Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZERWONY ALARM!!!!!!

Pani, która dała DT PAjąkowi nagle skomplikowała się sytuacja. Pająk ma czas max do poniedziałku- w tym terminie musimy go zabrać i gdzieś umieścić!!!!

Ja go nie mam gdzie zabrać-mam już zajęte miejsce (Rudzia, kot), nie wiem co robić, ratunku:placz:

Wcześniej DT deklarował się naczas nieokreślony, włącznie dożywociem, a tu nagle taka niespodzianka:shake:

Posted

Pokomplikowała jej się sytuacja osobista i psia, z przyczyn niezależnych. Wolałabym nie mówić publicznie o czyichś sprawach prywatnych... :oops:

W każdym razie sytuacja wygląda o tyle okropnie, że tamtejszy wet na dodoatek chce uśpić Pajączka:shake:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
W każdym razie sytuacja wygląda o tyle okropnie, że tamtejszy wet na dodoatek chce uśpić Pajączka:shake:

Czy Pajączek cierpi? Jak nie, to proponuję Uśpić Weta!

Posted

Też jestem takiego zdania, ale w tej chwili chodzi o jak najszybsze znalezienie dla Pajączka innego DT.
Jestem załamana- ten tydzień okazał się dla mnie najkoszmarniejszym tygodniem od ładnych paru lat... :placz:

Posted

Uluv wejdz na najpopularniejsze wątki na Dogo i tam zostaw info o pilnym poszukiwaniu DT z linkiem do wątku. Rozejdzie się szerzej i więcej ludzi będzie wiedziało o sprawie.

Posted

a, żeż cholera, no co za bezsilność....:shake:
ulv, faktycznie tydzień jak ze złego snu....
hotelik? ale nawet jak się znajdzie miejsce w środku lata, uda nam się zebrać szybko kasę?

Posted

Właśnie.. środek lata.. ceny są wyższe niż normalnie..

A poza tym trzeba się liczyć z tym, że Pająk nie znajdzie domu.. do końca życia w hotelu ? Czyli jak długo? czy dogomaniacy 'wydolą' finansowo? zreszta zapał do płacenia jest zawsze na początku, a potem słabnie.. dług zostaje.. i skąd brac pieniadze?:-(