Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da się go odzyskać ?

Kupiłam go z myślą o moim kolejnym, nieznanym jeszcze letnim Gościu :)

Gosiu jest u mnie cały i zdrowy:)

Jeśli trzeba wyślę go w paczce ale może po Świętach bo teraz mógłby zaginąć w natłoku przesyłek.

Posted

Dopiero wróciłam ale już bez dodatkowych towarzyszy:)

Pani Oriego jest cudowną, miłą , ciepłą i dobrą Kobietą.

Dawno nie spotkałam kogoś tak życzliwego i radosnego.

Na Oriego poza sercem z napisem"Kochamy Cię" i girlandami z serduszek czekały zabawki z grającym misiem na czele.

Ori zachwycony misiem i pluszowym szczurkiem od razu poczuł się "u siebie".

Ori raczej nie zważał na koty, one najwyżej ostrzegawczo mruczały.

Myślę,że będzie dobrze.

Nie braknie mu miłości i rozpieszczania :calus: :calus:

Pani Grażyna prosiła żeby wszystkim zaangażowanym w ratowanie Oriego serdecznie podziękować.

Ja zostałam nakarmiona, napojona, wycałowana i już się umówiłyśmy na podtrzymywanie znajomości i wspólne ploty przy kawie.

Ori zyskał dom a ja cudnych Znajomych:)

Posted

Pusto w domu. I czysto ;) Ori trafił bez dwóch zdań najlepiej jak mógł. Ale mimo wszystko strasznie go pokochaliśmy. Ołen prosi żeby Was wszystkie pozdrowić i podziękować za pomoc w uratowaniu i znalezieniu domu Orisiowi.

Kolejne uratowane życie do listy Ewu

Posted

Pusto w domu. I czysto ;) Ori trafił bez dwóch zdań najlepiej jak mógł. Ale mimo wszystko strasznie go pokochaliśmy. Ołen prosi żeby Was wszystkie pozdrowić i podziękować za pomoc w uratowaniu i znalezieniu domu Orisiowi.

Kolejne uratowane życie do listy Ewu

Pozdrów serdecznie Owena od nas i podziękuj, że jest takim fajnym facetem :loveu:  Zanm wielu, którzy wystawiliby psiaka na klatkę albo sami spakowaliby manatki po takich akcjach...

Posted

Gosiu jest u mnie cały i zdrowy:)

Jeśli trzeba wyślę go w paczce ale może po Świętach bo teraz mógłby zaginąć w natłoku przesyłek.

Myślę że znając Basię przyjedzie do Warszawy z innym gościem :)

To przy okazji :) Na pewno nie teraz.

Posted

Niesamowita historia.Żeby łobuz tylko nie zmarnotrawił danej mu szansy.

ewu , skąd Ty masz tyle energii  i sił ?

Muszę mieć, czasem pękam ale "nakręcam sprężynkę" i znowu działam. :laugh2_2:

Jutro jadę po szczeniaczka , o którego walczyłam od wielu dni.

Trzymajcie kciuki.

Nie spałam spokojnie od kilku dni, przeryczałam ze dwa i odetchnę za parę jak wszystko będzie ok.

Posted

Dopiero wróciłam ale już bez dodatkowych towarzyszy:)

Pani Oriego jest cudowną, miłą , ciepłą , dobrą Kobietą.

Dawno nie spotkałam kogoś tak życzliwego i radosnego.

Na Oriego poza sercem z napisem"Kochamy Cię" i girlandami z serduszek czekały zabawki z grającym misiem na czele.

Ori zachwycony misiem i pluszowym szczurkiem od razu poczuł się "u siebie".

Ori raczej nie zważał na koty, one najwyżej ostrzegawczo mruczały.

Myślę,że będzie dobrze.

Obawiam się tylko nadmiaru miłości i rozpieszczania :calus: :calus:

Pani Grażyna prosiła żeby wszystkim zaangażowanym w ratowanie Oriego serdecznie podziękować.

Ja zostałam nakarmiona, napojona, wycałowana i już się umówiłyśmy na podtrzymywanie znajomości i wspólne ploty przy kawie.

Ori zyskał dom a ja cudnych Znajomych:)

Jak to fajnie, że więcej dobrych ludzi na świecie :)

Posted

Muszę mieć, czasem pękam ale "nakręcam sprężynkę" i znowu działam. :laugh2_2:

Jutro jadę po szczeniaczka , o którego walczyłam od wielu dni.

Trzymajcie kciuki.

Nie spałam spokojnie od kilku dni, przeryczałam ze dwa i odetchnę za parę jak wszystko będzie ok.

Trzymaj się kochana :)

Wielkie kciuki za jutro! 

Posted

Trzymaj się kochana :)

Wielkie kciuki za jutro! 

Dziękuję:)

Moja koleżanka założyła klub dla kobiet , które mają na Święta brudne okna.

Ja chyba zostanę Prezesem bo jak tak dalej pójdzie to na Wigilię podam psią karmę bo niczego nie zdołam przygotować wożąc codziennie jakieś psiaki :tree1: :sabber: :???:

Posted

Dziękuję :)

Ja chyba zostanę Prezesem bo jak tak dalej pójdzie to na Wigilię podam psią karmę bo niczego nie zdołam przygotować wożąc codziennie jakieś psiaki :tree1: :sabber: :???:

Nie wierzę, no nie wierzę, nie Ty...! :megagrin: :siara:

:calus:

Posted

Ludka dziękuję za nieocenioną pomoc w dowiezieniu Oriego :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Ewu, nie ma za co, akurat dobrze się złozyło :)

Psiak był tak spokojny jakby go nie było, az sie dziwiłam po tym, co o nim czytałam.

Trzymam kciuki za kolejnego ratowanego przez Ciebie. Jesteś niesamowita. :iloveyou:

Posted

Dziękuję :)

To ja się zapisuję !

Posted

Dołączam do klubu. My wczoraj posprzatątaliśmy resztę po Orisiowych wyczynach i dziś zaczynamy przenosić z powrotem wszystkie rzeczy do salonu. Do okien raczej nie dojdziemy z myciem, bo w sobotę lecimy już do Irlandii. Ale zresztą - po co myć skoro i tak się zabrudzą..? ;)

Tobi jest bardzo smutny, tęskni za Orim :(
A my mówimy już oficjalnie, że to nasz ostatni Tymczas był. Na weekend, na przejazd tak, ale my nie mamy warunków tak normalnie. Nie chodzi o zniszczenia tylko o bezsilność co zrobić jak pomóc nie można a pies się męczy. Za mało jesteśmy w domu.

Eh. Może kiedyś zrobię jakąś galerię pamiątkową bo trochę się tego przewinęło...

Posted

Masz rację kcd.

Dla psa ze schroniskowego kojca lub z ulicy, nie przyzwyczajonego do zamknięcia, takie długie czekanie na człowieka może być stresujące.

A tymczasowanie przejazdowe też bardzo potrzebne :)

Posted

Ja bym się nie zarzekała ;) Też nie powinnam być DT ze względu na codzienną 10 godzinną nieobecność w domu i jak już sobie postanowię, że następnego tymczasa nie wezmę, to... biorę dwa :megagrin: