Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

Udostępniłam na FB. Mam też taką tymczasowiczkę, której włącza się szwendaczka jak tylko uda się jej czmychnąć, już kilka razy za nią ganiałam, dlatego ze strachu przed czymś takim co spotkało Fifi, na razie nie szukam jej domu i nie wiem czy się odważę szukać, tragedia, oby się psiątko szybko znalazło.

Posted

Udostępniłam na FB. Mam też taką tymczasowiczkę, której włącza się szwendaczka jak tylko uda się jej czmychnąć, już kilka razy za nią ganiałam, dlatego ze strachu przed czymś takim co spotkało Fifi, na razie nie szukam jej domu i nie wiem czy się odważę szukać, tragedia, oby się psiątko szybko znalazło.

Dziękujemy. 

Fifi nie jest szwendaczką... Kasia wyprowadzą ją bez smyczy i nie ma żadnego problemu, musi się przywiązać. 

Chodzi o sam początek żeby się przyzwyczaił do nowej rodziny i do nowego otoczenia ale do ludzi to nie dociera... Jak grochem o ścianę...

Posted

Dziękujemy. 

Fifi nie jest szwendaczką... Kasia wyprowadzą ją bez smyczy i nie ma żadnego problemu, musi się przywiązać. 

Chodzi o sam początek żeby się przyzwyczaił do nowej rodziny i do nowego otoczenia ale do ludzi to nie dociera... Jak grochem o ścianę...

Nie to dobija, że ludziom się tłumaczy, a oni swoje.

Może nie powinnam się wypowiwdać, bo moja Kajunia też uciekła, tyle, że nas nikt nie uprzedził, że jest strachulcem, poza tym to była wina TZ-a.

Odchodziliśmy od zmysłów i nie darowalibyśmy sobie, gdyby Kaja się nie znalazła. Szczęśliwie jest z nami od grudnia.

A tutaj z tego co czytam ludzie nie bardzo się przejęli.

Posted

Ludzie szczerze mówiąc mają to w dupie. "prędzej czy później ktoś zadzwoni przecież jak ma medalik z numerkiem"

Wydarzenie już zostało utworzone, prosze dołączajcie i zapraszajcie znajomych:

https://www.facebook.com/events/507032676107781/

Niestety po Fifi ani śladu, Kasia kontaktowała się dzisiaj z niedoszłą właścicielką.

Dobra duszyczka z Katowic, która pomagała nam również w poszukiwaniach katowickich - w dniu dzisiejszym pojedzie do Raciborza rozwiesić plakaty...

Posted

Ludzie szczerze mówiąc mają to w dupie.

Generalnie to w dzisiejszych czasach ludzie mają tam wszystko co nie dotyczy ich samych, a całą resztę mają właśnie tam.

Ta psinka może być w s z ę d z i e :-((

Posted

Ludzie szczerze mówiąc mają to w dupie. "prędzej czy później ktoś zadzwoni przecież jak ma medalik z numerkiem"

Wydarzenie już zostało utworzone, prosze dołączajcie i zapraszajcie znajomych:

https://www.facebook.com/events/507032676107781/

Niestety po Fifi ani śladu, Kasia kontaktowała się dzisiaj z niedoszłą właścicielką.

Dobra duszyczka z Katowic, która pomagała nam również w poszukiwaniach katowickich - w dniu dzisiejszym pojedzie do Raciborza rozwiesić plakaty...

Bardzo dobra duszyczka, że pojedzie rozwiesić plakaty.

Posted

Kopiuję z fb:

"Pierwszy telefon w sprawie Fifki bardzo prawdopodobny widziana - 

ul. Hulczyńska, przemieszcza się i przeszła 2 kilometry to i tak mało jak na nią..."

Na nasze nieszczęście - idzie w stronę czeskiej granicy...

Posted

Nagroda owszem może i by ludzi bardziej zmobilizowała ale tutaj jest obawa że zaczną ją łapać a ona

ze strachu będzie uciekać jeszcze dalej i dalej w stresie...  :(

Patowa sytuacja... A najgorsze jest to, że nie ma kto Nam pomóc w działaniach bezpośrednio na miejscu... :(

Poruszyłyśmy internet ale z słabym efektem :(

Posted

Racibórz i okolice to teren mało aktywny na dogo. Wiem, ze zawsze był problem z3 znalezieniu kogos na wizyty p/a. :(

Ja pokładałabym nadzieje, ze ja odłowią do schroniska. Tylko do ktorego ? Jakie obsługuja ten teren ?

Guest Elżbieta481
Posted

Schronisko w Raciborzu jest prowadzone przez TOZ?Nie przez Zakłady Komunalne sp.z o.o?

Elżbieta