elik Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 To już wkrótce będziemy wiedzieć co z nózią. Quote
Nutusia Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Myślimy pozytywnie, to zawsze pomaga ;) Quote
Onaa Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Dziękuję za wklejenie fotek :). Misia jest narazie spokojną psinką, ale potrafi się bardzo cieszyć aż jej się ta mała doopinka chce urwać :). Pogodna, jak coś chce to potrafi się dopominać po swojemu. Quote
elik Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Dziękuję za wklejenie fotek :). Misia jest narazie spokojną psinką, ale potrafi się bardzo cieszyć aż jej się ta mała doopinka chce urwać :). Pogodna, jak coś chce to potrafi się dopominać po swojemu. Bardzo proszę :) Jak jest o co, to ma rację, że się upomina ;) Quote
malagos Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 We czwartek prześwietlenie łapinki. miała już prześwietlenie? Ciekawa jest, co się stało z jej łapinką?... Quote
gluchypies Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 A ja witam się z Misią :) trafiłam tutaj przez banerek elik :) Czekam na wieści o malutkiej. Quote
elik Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 ... trafiłam tutaj przez banerek elik :) Cieszę się z tego powodu :) Czekamy na informacje o łapince. Quote
Onaa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Pisałam smsa do ewu żeby napisała na wątku Misieńki ale pewnien w natłoku zapomniała albo sms nie doszedł, w sobotę Misia miała robione badanie krwi - bardzo płakała, i byla szczepiona przeciwko wściekliźnie, czekamy na wyniki bo przy prześwielteniu trzeba raczej uśpić pieska, więc się przesunęła wizyta u dr Orła na czwartek - wtedy będzie prześwietlenie jeśli wyniki okażą się ok. Znowu mam problem z kompem, ale do końca tygodnia postaram się uzupełnić pierwszą stronę, i jeszcze jakieś fotki dodać. Quote
Nutusia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Oj, szkoda, że jeszcze nic nie wiadomo. Ale poczekamy - w końcu bezpieczeństwo psinki jest najważniejsze! Quote
Onaa Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Prosimy o trzymanie kciuków w czwartek, no i zobaczymy co powie dr Orzeł. Misieńka bardzo lubi chować się w zakamarkach. Została oceniona na ok. 4 lata czyli jest młodym pieskiem, ale zachowuje się jak narazie bardzo statecznie. A jakie fajne odgłosy wydaje :). Quote
ewu Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Renatko ja w sobotę wyciągałam szczeniaki ze schronu, miałam je do wieczora a w niedzielę wyjeżdżała moja córka do Niemiec. Tyle się zwaliło ,że nawet nie zauważyłam smsa.Teraz znalazłam w odebranych. Sorki ale za dużo się działo. Quote
auraa Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zaglądam z nadzieją na dobre wieści o tej łapince.... Quote
Recommended Posts