Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za wklejenie fotek :).

Misia jest narazie spokojną psinką, ale potrafi się bardzo cieszyć aż jej się ta mała doopinka chce urwać :).

Pogodna, jak coś chce to potrafi się dopominać po swojemu.

Posted

Dziękuję za wklejenie fotek :).

Misia jest narazie spokojną psinką, ale potrafi się bardzo cieszyć aż jej się ta mała doopinka chce urwać :).

Pogodna, jak coś chce to potrafi się dopominać po swojemu.

Bardzo proszę :)

Jak jest o co, to ma rację, że się upomina ;)                          

Posted

Pisałam smsa do ewu żeby napisała na wątku Misieńki ale pewnien w natłoku zapomniała albo sms nie doszedł, w sobotę Misia miała robione badanie krwi - bardzo płakała, i byla szczepiona przeciwko wściekliźnie, czekamy na wyniki bo przy prześwielteniu trzeba raczej uśpić pieska, więc się przesunęła wizyta u dr Orła na czwartek - wtedy będzie prześwietlenie jeśli wyniki okażą się ok. Znowu mam problem z kompem, ale do końca tygodnia postaram się uzupełnić pierwszą stronę, i jeszcze jakieś fotki dodać.

Posted

Prosimy o trzymanie kciuków w czwartek, no i zobaczymy co powie dr Orzeł.
Misieńka bardzo lubi chować się w zakamarkach. Została oceniona na ok. 4 lata czyli jest młodym pieskiem, ale zachowuje się jak narazie bardzo statecznie. A jakie fajne odgłosy wydaje :).

Posted

Renatko ja w sobotę wyciągałam szczeniaki ze schronu, miałam je do wieczora a w niedzielę wyjeżdżała moja córka do Niemiec.

Tyle się zwaliło ,że nawet nie zauważyłam smsa.Teraz znalazłam w odebranych.

Sorki ale za dużo się działo.