Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie Tofik miał szczęście tylko my :multi: . Tofik robi postępy - dzisiaj dwa razy wszedł sam do domu!!!!! :lol: I nauczył się schodzić po schodach! Wchodzenie szło mu dobrze ale zejść się bał. Ale już umie - dzielny psiak. Niestety noc miał niespokojną bo musiał kilka razy wyjść do ogrodu na smyczy bo zbyt dużo zjadł (zjadł swoją porcję i podżarł Azie :evil_lol: z miski). Teraz znalazł sobie nowe fascynujące zajęcie - kradnie skarpetki i próbuje wyskubać w nich dziurę. Dostał już moje ulubione niebieskie ale usiłuje jeszcze zagrabić inne. Z minuty na minutę staje się ufniejszy ale to jeszcze potrwa zanim przestanie się bać. Dzisiaj wkleję jego nowe fotki. Pozdrawiam

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co tam robi moja koteczka? Moja, bo identyczna. Widzę, że Tofik lubi też koty. To wspaniały piesek, nigdy nie marzył nawet, że będzie spał w podusi. Cieszę się jego szczęściem:multi:

Posted

Tofik lubi wszystko co Go spotyka i nie wiąże się z bólem. Jest tak bystry i chętny do nauki, że sama się boję - będzie lepszy w sudoku ode mnie :evil_lol: . Dzisiejszy dzień to pasmo samych radosnych chwil - wszystko się udało nawet przemogliśmy lęk przed wchodzeniem do domu. Wszystkie łóżka i kanapy w domu są Jego. Żałujcie ci którzy nie chcieli Go adoptować. CUDO! No nie wiem czy jeszcze Was informować o Jego postępach. Aaale teraz cudnie chrapie. Patia DZIĘKI za takiego fajnistego czworonoga :loveu: W razie potrzeby zadzwoń lub napisz.

Posted

Gugusiu , to ja Wam dziękuję :loveu:

Lepszego domku dla Tofcia nie mogłam sobie wymarzyć :multi: Macie wielkie serca , bardzo się cieszę , że Was poznałam :loveu:

Oczywiście , że chcemy , żebyś informowała nas o jego postępach :loveu:

A czy imię Tofik jest nadal aktualne ? :cool3:

Posted

Patia Tofik jest dalej Tofik :lol: . Fajne imię i pasuje do niego. Teraz śpi borajstewko bo strasznie się zmęczył wygryzaniem pluszowemu tygrskowi oka. Jak wstanie to czeka na niego micha kaszy z mięskiem i marchewką

Posted

Wspaniały dom ma Toficzek :loveu:
To rzeczywiście nie ten sam pies, co na pierwszych fotach. Taka skulona bida. A teraz wyleguje łózka i jest mu dobrze.
Pozdrawiam nowych właścicieli Tofika. Macie wielkie serca :loveu:

Posted

Tofik miał dzisiaj bardzo pracowity dzień - spędził cały na zabawie i dokazywaniu z Azunią. Padł jak ciapek oczywiście na łóżko ze swoimi ulubionymi przytulakami-szarpakami.:evil_lol:

Posted

Fajnie z tymi maskotakami, niestety nasze stadko zmęczyło dziś czerwonego słonika... mam nadzieję, że szczęście nie opuści nas w szukaniu domku dla Rubika, chcociaż śłoń nie ma już ani oczek ani trąby...

Posted

Dzisiaj jedziemy zobaczyć Rubika bo te moje dwa pozostałe sierściuchy nie chcą się bawić z Tofikiem:angryy: . No może to przez brak kondycji bo Tofik to jest niespożyty:lol: . Może uda nam się przygarnąć braciszka dla Tofika? Istnieje realne zagrożenie, że rozniosą mi ogródek ale co tam. Damy radę. Trzymać kciuki za spotkanie;). Zobaczymy czy Rubik i Tofik się polubią...

Posted

Jagienka no też to zauważyłam:oops: . Chcę żeby śmierć mojego Kubusia nie poszła na marne :placz:. Chcę żeby nie tylko była końcem ale i początkiem. Gdyby nie to, nigdy bym Was nie znalazła i nie miała pojęcia o tylu tragediach... Przypomina mi się piosenka Rynkowskiego - Dary Losu...

"Spróbuj trochę z siebie dać
tym, co mają gorszy świat.
Narwij im obłoków, by więcej nieba mieli w sobie.
Brałeś z życia tyle lat,
teraz coś od siebie daj,
podziel się tym jabłkiem, które masz..."

No więc próbuję....

Posted

Nic nie powiem:oops: :lol: :oops: :lol: .... no dobra powiem - Tofik ma brata Rubika :multi: :multi: :multi: . Nasze stado się dzisiaj wzbogaciło o jednego małego Rubinka. Tak wyglądała nasza podróż do domu....

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Rubiczku!
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Toficzku!

Posted

aż miło popatrzeć. Jakie metamorfozy Tofika i Rubika, z przerażonych psich bidulków.
(W Żorach jest bardzo podobny piesek do Tofika i też ma na imię Tofik:) Ten żorski Tofik bardzo jest przejęty rolą stróża mieszkania i szczeka a wtedy dziecko zaczynało ryczeć. Taki domowy alarm. Dziecko już pewnie nie ryczy bo urosło).