Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dzisiaj operacja Misi i Toto.

Musi być dobrze.

Oczywiście, nie ma innej opcji :)

...PROSZĘ o trzymanie kciuków za Miskę!!!

Operacja jest dlatego o takien porze że doktor przyjmuje do 20ej i żeby mu nikt nie przeszkadzał, potem piesek zostaje na noc w klinice (biedna Misia - jak ona się poczuje jak się obudzi w obcym miejscu w klatce :( :( :(),
w nocy jest dyżurny lekarz. I jak wszystko jest ok. to rano można pieska odebrać.

Trzymam kciuki za oba psiaczki i to podwójnie za każdego  :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Dzięki za wyjaśnienie :)

Biedna Misia :(  Będzie się bała, ale pocieszające jest to, że wkrótce będzie mogła żyć bez bólu.

Posted

Ślę dobre myśli dla obu operowańców :)

Serce pęka na myśl o tym, że Misia się obudzi w lecznicowej klatce... U nas jednak można psiaka zabrać do domu. Krakowską Nusię nasz Doktor operował w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia do północy, choć umówieni byliśmy na dzień później, bo właśnie chciał mieć spokój ;)

Posted

Ślę dobre myśli dla obu operowańców :)

Serce pęka na myśl o tym, że Misia się obudzi w lecznicowej klatce... U nas jednak można psiaka zabrać do domu. Krakowską Nusię nasz Doktor operował w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia do północy, choć umówieni byliśmy na dzień później, bo właśnie chciał mieć spokój ;)

Wspaniały lekarz :klacz: :loveu:

Posted

Dziewczyny kochane, pisze do mnie Agnieszka spoza dogo (cudna osóbka) i pyta: ile brakuje pieniędzy na operację i prosi o numer konta.

Powiedziałam o tym Dogo07 więc pewnie zaraz poda nr konta.

Wielkie dzięki, ucałowania dla Agnieszki :calus: :kiss_2: :loveu:

Posted

Dziewczyny kochane, pisze do mnie Agnieszka spoza dogo (cudna osóbka) i pyta: ile brakuje pieniędzy na operację i prosi o numer konta.

Niestety, nie moge wysłać pw na dogomanii :(.
Więc prosze o maila.
Posted

Niestety, nie moge wysłać pw na dogomanii :(.
Więc prosze o maila.

Wyczyść sobie skrzyneczkę. Teraz można mieć do 50 wiadomości. Większa ilość powoduje blokadę - nie można wysyłać, ani przyjmować.

Posted

PROSZĘ o trzymanie kciuków za Miskę!!!

Operacja jest dlatego o takien porze że doktor przyjmuje do 20ej i żeby mu nikt nie przeszkadzał, potem piesek zostaje na noc w klinice (biedna Misia - jak ona się poczuje jak się obudzi w obcym miejscu w klatce :( :( :(),
w nocy jest dyżurny lekarz. I jak wszystko jest ok. to rano można pieska odebrać.

Maję też operował z drugim lekarzem (dyżurnym) w nocy. Została do rana w klinice, a jak przyszłam po nią to przytuptała radośnie, przywitała się i ....zawinęła się do p. doktora i z powrotem do klateczki! Zbaraniałam zupełnie, ale stąd wniosek, że chyba strasznych przeżyć nie miała. Z Misią jest inaczej, bo pewnie nóżka będzie usztywniona, ale z pewnością dobrze się nią zaopiekują. Trzymam kciuki.
Posted

Ale mnie jakiś error wyskakuje :(.

Mi czasami też, ale wtedy kombinuję i klikam w którąś z opcji - jest tam kilka. Chyba w tą na górze, jeśli dobrze pamiętam. Jest kilka opcji na dole i jedna na górze, ale nie jestem tego pewna. Następnym razem, jak mi się taki errorek pojawi, to zapamiętam i Ci podpowiem.

A może ktoś już to rozgryzł i zapamiętał ??? :)

Posted

Mail wysłany. Dziekujemy za pomoc dla Misi. Ja już dzisiaj nie będę dostępna na kompie a jutro nie wiem kiedy, może dopiero wieczorem, więc poprosiłam żeby ELik w razie swoich możliwości napisała tutaj jak z Misią, a ja będę do niej pisać smsy.

Posted

Misia od 20:29 jest operowana. To już dwie godziny :(

Jak skończą, Dogo07 da znać. Nadal trzymam kciuki.

Lece dowiedzieć się co u Toto.

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że Misia już po operacji. Dogo07 dostała SMSa o treści:

Piesek po zabiegu, wszystko w porządku, noga naprawiona.

Możemy więc już spokojnie usnąć :)