Agnieszka(Visenna) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 POMOCY!!! Ważą się losy Pajączka..: będzie żył, czy ktoś mu prawo do tego życia odbierze ???? Ono jest tylko jedno.. :-( Quote
ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Prosze nie zostawiajcie mnie samej w najgorszym momencie.... Quote
mulinka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ulv, jedyne co mi przychodzi teraz do głowy, to zebyś w swoim podpisie wpisała pod bannerkiem Skorka apel do dogomaniaków o DT dla dziadzia a może ktoś mógłby zrobić bannerek dla Pajączka ? Quote
mulinka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 acha i koniecznie uaktualnij pierwszy post załóż też Pajączkowi wątek na kocim forum miau.pl w dziale Koci-łapci może tam ktoś będzie mógł pomóc (w podpisie tez wklej sobie apel o DT dla dziadzia) Quote
ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dobra myśl zaraz dopiszę, tylko , jak u licha się robi skrót do wątku??? Tak żeby po kliknięciu na napis odsyłało??? :oops: Quote
mulinka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 najpierw trzeba skopiować link do wątku, potem trzeba go skrócić, wklejając na stronie www.tiny.pl , pokaże się skrót potem napisz tak: +[URL=]tutaj wpisz treść apelu+ jeśli chcesz, żeby litery były większe wpisz jeszcze rozmiar czcionki np. [size=3] na pewno uda się uratować Pajączka DT bardzo pilnie potrzebny !!! Quote
mulinka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 najpierw trzeba skopiować link do wątku, potem trzeba go skrócić, wklejając na stronie www.tiny.pl , pokaże się skrót potem napisz tak: [+url=skrót]tutaj wpisz treść apelu tylko wpisz bez plusa "+" przed url jeśli chcesz, żeby litery były większe wpisz jeszcze rozmiar czcionki np. [size=3] na pewno uda się uratować Pajączka DT bardzo pilnie potrzebny !!! Quote
Poker Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 trzymam kciuki za Pajączka,oby się znalazł ten domek Quote
yewcia1 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Pajączku niestety tez tylko mogę podnieść wątek na górę:-( Quote
basiaap Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :shake: Jedyne wyjście w sytuacji postawienia takiego ultimatum to inny tymczas albo hotelik... ale koszty na pewno będą duże Bardzo mi przykro z powodu Pajączka, bo zanim pojechał do Oławy, myslałam o wsparciu finansowym jakiegoś jego lokum... ale wyszło na to, że Pajączek bezpieczny, znalazła się inna bieda potrzebująca wsparcia, no i... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wszyscy myśleliśmy, że jest bezpieczny.. :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Pająk BŁAGA o pomoc.. nie mamy czasu.. Quote
ulvhedinn Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Czy znajdzie się ktoś kto się ulituje nad Dziadziem? :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 To przegrana sprawa... aż mnie nosi... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ulv, dopisz może w temacie, że Pająkowi grozi uśpienie.. :-( Quote
Neris Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nie wezmę go w stado 20 psów, tak mnie boli serce że Pająk stracił oparcie... Quote
ulvhedinn Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Wkurzyłam się :angryy: Do DT nie moge się cały dzień dodzwonić, "niedostępny". A Bea ma włączoną sekretarke, nagrałam się, ale nie oddzwoniła:shake: No co za licho. A potem mi zżarło kartę, jutro kupię to zadzwonię do Anouk.... Quote
sacred PIRANHA Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 zaluje ze nie moge pomoc:( az sie serce kraje.... Quote
Recommended Posts