desdemona Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 czyl nie ma go w dzisiejszym Fakcie? Quote
ARKA Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 desdemona napisał(a):czyl nie ma go w dzisiejszym Fakcie? :placz:nie, kupię tez jutro i zobacze... Quote
gallegro Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jak znam życie, w ostatniej chwili zdobyli bardziej łzawy lub sensacyjny materiał, dlatego artykuł o Murzynku pójdzie jutro, ew. za kilka dni... Quote
Fiona.22 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mam nadzieję, że pomomo tych opóźnien Murzynka zobaczy cała Polska :cool3: Quote
ARKA Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 gallegro napisał(a):Jak znam życie, w ostatniej chwili zdobyli bardziej łzawy lub sensacyjny materiał, dlatego artykuł o Murzynku pójdzie jutro, ew. za kilka dni... :shake:oby tylko poszedl. Quote
oktawia6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ARKA ma bana!!!:placz::placz::placz::shake: o.k. i tak do niej dzwonię więc będę łącznikiem odnośnie Murzynka Quote
ewelinka_m Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='oktawia6']ARKA ma bana!!!:placz::placz::placz::shake: o.k. i tak do niej dzwonię więc będę łącznikiem odnośnie Murzynka :crazyeye::crazyeye: że niby za co? :mad: Quote
oktawia6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ewelinka_m napisał(a): :crazyeye::crazyeye: że niby za co? :mad: tak-wejdź na jej profil tam są punkty od kogo dostała-wczoraj w nocy widziałam u niej żółtą kartkę-teraz już ban:shake::flaming: Quote
Tigraa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ewelinka_m napisał(a)::crazyeye::crazyeye: że niby za co? :mad: Za wyrażanie swoich poglądów...:cool3: Nie wolno-jak widać. Quote
ewelinka_m Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 oktawia6 napisał(a):tak-wejdź na jej profil tam są punkty od kogo dostała-wczoraj w nocy widziałam u niej żółtą kartkę-teraz już ban:shake::flaming: :shake: nie rozumiem nie których, znowu osoby które najwięcej robiły, pomagały jak mogły i poświęcały temu całe swoje życie poprzez wyrażanie własnych myśli zostały zbanowane :lmaa: brak słów do czego dochodzi, każdy ma prawo do własnych opinii.. :x Quote
gallegro Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ewelinka_m napisał(a)::shake: nie rozumiem nie których, znowu osoby które najwięcej robiły, pomagały jak mogły i poświęcały temu całe swoje życie poprzez wyrażanie własnych myśli zostały zbanowane :lmaa: brak słów do czego dochodzi, każdy ma prawo do własnych opinii.. :x Uważajcie Ciotki, bo i Wy zaraz dostaniecie... tego... no... banana :razz:. A tak serio, to nie podobają mi się praktyki niektórych nadgorliwych moderatorek... Cenzura... skąd my to znamy. Kilka ich kompromitujących wpisów mógłbym przytoczyć, ale póki co jeszcze się powstrzymam... Osobiście nieraz spierałem się w różnych kwestiach z ARKĄ, prezentując odmienne poglądy, ale nie uważam, aby był to wystarczający powód do odbierania jej prawa głosu... Sorry Murzynku, że musisz o tym czytać :razz:. Quote
desdemona Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ~podniose Murzynka do gory na dzien dobry:) Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 gallegro popieram w całej rozciągłości :razz: wiadomo czy dziś Murzynek ukazał się w gazecie? Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 gallegro napisał(a):Uważajcie Ciotki, bo i Wy zaraz dostaniecie... tego... no... banana :razz:. A tak serio, to nie podobają mi się praktyki niektórych nadgorliwych moderatorek... Sorry Murzynku, że musisz o tym czytać :razz:. Mniej emocji wójku Gallegro ;) To nie nadgorliwe moderatorki zbanowały ARKĘ, tylko zmasowany atak punktów karnych od innych użytkowników uaktywnił bana automatycznie. Niestety - tak też można :cool1: Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Czarodziejko a na jakiej to zasadzie działa? widziałam, że ARKA ma już kilka pkt karnych odwróconych a nadal ma bana :shake: czy kiedyś powróci do nas? Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Anulowałam wczorajsze punkty karne. Ban powinien wygasnąć, ale nie musi. Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Czarodziejka napisał(a):Anulowałam wczorajsze punkty karne. Ban powinien wygasnąć, ale nie musi. :shake: to ja już nic z tego nie rozumiem, w takim razie co można zrobić zeby ban wygasł? Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ewelinka_m napisał(a): :shake: to ja już nic z tego nie rozumiem, w takim razie co można zrobić zeby ban wygasł? NIC nie można zrobic............ Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ewelinka_m napisał(a)::shake: to ja już nic z tego nie rozumiem, w takim razie co można zrobić zeby ban wygasł? System powinien go anulować, ale różnie to bywa. Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 to może się uda ARKA ma nawet telefon popsuty-szlag:roll: Quote
Czarodziejka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ARKA właśnie ruszyła na Skierniewice. Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Czarodziejka napisał(a):System powinien go anulować, ale różnie to bywa. :angryy::angryy: Murzynku żebyś ty chociaż nam dobre wieści przyniósł.. trzymam kciuki bo coś w tym fakcie jakoś nie widzę artykułu :mad: Quote
Recommended Posts