elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 To dzisiaj operacja Misi i Toto. Musi być dobrze. Oczywiście, nie ma innej opcji :) ...PROSZĘ o trzymanie kciuków za Miskę!!! Operacja jest dlatego o takien porze że doktor przyjmuje do 20ej i żeby mu nikt nie przeszkadzał, potem piesek zostaje na noc w klinice (biedna Misia - jak ona się poczuje jak się obudzi w obcym miejscu w klatce :( :( :(), w nocy jest dyżurny lekarz. I jak wszystko jest ok. to rano można pieska odebrać. Trzymam kciuki za oba psiaczki i to podwójnie za każdego :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Dzięki za wyjaśnienie :) Biedna Misia :( Będzie się bała, ale pocieszające jest to, że wkrótce będzie mogła żyć bez bólu. Quote
Belcia Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 trzymam kciuki!!! wszystko bedzie dobrze! Quote
Nutusia Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ślę dobre myśli dla obu operowańców :) Serce pęka na myśl o tym, że Misia się obudzi w lecznicowej klatce... U nas jednak można psiaka zabrać do domu. Krakowską Nusię nasz Doktor operował w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia do północy, choć umówieni byliśmy na dzień później, bo właśnie chciał mieć spokój ;) Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ślę dobre myśli dla obu operowańców :) Serce pęka na myśl o tym, że Misia się obudzi w lecznicowej klatce... U nas jednak można psiaka zabrać do domu. Krakowską Nusię nasz Doktor operował w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia do północy, choć umówieni byliśmy na dzień później, bo właśnie chciał mieć spokój ;) Wspaniały lekarz :klacz: :loveu: Quote
malagos Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Dziewczyny kochane, pisze do mnie Agnieszka spoza dogo (cudna osóbka) i pyta: ile brakuje pieniędzy na operację i prosi o numer konta. Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Dziewczyny kochane, pisze do mnie Agnieszka spoza dogo (cudna osóbka) i pyta: ile brakuje pieniędzy na operację i prosi o numer konta. Powiedziałam o tym Dogo07 więc pewnie zaraz poda nr konta. Wielkie dzięki, ucałowania dla Agnieszki :calus: :kiss_2: :loveu: Quote
Onaa Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Dziewczyny kochane, pisze do mnie Agnieszka spoza dogo (cudna osóbka) i pyta: ile brakuje pieniędzy na operację i prosi o numer konta. Niestety, nie moge wysłać pw na dogomanii :(. Więc prosze o maila. Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Niestety, nie moge wysłać pw na dogomanii :(. Więc prosze o maila. Wyczyść sobie skrzyneczkę. Teraz można mieć do 50 wiadomości. Większa ilość powoduje blokadę - nie można wysyłać, ani przyjmować. Quote
sybil Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 PROSZĘ o trzymanie kciuków za Miskę!!! Operacja jest dlatego o takien porze że doktor przyjmuje do 20ej i żeby mu nikt nie przeszkadzał, potem piesek zostaje na noc w klinice (biedna Misia - jak ona się poczuje jak się obudzi w obcym miejscu w klatce :( :( :(), w nocy jest dyżurny lekarz. I jak wszystko jest ok. to rano można pieska odebrać. Maję też operował z drugim lekarzem (dyżurnym) w nocy. Została do rana w klinice, a jak przyszłam po nią to przytuptała radośnie, przywitała się i ....zawinęła się do p. doktora i z powrotem do klateczki! Zbaraniałam zupełnie, ale stąd wniosek, że chyba strasznych przeżyć nie miała. Z Misią jest inaczej, bo pewnie nóżka będzie usztywniona, ale z pewnością dobrze się nią zaopiekują. Trzymam kciuki. Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ale mnie jakiś error wyskakuje :(. Mi czasami też, ale wtedy kombinuję i klikam w którąś z opcji - jest tam kilka. Chyba w tą na górze, jeśli dobrze pamiętam. Jest kilka opcji na dole i jedna na górze, ale nie jestem tego pewna. Następnym razem, jak mi się taki errorek pojawi, to zapamiętam i Ci podpowiem. A może ktoś już to rozgryzł i zapamiętał ??? :) Quote
Onaa Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Mail wysłany. Dziekujemy za pomoc dla Misi. Ja już dzisiaj nie będę dostępna na kompie a jutro nie wiem kiedy, może dopiero wieczorem, więc poprosiłam żeby ELik w razie swoich możliwości napisała tutaj jak z Misią, a ja będę do niej pisać smsy. Quote
malagos Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nie dostałam podaję mojego mejla: [email protected] wiadomosć przekażę Agnieszce :) Quote
ewu Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Toto po operacji, teraz z całych sił ściskam kciuki za Misunię. Trzymaj się okruszku cudny. Quote
malagos Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Aha, i ile brakuje do operacji łapinki? Quote
ewu Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Mam nadzieję,że wszystko się dobrze ułoży. Oby Misiunia stanęła na wszystkich łapkach... Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Misia od 20:29 jest operowana. To już dwie godziny :( Jak skończą, Dogo07 da znać. Nadal trzymam kciuki. Lece dowiedzieć się co u Toto. Quote
Toska1 Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Też trzymam za łapeczkę Misi :) i czekam na wieści :) Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Rozmawiałam z Dogo07. Misia nadal operowana. Quote
elik Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ogłaszam wszem i wobec, że Misia już po operacji. Dogo07 dostała SMSa o treści: Piesek po zabiegu, wszystko w porządku, noga naprawiona. Możemy więc już spokojnie usnąć :) Quote
Recommended Posts