Gusiaczek Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 A propos Pindolino :megagrin: ...moja córka jechała w niedzielę. W pewnym momencie rozlega się głos: "drodzy pasażerowie, z okazji pierwszego przejazdu Pendolino mamy dla państwa niespodziankę. Jest ukryta pod jednym z siedzeń. TO MAGNES Z LOGO PKP!!! Szczęśliwemu znalazcy gratulujemy" :megagrin: . A potem był jeszcze konkurs...Ten, kto prawidłowo odpowiedział na pytanie (co ludzie chętniej w Warsie kupują: jajecznicę czy białą kiełbasę), dostał koszulkę. Z LOGO PKP! :megagrin: . Bareja, po prostu :megagrin: Odpadłam :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: Quote
edek Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Zupełnie inne psy. Tylko brać i kochać :fadein: . Quote
Makila Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 A który to jest Filuś? Do mnie przyjechały jako Gacki. Z tego co się domyśliłam Filuś jest czarny, bo Rudzik chyba rudy :-D Quote
Grażyna49 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ooooo Gacusie oddzielnie obfocone. Uszyska mają cudowne a minki takie wesołe. Kilka dni i taka zmiana. Podziwiam. Quote
jotpeg Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Zupełnie inne psy. Tylko brać i kochać :fadein: . właśnie!!! tak! Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Rozczulają mnie te podniesione maksymalnie ogonki :loveu: Takie super szczęśliwe psiaki :loveu: Quote
elik Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Rozczulają mnie te podniesione maksymalnie ogonki :loveu: Takie super szczęśliwe psiaki :loveu: Tak, to pierwsze przychodzi na myśl patrząc na te zdjęcia :) Quote
Gusiaczek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Prześliczne Gacunie :loveu: widać, że szczęśliwe, to nie te same psiaki :) Quote
gluchypies Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Zaglądam do Gacków :) oby szybko znalazły super dom! Quote
gluchypies Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 A ja widziałam dzisiaj Gacki :) do hoteliku u Makili pojechała Tina z krakowskiego schroniska i przy okazji zobaczyłam inne psiaki, które u niej przebywają. Niestety nie mam fotek, bo pogoda była kiepska i nie wyszły :( Ale Gacki radosne, szczekliwe i podskakujące :) Powinny znaleźć super domek!! Quote
Ewa Marta Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 A ja widziałam dzisiaj Gacki :) do hoteliku u Makili pojechała Tina z krakowskiego schroniska i przy okazji zobaczyłam inne psiaki, które u niej przebywają. Niestety nie mam fotek, bo pogoda była kiepska i nie wyszły :( Ale Gacki radosne, szczekliwe i podskakujące :) Powinny znaleźć super domek!! Oj zazdroszczę Ci :loveu: A podchodziły do Ciebie, czy się bały? Quote
elik Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 No właśnie, jakie są w stosunku do obcych ? Quote
gluchypies Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Raczej mnie obszczekiwały tylko :) Niestety nie byłam przy nich długo, a one były tylko na zamkniętym wybiegu a ja poza nim, więc ciężko mi powiedzieć, jak zachowują się do obcych gdy mają bezpośredni kontakt. W każdym razie gdy podeszłam bliżej to rozszczekały się jeszcze bardziej ;) Zobaczę następnym razem, mam nadzieję, że już niedługo :) Quote
gluchypies Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Ogłoszenia Gacków: 1/ olx - wyróżnione na 1 miesiąc :) 2/ gumtree 3/ psy.pl 4/ szarik 5/ przygarnijzwierzaka 6/ cafeanimal 7/ adopcjapsa 8/ hodowcy 9/ oddam-psa 10/ alegratka 11/ cwirek Mam nadzieję, że podaję dobry nr telefonu. Ogłoszenia na Anetę :) Quote
jotpeg Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Najlepszego DOMKU!!! Dobrych Świąt! :) Quote
Makila Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Ogłoszenia Gacków: 1/ olx - wyróżnione na 1 miesiąc :) 2/ gumtree 3/ psy.pl 4/ szarik 5/ przygarnijzwierzaka 6/ cafeanimal 7/ adopcjapsa 8/ hodowcy 9/ oddam-psa 10/ alegratka 11/ cwirek Mam nadzieję, że podaję dobry nr telefonu. Ogłoszenia na Anetę :) Podany numer tel w ogłoszeniach nie jest mój ani ewu :( Quote
danyww Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Ja też ogłaszałam Gacki (kiedy jeszcze siedziały w schronie) bo wykupiłam ogłoszenia na bazarku. Ogłoszenia niektóre są jeszcze aktywne i tam podany jest mój nr telefonu Quote
gluchypies Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Podany numer tel w ogłoszeniach nie jest mój ani ewu :( To mogę prosić na pw właściwy nr Tel?? Zaraz zmienię w ogłoszeniach. Quote
gluchypies Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Ogłoszenia Gacków zaktualizowane, są już w poprawnym numerem telefonu. Przepraszam za pomyłkę! Quote
Makila Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Nie masz za co przepraszać :) Bardzo dziękuję za ogłoszenia. Quote
Recommended Posts