volontariuszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 co u wychudzonego młodziaka słychać? trzymaj się psiaku! :placz: Quote
Isiak Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mogę tylko podnieśc i banerek umieścić w podpisie... Biedaczek malutki :-( Quote
Hund Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Na początek nowego dnia podniosę !! Jeśli są jakieś nowe wieści to dajcie znać proszę co u kruszka słychać. Quote
volontariuszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hund napisał(a):Na początek nowego dnia podniosę !! Jeśli są jakieś nowe wieści to dajcie znać proszę co u kruszka słychać. chętnie bym przeczytała jakiekolwiek wieści o psiaku Quote
Patia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dziś Tofik trafił do hoteliku . Przeszedł przez ogrodzenie działki pani Marysi ( ono jest dość niskie) i gdy właściciele sąsiedniej działki go przeganiali zawisł na ogrodzeniu , o mało co nie doszło do tragedii. Inni działkowicze są do pieska nastawieni wrogo i postanowilismy go zabrać. Na szczęście Tofik wygląda o niebo lepiej niż na pierwszych zdjęciach , sierść ma lepszą i nie jest już taki chudy :loveu: Wzięłam apartat ale się rozładował , jutro zrobię zdjęcia Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Co tym :angryy: ludziom przeszkadza mały piesek! :angryy: Zeżre im tę działkę czy co?! :angryy: Quote
Hund Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 NO tak mały piesek to taaaaaak baaaaaaardzo przeeeeeeszkadza !!! Nie rozumiem tylko w czym :( brak słów :( ale dobrze że jest bezpieczny w hotelu i poprawił się jego stan. Trzymam kciuki za domek. Quote
volontariuszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jeszcze by sobie cos zrobił!! dobrze , że juz mu nie grozi niebezpieczeństwo... Quote
Isabel Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Pokazuj się maluszku, musisz mieć domek i kochającego człowieka, żebyś zapomniał o krzywdach jakie ci wyrządzono! Quote
Tigraa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dziewczyny, Allegro koniecznie. Macie kogoś kto wystawi? Quote
Patia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 On ma Allegro i w innych miejscach też go już poogłaszałam . Dziś miałam nawet jeden telefon w jego sprawie ale pani chciała go do budy :angryy: :mad: Tofik ma się znacznie lepiej :loveu: Wygląda bardzo ładnie , jeszcze powinien nabrać trochę ciałka ale już wyraźnie się zaokrąglił :loveu: CHODZI NA SMYCZY !!! oczywiście plącze się jeszcze pod nogami ale już nie przywiera w panice do ziemi na sam jej widok . Jest wesoły , dupcia mu odżyła , jestem taka szczęśliwa !:loveu: Wzięłam znowu aparat ale tym razem bez karty :mad: Jutro muszę już koniecznie zrobić mu ładne zdjęcia , zobaczycie jak się zmienił :multi: W przyszłym tygodniu już będę mogła go zaszczepić . Wyprzytulałam go dzisiaj , przyzwyczajam go do czesania i oglądania uszu , próbuję już uczyć go komend . Jest kochany , delikatny , kupię mu jutro jakieś zabawki , przecież to dzieciak :lol: Quote
Recommended Posts