Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To wiem. Może zostać tam, gdzie jest do 21 dziś. Mało czasu, kruca bomba! :(

No wiem ale nikogo innego nie udało mi się na szybko załatwić do przetrzymania :(

Posted

I tak chwała Ci za tego kogoś do 21ej, bo biedna Marysia siedziała z niedźwiedziem w aucie, zamiast być na uczelni...

Wysłała mi zdjęcia na maila - zjawisko, nie pies!!!! Niestety, z pracy nie mogę wkleić zdjęć na dogo :(

Posted

Może się ktosik zalogować na eu? Ja z pracy nie mogę :(

Tam raczej ogłoszenia adopcyjne. Na owczarek.pl - również szukanie właściciela, Jedna z forumek, wrzuciła już jego foty na fb.

Nie wiem, na ile tamte wątki są aktywne? Ja (oprócz "naszych" dziewczyn, najbardziej wierzę w skuteczność fb i owczarek.pl)

Posted

Czyli ten: http://www.dogomania.com/forum/topic/3225-owczarki-niemieckie-do-adopcji-og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-onki-na-wwwowczarkieu/

Tam raczej ogłoszenia adopcyjne. Na owczarek.pl - również szukanie właściciela, Jedna z forumek, wrzuciła już jego foty na fb.

Nie wiem, na ile tamte wątki są aktywne? Ja (oprócz "naszych" dziewczyn, najbardziej wierzę w skuteczność fb i owczarek.pl)

Ale chyba też można spróbować...? :unsure:

Posted

Onek spędził dzień bezpiecznie w warsztacie samochodowym w Łomiankach u znajomego znajomej znajomej. Dzięki ludziom od owczarków znalazł się dla niego dom tymczasowy w Warszawie, na 21.00 jedziemy przekazać go Pani. Baaardzo dziękuję za pomoc wszystkim, którzy zaangażowali się w szukanie dla niego miejsca, bez Was nie dałabym rady0heart.gif

Posted

RATUNKUUUUUU!!!!!!!

Marysia siedzi w samochodzie z OGROMNYM, pięknym, młodym ONkiem!!!!! Stał na środku trasy i ani myślał zejść. Dopiero gdy przed nim zatrzymał się TIR, łaskawie zszedł na brzeg drogi (pobocza tam nie ma). Marysia jechała na uczelnię, ale cóż było robić :(
Podjechała z nim do lecznicy - chipa nie ma...
Teraz wiezie go do Łomianek, do znajomego znajomej, ale może u niego zostać tylko do wieczora.

CO ROBIĆ!?!?!?!?!?!?

No wiem ale nikogo innego nie udało mi się na szybko załatwić do przetrzymania :(

To są dwa DT czy jak ?

Bo tu Nutusia pisze, że znajomego znajomej a Kejciu u kogo załatwiłaś ?

Chyba, że Ty jesteś ta "znajoma" hi :D

Może już póżno i nie kumam...ehh

Posted

Łomianki załatwiła kejciu, ale na dzisiaj do 21. Potem, miał być dogomaniacki tymczas tymczasowy do soboty na Grochowie. Potem????. Na szczęście, włączyły się Warszawskie Onki z fb i ktoś z nich dał tymczas chłopakowi :). Tak mi to sie składa :)