ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 CZERWONY ALARM!!!!!! Pani, która dała DT PAjąkowi nagle skomplikowała się sytuacja. Pająk ma czas max do poniedziałku- w tym terminie musimy go zabrać i gdzieś umieścić!!!! Ja go nie mam gdzie zabrać-mam już zajęte miejsce (Rudzia, kot), nie wiem co robić, ratunku:placz: Wcześniej DT deklarował się naczas nieokreślony, włącznie dożywociem, a tu nagle taka niespodzianka:shake: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Może zmiana stanu zdrowia wpłynęła na decyzję :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Matko.. co robić ??????? :placz: :placz: :placz: :placz: Powrót do Schroniska oznacza śmierć :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 o rany....widze ze ni tylko mi sie pokomplikowalo...:( probujcie sie oglaszac gdzie sie da, wbijajcie sie na wątki... Quote
BIANKA1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 A co się takiego stało , ze tak nagle musi opuścić tymczas ? Quote
ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Pokomplikowała jej się sytuacja osobista i psia, z przyczyn niezależnych. Wolałabym nie mówić publicznie o czyichś sprawach prywatnych... :oops: W każdym razie sytuacja wygląda o tyle okropnie, że tamtejszy wet na dodoatek chce uśpić Pajączka:shake: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ulvhedinn napisał(a):W każdym razie sytuacja wygląda o tyle okropnie, że tamtejszy wet na dodoatek chce uśpić Pajączka:shake: Czy Pajączek cierpi? Jak nie, to proponuję Uśpić Weta! Quote
ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Też jestem takiego zdania, ale w tej chwili chodzi o jak najszybsze znalezienie dla Pajączka innego DT. Jestem załamana- ten tydzień okazał się dla mnie najkoszmarniejszym tygodniem od ładnych paru lat... :placz: Quote
ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Błagam o pomoc, przecież nie po to go zabierałam, żeby tera pozwolić uśpić!!!! Quote
rebellia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Kurczę no, niech się ktoś zlituje nad pajączkiem!!! :( Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Uluv wejdz na najpopularniejsze wątki na Dogo i tam zostaw info o pilnym poszukiwaniu DT z linkiem do wątku. Rozejdzie się szerzej i więcej ludzi będzie wiedziało o sprawie. Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Pajączek porzebuje domku tymczasowego - dziadzi nawet nie powinien jechać do hoteliku - proszę choć na troszkę Quote
ulvhedinn Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Ja już nie mam siły, za dużo się dzieje złego na raz:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Kochani, pomóżmy Ulv, cała sytuacja miała wyglądać inaczej i nikt nie spodziewał się takiego biegu wydarzeń!! Ulv została z tym problemem zupełnie SAMA !!!! Trzeba spróbować pomóc.. na litość Boską, nie mam pomysłów.. :placz: Quote
Kam Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a, żeż cholera, no co za bezsilność....:shake: ulv, faktycznie tydzień jak ze złego snu.... hotelik? ale nawet jak się znajdzie miejsce w środku lata, uda nam się zebrać szybko kasę? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Właśnie.. środek lata.. ceny są wyższe niż normalnie.. A poza tym trzeba się liczyć z tym, że Pająk nie znajdzie domu.. do końca życia w hotelu ? Czyli jak długo? czy dogomaniacy 'wydolą' finansowo? zreszta zapał do płacenia jest zawsze na początku, a potem słabnie.. dług zostaje.. i skąd brac pieniadze?:-( Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Mi tez nic nie przychodzi do głowy moze jakaś emerytka za 100 na miesiąc??Tylko ja takiej nie mam takiej:-( Quote
Recommended Posts