desdemona Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ktoz wie, ile lat jeszcze zycia ma przed soba? moze zyc przeciez jeszcze kilka lat. Quote
ewelinka_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ARKA napisał(a):No wprowadzasz prawdziwe napiecie przed premierowe. Czy stroj wieczorowy obowiazkowy?;) pewnie, ze obowiazkowy :cool3: Quote
ewelinka_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 uwaga :oops: stroje wieczorowe tudzież galowe przygotowane?:-? wielka premiera http://www.youtube.com/watch?v=sgHkFPGZRjM :nerwy: p.s obiecuję kolejne będą lepsze duużo lepsze to narazie mój debiut w takiej roli i formie ogłoszeń także kolejnych możecie się spodziewać w lepszym wydaniu, nad tym też jeszcze popracuję... Quote
ARKA Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Zatkało mnie, sukienka wieczorowa cała mokra od łez. PIĘKNIE, PIĘKNIE, PIĘKNIE!!:placz: :placz: :placz: Jestes Wieeeeeeeelka!!:loveu: No teraz rozsylam e-mail z filmikiem. Quote
ewelinka_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ARKA napisał(a):Zatkało mnie, sukienka wieczorowa cała mokra od łez. PIĘKNIE, PIĘKNIE, PIĘKNIE!!:placz: :placz: :placz: Jestes Wieeeeeeeelka!!:loveu: No teraz rozsylam e-mail z filmikiem. Arko dziękuje bardzo :oops: i tak jak pisałam wykorzystałam wspaniałe dzieła takaradosna oczywiście wszystko zaopatrzone stosownym podpisem autor, a ta piosenka tak bardzo mnie wzrusza :placz: znalazłam Arko na jakiejś ze stron że jesteś współautorką? p.s wcale nie taka wielka, jestem niska ;) Quote
kiniaczeq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :placz: jaki filmik :placz: A gdzie piesek ma ogłoszenie? bo ja moge jeszcze pare w necie zamieścic tylko musze wiedzieć gdzie już ma Quote
ARKA Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 ewelinka_m napisał(a): znalazłam Arko na jakiejś ze stron że jesteś współautorką? :oops: słow tylko, nie wazne;) Quote
ARKA Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 kiniaczeq napisał(a)::placz: jaki filmik :placz: A gdzie piesek ma ogłoszenie? bo ja moge jeszcze pare w necie zamieścic tylko musze wiedzieć gdzie już ma :shake: nie pamietam ale chyba nigdzie:oops: Quote
kiniaczeq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ARKA napisał(a)::shake: nie pamietam ale chyba nigdzie:oops: juz sie tym zajme, później podam linki Quote
kiniaczeq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [SIZE="5"]Mam pytanie skąd jest piesek? bo puki się tego nie dowiem to nie moge zamieścić ogłoszeń Quote
ewelinka_m Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='kiniaczeq']Mam pytanie skąd jest piesek? bo puki się tego nie dowiem to nie moge zamieścić ogłoszeń skierniewice Murzynku na dobranoc w górę, trzymam mocno za Ciebie kciuki i wierze, że znajdzie się dom, tymczasem idę z moim psem na spacerek, Ty też niedługo będziesz spacerował ze swoim właścicielem tylko musi Cię wypatrzeć więc nie daj o sobie zapomnieć i ciągle bądź na górze Quote
kiniaczeq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='ewelinka_m']skierniewice Murzynku na dobranoc w górę, trzymam mocno za Ciebie kciuki i wierze, że znajdzie się dom, tymczasem idę z moim psem na spacerek, Ty też niedługo będziesz spacerował ze swoim właścicielem tylko musi Cię wypatrzeć więc nie daj o sobie zapomnieć i ciągle bądź na górze kurde no fakt gdzie ja mam głowe przecież na filmiku było napisane:shake: no i super już jedna strona z ogłoszeniami odpada bo nie ma na liscie tego miasta.. MURZYNEK http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/100/d/2/id/7481/fo/tak/ilefoto/2 http://www.zwierzaki.org/index.php/topic,32465.0.html Tylko tutaj założyłam bo mi inne strony nie wchodza albo trzeba płacić za ogłoszenie :shake: Quote
oktawia6 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sgHkFPGZRjM :placz: bardzo pękny pokaz slajdów Quote
Fiona.22 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ... już wczoraj widziałam filmik. Wiecie jak się wzruszyłam, nawet moja mama się poryczała. Ten filmik skruszy nawet najbardziej skamieniałe serca. Nie ma takiej opcji aby Murzynek nie znalazł swojej rodzinki. Dziewczyny chylę czoło, piękną kampanię reklamową zrobiłyście dla Murzynka... Quote
desdemona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 trzymajmy za niego kciuki:) na tym filmiku widac, jaki pies jest szczesliwy, gdy intetesuje sie nim czlowiek. Quote
gallegro Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Przypadek Murzyna uświadamia nam, jak wiele złego jest w stanie zrobić jeden człowiek... jak wielką krzywdę jest w stanie wyrządzić biednemu stworzeniu... Obecnie cała rzesza ludzi dobrej woli próbuje to naprawić, choć nie jest łatwo... Pieprzony (sorry), zapobiegliwy dziadziuś :angryy:. Oby Twoja córka i jej potomstwo, o które tak się martwiłeś, odpłacili Ci na starość w podobny sposób... Ewelinko, wyrazy uznania... Quote
ewelinka_m Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 gallegro napisał(a):Przypadek Murzyna uświadamia nam, jak wiele złego jest w stanie zrobić jeden człowiek... jak wielką krzywdę jest w stanie wyrządzić biednemu stworzeniu... Obecnie cała rzesza ludzi dobrej woli próbuje to naprawić, choć nie jest łatwo... Pieprzony (sorry), zapobiegliwy dziadziuś :angryy:. Oby Twoja córka i jej potomstwo, o które tak się martwiłeś, odpłacili Ci na starość w podobny sposób... Ewelinko, wyrazy uznania... :oops: naprawdę cieszę, się, ze podoba się w razie czego jeśli jeszcze będzie potrzebna taka forma ogłoszeń w każdej chwili mogę pomóc to do czego są zdolni "ludzie" :angryy: po 18 wspólnie spędzonych latach, wyrzucić psa oddać..psa dla którego ten właściciel był wszystkim, całym życiem, patrzył na niego z uznaniem i uwielbieniem.. a ten go oddał wymyślając stek bzdur :mad: Quote
Tigraa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ewelinko, przepięknie :calus: Ten filmik wzruszy nawet głaz... Gdybym miała choć cień możliwości, sama bym go wzięła...taki kochany, ufny psiak...porozsyłam linki do znajomych. Quote
Fiona.22 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Może warto pokazać Murzynka w programie "Kundel bury i kocury" ??? Zawsze to większa szansa, że ktoś go zauważy... Quote
desdemona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 byc moze to wlasnie corunia chciala sie pozbyc pieska a narodziny dziecka byly ku temu pretekstem, wiec jest niewiele wiecej warta od swojego wlasnego ojca:( Quote
Lemoniada Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cudowny filmik!:placz: Oby przyniósł Murzynkowi domek. A Julek zdecydowanie powinien wydać swoje piosenki na płycie... Quote
ARKA Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Fiona.22 napisał(a):Może warto pokazać Murzynka w programie "Kundel bury i kocury" ??? Zawsze to większa szansa, że ktoś go zauważy... Jechac z nim az do Krakowa? A moze fragement filmiku by puscili,, jesli nie caly;) ? Czy ktos ma z redakcja kontakt? Quote
Lemoniada Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ARKA napisał(a):Jechac z nim az do Krakowa? A moze fragement filmiku by puscili,, jesli nie caly;) ? Czy ktos ma z redakcja kontakt? Z redakcją bezpośrednio nie mam, ale zaraz napisze do tamb. Quote
ARKA Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Lemoniada napisał(a): A Julek zdecydowanie powinien wydać swoje piosenki na płycie... :roll: A moze Murzynka powinno sie umiescic w kategorii muzyka? Moze wtedy wiecej ludzi poprostu zobaczy?:scream_3: :czytaj: Quote
Recommended Posts