Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi: Własnie dzwonili do mnie z Faktu-wysyłam im filmik Murzynka:p
Jutro Murzyn ma sesje zdjęciową i chyba w poniedzialkowym wydaniu bedzie historia MURZYNKA!!:multi::multi::multi:

Posted

ARKA napisał(a):
:multi::multi::multi: Własnie dzwonili do mnie z Faktu-wysyłam im filmik Murzynka:p
Jutro Murzyn ma sesje zdjęciową i chyba w poniedzialkowym wydaniu bedzie historia MURZYNKA!!:multi::multi::multi:

:-o wspaniale, trzeba będzie kupić tą gazetkę :cool3:
trzymam kciuki Murzynku z taką kampanią to udać się musi jeszcze będą się o niego bili

Posted

Lemoniada napisał(a):
Fantastycznie!:multi: Żeby tylko jakieś oszołomy nie dzwoniły. No, Murzynku, będzie dobrze!:)

Kontakt ma byc do mnie podany, w sprawie adopcji-o ile czegos nie pomyla, mam nadzieje:cool1:

Musialam podac tel. do schronu bo zdjecia jutro mają robic miedzy godz. 8-10..tak jak schron otwarty

Posted

ARKA napisał(a):

:crazyeye: SUPER ! to może być duża szansa:multi::multi: dajcie znać jak będziecie wiedziały o której godz. to bedzie :cool3:

Posted

kiniaczeq napisał(a):
:crazyeye: SUPER ! to może być duża szansa:multi::multi: dajcie znać jak będziecie wiedziały o której godz. to bedzie :cool3:

Od samego rana... bo chodzi o gazetę... przynajmniej ja tak zrozumiałem ;).

Posted

nie tu chodzi o Fakt gazetę-ARKA nadal w Skierniewicach-została tam na noc-bo się przedłużyło wszystko-wróci dopiero dzisiaj późnym wieczorem

Gazeta ma byc chyba jutro z artyk.o Murzynku

Posted

;) tak, jutro ma byc Murzynek w gazecie Fakt:p
Wczoraj byli z faktu w schronisku-robili zdjecia. Wiem to od p.Ewy ze schroniska.
A dzis, odwiedzil nas, zgadnijcie kto??;) SZARUŚ!!!:p przytyl, ladnie wyglada. Chociaz te zapadniecia w czaszce ma, mniejsze ale ma, No i nawet dziarsko podreptal sobie i obsikal drzewko jak prawdziwy pies, z podniesioną łapa!:p

Nie moglam mu zrobic zdjec bo juz mialam caly aparat zaladowany zdjeciami:shake: Koledzy porobili mu zdjecia komórka tylko, jak bedą dam znac.

Posted

[quote name='ARKA'];)
tak, jutro ma byc Murzynek w gazecie Fakt:p
Wczoraj byli z faktu w schronisku-robili zdjecia. Wiem to od p.Ewy ze schroniska.
A dzis, odwiedzil nas, zgadnijcie kto??;) SZARUŚ!!!:p przytyl, ladnie wyglada. Chociaz te zapadniecia w czaszce ma, mniejsze ale ma, No i nawet dziarsko podreptal sobie i obsikal drzewko jak prawdziwy pies, z podniesioną łapa!:p
Nie moglam mu zrobic zdjec bo juz mialam caly aparat zaladowany zdjeciami:shake: Koledzy porobili mu zdjecia komórka tylko, jak bedą dam znac.
goopia to trzeba było pousuwac wcześniej te co wgrałaś na komp:mad:no:mad: i jak Ciebie nie utłuc?
czyli jutro FAKT - oj kupię specjalnie:loveu:

Posted

[quote name='oktawia6']goopia to trzeba było pousuwac wcześniej te co wgrałaś na komp:mad:no:mad: i jak Ciebie nie utłuc?
czyli jutro FAKT - oj kupię specjalnie:loveu:

Nie kupuj!! Kupiłam i dzis nic nie ma:placz:

Posted

oktawia6 napisał(a):
goopia to trzeba było pousuwac wcześniej te co wgrałaś na komp:mad:no:mad: i jak Ciebie nie utłuc?

Tia jak moglam wgrac jak bylam w Skierniewicach??:evil_lol: