Czarodziejka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 W górę serca i Murzyniątko nasze... Quote
ARKA Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 No Murzynku-skacz do gory-poki siłę masz.. Quote
ARKA Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 :multi::multi::multi: Własnie dzwonili do mnie z Faktu-wysyłam im filmik Murzynka:p Jutro Murzyn ma sesje zdjęciową i chyba w poniedzialkowym wydaniu bedzie historia MURZYNKA!!:multi::multi::multi: Quote
gallegro Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wspaniale. Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwany rezultat... Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ARKA napisał(a)::multi::multi::multi: Własnie dzwonili do mnie z Faktu-wysyłam im filmik Murzynka:p Jutro Murzyn ma sesje zdjęciową i chyba w poniedzialkowym wydaniu bedzie historia MURZYNKA!!:multi::multi::multi: :-o wspaniale, trzeba będzie kupić tą gazetkę :cool3: trzymam kciuki Murzynku z taką kampanią to udać się musi jeszcze będą się o niego bili Quote
Lemoniada Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Fantastycznie!:multi: Żeby tylko jakieś oszołomy nie dzwoniły. No, Murzynku, będzie dobrze!:) Quote
ARKA Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Lemoniada napisał(a):Fantastycznie!:multi: Żeby tylko jakieś oszołomy nie dzwoniły. No, Murzynku, będzie dobrze!:) Kontakt ma byc do mnie podany, w sprawie adopcji-o ile czegos nie pomyla, mam nadzieje:cool1: Musialam podac tel. do schronu bo zdjecia jutro mają robic miedzy godz. 8-10..tak jak schron otwarty Quote
red Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 To wielka szansa dla Murzynka, trzymam kciuki.... Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jestem pewna, że ARKA już przesiew zrobi-jak na nią telefon to jesteśmy bezpieczni:p Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ARKA dzisiaj w Skierniewicach-jak dzwoniłam do niej to TZ powiedział, że nawet przed nocą może wrócic!:lol: Quote
kiniaczeq Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ARKA napisał(a)::multi::multi::multi: Własnie dzwonili do mnie z Faktu-wysyłam im filmik Murzynka:p Jutro Murzyn ma sesje zdjęciową i chyba w poniedzialkowym wydaniu bedzie historia MURZYNKA!!:multi::multi::multi: :crazyeye: SUPER ! to może być duża szansa:multi::multi: dajcie znać jak będziecie wiedziały o której godz. to bedzie :cool3: Quote
LittleMy Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja tez sie przylaczam do trzymania kciukow ! Quote
gallegro Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 kiniaczeq napisał(a)::crazyeye: SUPER ! to może być duża szansa:multi::multi: dajcie znać jak będziecie wiedziały o której godz. to bedzie :cool3: Od samego rana... bo chodzi o gazetę... przynajmniej ja tak zrozumiałem ;). Quote
kiniaczeq Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 gallegro napisał(a):Od samego rana... bo chodzi o gazetę... przynajmniej ja tak zrozumiałem ;). aha a ja zrozumiałam że ten program "Fakty":eviltong: Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 nie tu chodzi o Fakt gazetę-ARKA nadal w Skierniewicach-została tam na noc-bo się przedłużyło wszystko-wróci dopiero dzisiaj późnym wieczorem Gazeta ma byc chyba jutro z artyk.o Murzynku Quote
ARKA Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 ;) tak, jutro ma byc Murzynek w gazecie Fakt:p Wczoraj byli z faktu w schronisku-robili zdjecia. Wiem to od p.Ewy ze schroniska. A dzis, odwiedzil nas, zgadnijcie kto??;) SZARUŚ!!!:p przytyl, ladnie wyglada. Chociaz te zapadniecia w czaszce ma, mniejsze ale ma, No i nawet dziarsko podreptal sobie i obsikal drzewko jak prawdziwy pies, z podniesioną łapa!:p Nie moglam mu zrobic zdjec bo juz mialam caly aparat zaladowany zdjeciami:shake: Koledzy porobili mu zdjecia komórka tylko, jak bedą dam znac. Quote
oktawia6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='ARKA'];) tak, jutro ma byc Murzynek w gazecie Fakt:p Wczoraj byli z faktu w schronisku-robili zdjecia. Wiem to od p.Ewy ze schroniska. A dzis, odwiedzil nas, zgadnijcie kto??;) SZARUŚ!!!:p przytyl, ladnie wyglada. Chociaz te zapadniecia w czaszce ma, mniejsze ale ma, No i nawet dziarsko podreptal sobie i obsikal drzewko jak prawdziwy pies, z podniesioną łapa!:p Nie moglam mu zrobic zdjec bo juz mialam caly aparat zaladowany zdjeciami:shake: Koledzy porobili mu zdjecia komórka tylko, jak bedą dam znac. goopia to trzeba było pousuwac wcześniej te co wgrałaś na komp:mad:no:mad: i jak Ciebie nie utłuc? czyli jutro FAKT - oj kupię specjalnie:loveu: Quote
ARKA Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='oktawia6']goopia to trzeba było pousuwac wcześniej te co wgrałaś na komp:mad:no:mad: i jak Ciebie nie utłuc? czyli jutro FAKT - oj kupię specjalnie:loveu: Nie kupuj!! Kupiłam i dzis nic nie ma:placz: Quote
ARKA Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 oktawia6 napisał(a):goopia to trzeba było pousuwac wcześniej te co wgrałaś na komp:mad:no:mad: i jak Ciebie nie utłuc? Tia jak moglam wgrac jak bylam w Skierniewicach??:evil_lol: Quote
Recommended Posts