Czarodziejka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Kto pokocha bardzo wiekowego pieseczka, którego pan tak bestialsko potraktował? Quote
natija Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Murzynek nie zapominamy o Tobie hop w gore i obys znalazl kochajacy domek :) Quote
oktawia6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 przypomina się najstarszy pies dogo:placz: Quote
natija Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wciaz o Tobie myslimy Murzynku,hopsaj do gory Quote
Lemoniada Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 To takie słodkie psisko, tak się garnie do człowieka... Naprawdę nie chce nikt?:( Quote
ewelinka_m Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Murzynku wskakuj na górę, a był może w dzisiejszym fakcie? :roll: Quote
ARKA Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ewelinka_m napisał(a):Murzynku wskakuj na górę, a był może w dzisiejszym fakcie? :roll: Mam osobe, ktora codziennie kupuje Fakt, obicala mi ze jak bedzie o Murzynku, dami zaraz znac. Nie bylo dzis:shake: Quote
ewelinka_m Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ARKA napisał(a):Mam osobe, ktora codziennie kupuje Fakt, obicala mi ze jak bedzie o Murzynku, dami zaraz znac. Nie bylo dzis:shake: :angryy: kiedyś się wreszcie doczekamy... oby bo noce coraz gorsze właśnie tak myślałam że dzis nie ma przejrzałam na szybko w kiosku i nie mogłam znaleźć :shake: Quote
natija Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ewelinka_m napisał(a)::angryy: kiedyś się wreszcie doczekamy... oby bo noce coraz gorsze właśnie tak myślałam że dzis nie ma przejrzałam na szybko w kiosku i nie mogłam znaleźć :shake: U nas dzisiaj zrobilo sie zimno i deszczowoi zapowiadaja ,ze bedzie zimno po 14 stopni w dzien,oby do Polski to jeszcze nie przyszlo,bo Murzynek zmarznie :(( Quote
kiniaczeq Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 zimno:shake: to nie dobrze :-(:-(:-( Quote
natija Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 i co byl dzisiaj w fakcie?? Zimno u nas straszniei deszczowa :( Quote
ARKA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 :placz:nie,chyba sobie zarty z Murzyna robią:placz: Quote
ARKA Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ale o Murzyna nie martwcie sie, on siedzi w kuchni, ma swoj koszyk wiklinowy ale nie wiadomo nigdy czy ktos cos nie 'zarzadzi' i go nie przeniosą. Ma sponsora wiec z drugiej strony musza o niego dbac;) Quote
desdemona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ARKA napisał(a)::placz:nie,chyba sobie zarty z Murzyna robią:placz:no wlasnie. w fakcie go nie bylo a kupilam i sprawdzalam. Quote
natija Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 jejku i dalej nikt nie chce przygarnoc staruszka,nich dozyje konca swoich dni w dogodnych warunkach,czas tak szybko leci,a nie wiadomo jak dlugo zyciamu jeszcze zostalo....Mam nadzieje,ze moze jutro bedzie w fakcie...:) Quote
Recommended Posts