Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gallegro napisał(a):
Jak znam życie, w ostatniej chwili zdobyli bardziej łzawy lub sensacyjny materiał, dlatego artykuł o Murzynku pójdzie jutro, ew. za kilka dni...

:shake:oby tylko poszedl.

Posted

ewelinka_m napisał(a):

:crazyeye::crazyeye: że niby za co? :mad:

tak-wejdź na jej profil tam są punkty od kogo dostała-wczoraj w nocy widziałam u niej żółtą kartkę-teraz już ban:shake::flaming:

Posted

oktawia6 napisał(a):
tak-wejdź na jej profil tam są punkty od kogo dostała-wczoraj w nocy widziałam u niej żółtą kartkę-teraz już ban:shake::flaming:

:shake: nie rozumiem nie których, znowu osoby które najwięcej robiły, pomagały jak mogły i poświęcały temu całe swoje życie poprzez wyrażanie własnych myśli zostały zbanowane :lmaa:
brak słów do czego dochodzi, każdy ma prawo do własnych opinii..
:x

Posted

ewelinka_m napisał(a):
:shake: nie rozumiem nie których, znowu osoby które najwięcej robiły, pomagały jak mogły i poświęcały temu całe swoje życie poprzez wyrażanie własnych myśli zostały zbanowane :lmaa:
brak słów do czego dochodzi, każdy ma prawo do własnych opinii..
:x

Uważajcie Ciotki, bo i Wy zaraz dostaniecie... tego... no... banana :razz:.

A tak serio, to nie podobają mi się praktyki niektórych nadgorliwych moderatorek... Cenzura... skąd my to znamy. Kilka ich kompromitujących wpisów mógłbym przytoczyć, ale póki co jeszcze się powstrzymam...
Osobiście nieraz spierałem się w różnych kwestiach z ARKĄ, prezentując odmienne poglądy, ale nie uważam, aby był to wystarczający powód do odbierania jej prawa głosu...

Sorry Murzynku, że musisz o tym czytać :razz:.

Posted

gallegro napisał(a):
Uważajcie Ciotki, bo i Wy zaraz dostaniecie... tego... no... banana :razz:.

A tak serio, to nie podobają mi się praktyki niektórych nadgorliwych moderatorek...

Sorry Murzynku, że musisz o tym czytać :razz:.

Mniej emocji wójku Gallegro ;)
To nie nadgorliwe moderatorki zbanowały ARKĘ, tylko zmasowany atak punktów karnych od innych użytkowników uaktywnił bana automatycznie.
Niestety - tak też można :cool1:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
System powinien go anulować, ale różnie to bywa.

:angryy::angryy:

Murzynku żebyś ty chociaż nam dobre wieści przyniósł..
trzymam kciuki bo coś w tym fakcie jakoś nie widzę artykułu :mad: