Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Tzn? Masz jakiś pomysł? :cool3: Podstawowe badania miał, poza lekko podwyższoną próbą wątrobową wsio jest w porządku. Ustaliłyśmy, że jeśli mu nie przejdzie w ciągu kilku dni, pomyslimy o badaniu trzustki...
Może być i tak, że długotrwały post utrudnił trawienie- trzeba czasu, żeby organizm sie unormował... do tego stres... :-(

Żebyście Wy były z mojego miasta, bo bym miała od razu...:roll: A tak kurcze to gorzej...
Badania na trzustkę to o ile wiem badanie trypsyny w kale i na AR, tzn. Uniwersytecie Przyrodniczym, to robią. Ale jeśli wet podejrzewa trzustkę, to można by mu Kreon do jedzenia podawać, to podstawa. A zaszkodzić w razie gdyby to nie to, nie zaszkodzi, żadengo zagrozenia nie ma. Za to efekty potrafią być spektakularne.

Posted

Pająk ma się coraz lepiej. Zaanektował budkę, nie zgadza się na zamykanie- chce chodzić po całym ogrodzie:cool3: Jak może to się pakuje i przepędza inne psy z ich miejsc:evil_lol:
I kategorycznie żąda pieszczot!!!!

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Pająk ma się coraz lepiej. Zaanektował budkę, nie zgadza się na zamykanie- chce chodzić po całym ogrodzie:cool3: Jak może to się pakuje i przepędza inne psy z ich miejsc:evil_lol:
I kategorycznie żąda pieszczot!!!!

Co za tyran - nie zgadza się :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Dostałam sms:
"Pająk je i wymiotuje, ale tylko w budce i przy tym piszczy" :-(

A w tej chwili Bea jest na urlopie, ja uziemiona, mam chore koty, jeden umiera, nie wiem, czy mój własny nie zarazi się od malców... A nawet ciotki nie ma, żeby się do Oławy autem przejechać... :shake: