yewcia1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ulv masz jakieś swieze wiesci o zdrówku dziadzia? Quote
basiaap Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ulvhedinn napisał(a):Tzn? Masz jakiś pomysł? :cool3: Podstawowe badania miał, poza lekko podwyższoną próbą wątrobową wsio jest w porządku. Ustaliłyśmy, że jeśli mu nie przejdzie w ciągu kilku dni, pomyslimy o badaniu trzustki... Może być i tak, że długotrwały post utrudnił trawienie- trzeba czasu, żeby organizm sie unormował... do tego stres... :-( Żebyście Wy były z mojego miasta, bo bym miała od razu...:roll: A tak kurcze to gorzej... Badania na trzustkę to o ile wiem badanie trypsyny w kale i na AR, tzn. Uniwersytecie Przyrodniczym, to robią. Ale jeśli wet podejrzewa trzustkę, to można by mu Kreon do jedzenia podawać, to podstawa. A zaszkodzić w razie gdyby to nie to, nie zaszkodzi, żadengo zagrozenia nie ma. Za to efekty potrafią być spektakularne. Quote
Kam Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ale jeśli wet podejrzewa trzustkę, to można by mu Kreon do jedzenia podawać, to podstawa. albo lipancreę Quote
yewcia1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pajączek szuka dobrego serca i wygodnego fotela Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 W górę Pajączku.. pokazuj się wszystkim.. Quote
ulvhedinn Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Pająk ma się coraz lepiej. Zaanektował budkę, nie zgadza się na zamykanie- chce chodzić po całym ogrodzie:cool3: Jak może to się pakuje i przepędza inne psy z ich miejsc:evil_lol: I kategorycznie żąda pieszczot!!!! Quote
oktawia6 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jedyny w swoim rodzaju Pajączek.............. Quote
pucka69 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ulvhedinn napisał(a):Pająk ma się coraz lepiej. Zaanektował budkę, nie zgadza się na zamykanie- chce chodzić po całym ogrodzie:cool3: Jak może to się pakuje i przepędza inne psy z ich miejsc:evil_lol: I kategorycznie żąda pieszczot!!!! Co za tyran - nie zgadza się :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czyli sra...a opanowana ? super:multi: Już się bałam Quote
basiaap Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 No właśnie - jak tam Pajączkowe zdrówko? Fajnie, że już nie tkwi w schronie:multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Na których portalach internetowych Pająk jest już zaprezentowany ? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Był z tego co wiem. Z tym, że niestety - sezon adopcjom nie sprzyja.. Quote
ulvhedinn Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dostałam sms: "Pająk je i wymiotuje, ale tylko w budce i przy tym piszczy" :-( A w tej chwili Bea jest na urlopie, ja uziemiona, mam chore koty, jeden umiera, nie wiem, czy mój własny nie zarazi się od malców... A nawet ciotki nie ma, żeby się do Oławy autem przejechać... :shake: Quote
rebellia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dziewczyny ja odpadam, bo B. pracuje już, a w piątek jedziemy do Gdyni po kolaka z tego wątku, halo, halo - czy ktoś może pomóc? Quote
Recommended Posts