Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Arka jeśli jest gotowa animacja zrobiona mogę ją umieścić..

Murzynku na górę

:shake: ja nie mam pojęcia co trzeba zrobic i jak. Ja tylko widzialam taki filmik Oskarka i bardzo mi sie podobal. Zdjecia i napisy, zmieniajce sie. Nie mam zielonego pojecia o tym co potrzeba aby cos takiego powstalo i bylo youtube.

Posted

ARKA napisał(a):
:shake: ja nie mam pojęcia co trzeba zrobic i jak. Ja tylko widzialam taki filmik Oskarka i bardzo mi sie podobal. Zdjecia i napisy, zmieniajce sie. Nie mam zielonego pojecia o tym co potrzeba aby cos takiego powstalo i bylo youtube.

Arko, posiedzę nad tym jutro ewentualnie w weekend
zobaczę czy mi się uda, a jak nie to kogoś poprosze

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Arko, posiedzę nad tym jutro ewentualnie w weekend
zobaczę czy mi się uda, a jak nie to kogoś poprosze

:loveu: Dzieki serdeczne. Mam ładną piosenke, piękne słowa, moglaby byc jako podkład muzyczny. Jak chcesz mogę Ci wyslac tylko podaj mi swoj e-mail. Naprawdę bardzo Ci dziekuje!:loveu:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
właśnie doszło, piosenka cudowna :loveu:
zaraz pomyśle nad całością jak wyglądać będzie i spróbuje coś z tego zrobić
trzymajcie kciuki ;)

:thumbs: :thumbs: :thumbs: Ja, ile razy slucham tej piosenki do ryczę:placz: A sluchajac ją teraz, mając w oczach obraz Murzynka i znając jego historie, to jakby dla niego byla wprost napisana:placz:

Posted

Niech sen się spełni...

Dzięki Arka - wzruszająca piosenka... Jest tak sugestywna, że o mały włos nie zacząłem patrzeć w ślipia moich kundli i obiecywać, że ich nie porzucę :razz:.
Jeszcze raz dziękuję...

Posted

już prawie skończyłam ;)
wykorzystałam też piękny wierszyk takaradosnej myślę, że się nie obrazisz :cool1:
oczywiście zaopatrzyłam w podpis
jutro popołudniu filmik powinien już zostać ujawniony, tylko ostrzegam nie jest to żadne dzieło sztuki, a zaś mój pierwszy filmik w tym programie :roll:

Posted

[quote name='ewelinka_m']już prawie skończyłam ;)
wykorzystałam też piękny wierszyk takaradosnej myślę, że się nie obrazisz :cool1:
oczywiście zaopatrzyłam w podpis
jutro popołudniu filmik powinien już zostać ujawniony, tylko ostrzegam nie jest to żadne dzieło sztuki, a zaś mój pierwszy filmik w tym programie :roll:

;) od czego trzeba zacząc a dokładnie od KOGOŚ:p Czekamy z niecierpliwoscia na premierę!!:eviltong:

Posted

ARKA napisał(a):
;) od czego trzeba zacząc a dokładnie od KOGOŚ:p Czekamy z niecierpliwoscia na premierę!!:eviltong:

to się pochwalę, że już skończyłam :roll:
ale jutro w godzinach popołudniowych wrzucę na youtube, strasznie długo się tam ładuje...

Posted

ewelinka_m napisał(a):
to się pochwalę, że już skończyłam :roll:
ale jutro w godzinach popołudniowych wrzucę na youtube, strasznie długo się tam ładuje...

No wprowadzasz prawdziwe napiecie przed premierowe. Czy stroj wieczorowy obowiazkowy?;)

Posted

[quote name='amelka0']Co tam u naszego Staruszka słychać???
Dlaczego nikt nie che zobaczyć,przekonać się jak mocno,wiernie kocha takie starsze psie serduszko:-(:-(:-(:-(??????????
Wszyscy się boją,że zaraz umrze. :-(

Posted

Gosiapk napisał(a):
Wszyscy się boją,że zaraz umrze. :-(

:shake: no nie wprowadzajcie czarnego nastroju-przed zima Murzyn musi znalezć domek!!