Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kam, skąd wytrzasnęłaś, że stracił ogon?

a nie? :roll:
w takim razie nie wiem skąd, coś mi się pochrzaniło, ten upał mnie wykończy, zaraz zmienię :lol:

Posted

Kurcze, dostałam smsa, że dziadzio ma rozwolnienie i w dodatku jak się złatwia to łazi i opaskudza cały teren... jakoś nie brzmiało to za dobrze:shake: Napisałam, że może to zmiana diety, a może stres... Jutro zadzwonię (jeśli jakimś cudem doładuję telefon:roll: ) i się dowiem szczegółowo co i jak:cool1:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Kurcze, dostałam smsa, że dziadzio ma rozwolnienie i w dodatku jak się złatwia to łazi i opaskudza cały teren... jakoś nie brzmiało to za dobrze:shake: Napisałam, że może to zmiana diety, a może stres... Jutro zadzwonię (jeśli jakimś cudem doładuję telefon:roll: ) i się dowiem szczegółowo co i jak:cool1:

A u Ciebie nie miał rozwolnienia ? Nie bardzo rozumiem co znaczy " łazi i opaskudza cały teren " . Leje się z niego czy jak ?

Posted

cholera, może to po prostu zmiana diety! mój pies -staruszek nie mógł mieć nic innego wprowadzonego do codziennych posiłków, bo od razu reagował rozwolnieniem, pomagały podawane enzymy trzustkowe - lipancrea dodawane codziennie do jedzenia, Pajączek miał jakoś zmienione trochę próby wątrobowe- może coś tłustszego było w jedzeniu i tak zareagował

Kam! Jakie piękne to allegro!!!

:oops: dziękuję

Posted

Uaaa... Ulv będę się odzywać na GG w miarę możliwości... zostaw mi tam wiadomość jak będziesz, bo się mijamy

świniaka mogę puścić na Allegro, tylko Cię wcześniej nawiedzę z aparatem

Posted

ooh taak, przygarnela.. a wygladalo to mniej wiecej tak..

Siedze sobie w biurze, rozmawiam z pracowniczka, nagle patrze- Magdy nie ma.. 5 min, 10... mysle- pojde sie rozejrzec, gdzie sie podziala.. po chwili Magda wychodzi z malym kociakiem na rekach..

-Co to ??- oczy wielkie jak stad do Warszawy

-Kotek maly..

-Ty chyba nie..?

-Wlasnie tak...

-Magda...

-Młoda będzie miała towarzystwo.. jeden kot więcej czy mniej, to już nie robi różnicy :lol:

I tym oto sposobem w domu ciotki Ulv zrobil sie autentyczny folwark zwierzecy...

Ja osobiscie SZCZERZE PODZIWIAM ;)