: a Rubik ma to wszystko w dupuni - jedynie żarcie się liczy i obżeranie moich gnojodepków (czyt. kapci) co widać na załączonym obrazku... :loveu:

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Aaaa zapomniałabym... Podaję link do petycji w sprawie zamordowania kota w celach artystycznych - jeśli ktoś nie zna - wpiszcie się.
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337

Mój podpis jest pod numerem 9731.

Zdjęcia cudne :loveu:
Dziś tak szaro i już zimno się robi , co by się działo z Tofikiem , gdyby nadal był sam na świecie ...
A tak ma Was , ciepły domek , przyjaciół do zabawy i dużo miłości :loveu:

Posted

Kurcze Tofikowi nie przechodzi szczekanie. Dekuje się pod łóżkiem i szczeka na wszystkie osoby wchodzące po schodach oprócz mnie. To samo jest w ogródku jak się bawimy. Gdy tylko ktoś idzie albo się odezwie od strzału jest szczekanie i jeżenie. Jednak bez psychologa się nie obejdzie...:-( no cóż ale poza tym jest KOCHANY. A może macie podobne doświadczenia i może jakieś porady?

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Dzwoniłam dzisiaj do psiego psychologa do Krakowa. Mam zadzwonić w poniedziałek i się umówić na wizytę. Mam nadzieję, że to pomoże.

Trzymam kciuki!!! Jak to się nigdy nie da przewidzieć jakie pies ma rewelacje dla Nas za pazuchą...

• 2 weeks later...
Posted

Dawno nas tutaj nie było ale jestem chora i mam komputerowstręt:cool3:. Mam nowe fotki ale wkleję je po weekendzie bo trzeba się wykurować i nabrać znowu chęci do monitorka:lol:

• 2 weeks later...
Posted

NARESZCIE!!!
Foty śliczne, ale wolno wklejać tylko 5 do jednego postu...
Napisz, co porabiają Twoje/nasze kochane psiaki i całe stadko... Moje stadko wzbogaciło się o tymczasowiczów znów... tym razem trzy zbońce to małe czarne kociaki... adresik wątku w moim podpisie, zapraszam, Gugusiu!

Posted

Cudne fotki !:loveu:
Gugusiu jeśli chcesz , żeby Tofik znalazł się w kalendarzu , z którego sprzedaży dochód zostanie przeznaczony na ratowanie psów w potrzebie , przyślij mi parę niezmniejszonych fot szczęśliwego Tofika na adres [email protected]

Posted

Przepraszam, że od strzału aż 12 fotek ale długo nie było żadnej... Oczywiście znowu jestem w przelocie - u Chłopaków wszystko gra.
Halbina rzucę okiem późnym wieczorem.
Patia oczywiście, że chcę dać zdjęcia Tofika - wybiorę jakieś fotki i wyślę jutro - nie będzie późno?
Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Dawno mnie nie było. W piątek wróciłam z dłuższego wyjazdu. W czasie mojej nieobecności Tofik nauczył się siadać i podawać łapę. No i trochę urósł, o przytyciu nie wspomnę ;)...
Patia czy doszły do Ciebie zdjęcia do kalendarza? Nic nie pisałaś więc nie wiem czy zamówić pół nakładu dla znajomych :diabloti:.

Posted

A ja?... :placz:
Wczoraj ktoś na wątku mazańcowickim napisał, że minęło już trzy miesiące odkąd Rubik i jego rodzeństwo znalazło się poza tym strasznym miejscem... jak ten czas szybko leci...

Posted

Tofik miał okres poprawy ale znowu szczeka :placz: i to jak :diabloti:!!! Skutecznie dba żebym się nie wyspała - codziennie. Chyba jednak trzeba będzie zasięgnąć fachowej porady. Poza tym jest prześliczny i rozpiera Go energia. Właśnie patrzę przez okno, że demolują mi ogródek :angryy: - jak zwykle. Razem z bandą próbowały mi już przesadzić wierzbę babilońską, magnolię i rododendrona. Nie muszę dodawać, że w taką pogodę dostaję zawału za każdym razem jak wracają z zabawy w ogródku a że robią to co 2 godziny, cóż mogę dodać. Moja pralka się już buntuje bo ciągle musi prać zapiaszczone ręczniki. No ale cóż zrobić - młodość musi się wyszaleć! Pozdrawiam wszystkie Cioteczki i Ciociów :evil_lol:

Posted

Wiem co to znaczy czyścić (a właściwie próbować oczyścić) psa z błota - moja Tina jest w typie PON-a. Z drugą sunią ON-kowatą nie ma takiego kłopotu. Teraz jest niestety taka paskudna pora - głównie dla nas, bo psom błoto specjalnie nie przeszkadza.