Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Nutusiu, możesz odzyskac swoją zawartosc. :)

Sama tego nie wymyśliłam. To Rozi napisała na innym watku. ;)

Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.

I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok.

To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.

Potem już wchodzic sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.

(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartośc stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków).

"Ukradłam" i podaję dalej... :)

Posted

W morzu? Tym morzu, co to nawet w pełni lata "osiąga" temperaturę mrożącą nie tylko krew w żyłach?!?!!?!?

w tym tym :) ale mając takie futro pewnie nawet chłodku nie poczuła :D
Posted

Wróciliśmy. Ale relację zostawiam mestudio. 

Powiem tylko że z Gackiem było bardzo ciekawie.....

Aleś nam zagwostkę zafundował... :wacko:

Posted

Jestem, ale mnie wkurza to dogo. Nawet jak napiszę gdzieś posta to mi nie zapisuje w mojej zawartości i dalej mam pusto. Można oszaleć.

Tak sobie Gacuś dreptał po plaży - plaża na dużym obszarze jest udostępniona psiakom więc mozna się wyspacerować i nikt nie robi problemów. Zdjęcia są też w naszym wątku.

GAcuś bardzo ładnie podróżował, bez żadnych problemów i dziwnych pomysłów. Pięknie się sunia pilnowała i dobrze zachowywała się w domu. Nawet czasami zostawała z rodzicami jak szliśmy na cmentarz czy jechaliśmy do Niemiec na zakupy. Była bardzo dzielna i uważam, że wyjazd bardzo jej pomógł.

https://www.youtube.com/watch?v=wu_41bDtgMM

Posted

Nawet po powrocie widać różnicę, Gacuś przychodzi do mnie jak siedzę gdzieś dłużej w ogrodzie i kładzie się obok, a w domu już tak panicznie nie ucieka jak ktoś idzie w jej stronę. Także ten wyjazd to był naprawdę dobry pomysł.