Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Tofik trafił do hoteliku . Przeszedł przez ogrodzenie działki pani Marysi ( ono jest dość niskie) i gdy właściciele sąsiedniej działki go przeganiali zawisł na ogrodzeniu , o mało co nie doszło do tragedii. Inni działkowicze są do pieska nastawieni wrogo i postanowilismy go zabrać.

Na szczęście Tofik wygląda o niebo lepiej niż na pierwszych zdjęciach , sierść ma lepszą i nie jest już taki chudy :loveu:

Wzięłam apartat ale się rozładował , jutro zrobię zdjęcia

Posted

NO tak mały piesek to taaaaaak baaaaaaardzo przeeeeeeszkadza !!! Nie rozumiem tylko w czym :( brak słów :( ale dobrze że jest bezpieczny w hotelu i poprawił się jego stan. Trzymam kciuki za domek.

Posted

On ma Allegro i w innych miejscach też go już poogłaszałam . Dziś miałam nawet jeden telefon w jego sprawie ale pani chciała go do budy :angryy: :mad:

Tofik ma się znacznie lepiej :loveu: Wygląda bardzo ładnie , jeszcze powinien nabrać trochę ciałka ale już wyraźnie się zaokrąglił :loveu: CHODZI NA SMYCZY !!! oczywiście plącze się jeszcze pod nogami ale już nie przywiera w panice do ziemi na sam jej widok . Jest wesoły , dupcia mu odżyła , jestem taka szczęśliwa !:loveu:

Wzięłam znowu aparat ale tym razem bez karty :mad: Jutro muszę już koniecznie zrobić mu ładne zdjęcia , zobaczycie jak się zmienił :multi:

W przyszłym tygodniu już będę mogła go zaszczepić .
Wyprzytulałam go dzisiaj , przyzwyczajam go do czesania i oglądania uszu , próbuję już uczyć go komend . Jest kochany , delikatny , kupię mu jutro jakieś zabawki , przecież to dzieciak :lol: