Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

dobrze, że to Amiga napisała, bo powiem szczerze też mam wielkie obiekcje co do najazdu na Nutusię. Jednak przeważyła moja chęć spotkania się z "dobrymi fluidami". No i zobaczymy, czy uda się przeżyć te kilka dni w  "komunie" , czy się już na drugi dzień pozabijamy :D ( jakby co to mamy rozjemcę Sławka mam nadzieję )

Posted

Z okazji Nowego Roku, Nutusi i Jej TZtowi oraz całej Zwierzętarni :)  wszystkiego najlepszego [url=http://emotikona.pl/emotikony/]0dj.gif[/url]

Nie wiem, czy Imci  życzyć domku, bo może już go ma  [url=http://emotikona.pl/emotikony/]0dance3.gif[/url]   ?

Posted

Nowy_rok.jpg

wszystkim cioteczkom i wujkom  z tego  wątku i ich pieseczkom oraz Imuszce  niekoniecznie wymarzonego domku   życzy Giga z opiekunami i resztą ferajny.

Posted

Dogo nie działało, więc dopiero dzisiaj mogę tu oficjalnie potwierdzić, że w komunie żyło się superowo. Psy i ludzie dogadywali się wspaniale. A Imcioch mnie kupił tak jak wcześniej Gapcioszek (nie mówiąc już o Krechulcu, Lilci no i Królu haremu). Przychodził na głaski, wykładał się przy kolanach, a i z psami bawił się fajnie. Warczał przy tym jak najgroźniejszy pies w trakcie walk psów :)

Nutusiu i Sławku - wieeelkie, wieeeelkie dzięki za gościnę :D I tylko w tym przypadku mogę powiedzieć "komuno - wróc" ;) 

Posted

ja z reguły jak mam wolne piję kawę sama i teraz stwierdzam z praktyki - o wiele lepiej smakuje kawa w towarzystwie dogomaniaczek :)

Nutusiu, Sławku- dziękuję za gościne ogromnie. Nuci za udzielaną pomoc przy sterylce  i adopcji Milusi. Sławkowi za rozmowy i towarzystwo m.in.palacze :D 

Posted

I jeszcze

Kumpelki

nuria_wybieg_PC294798.JPG

Dostojny Król Haremu (powiekszonego czasowo o 4 sztuki)

nuria_wybieg_PC294799.JPG

nuria_wybieg_PC294800.JPG

My się kochamy jak dwa aniołki

nuria_wybieg_PC294801.JPG

A to mamusia szczylków w kubraczku posterylkowym, Trudno ukryć, że ojciec wyglądał  kompletnie inaczej niż mamuśka

nuria_wybieg_PC314803.JPG

Posted

Cudne fotki.

Pozazdrościć takiej komuny.

Ja sylwestra spędziłam sama z moją sunią.Mąż był na dyżurze.

Dobrze,że sobie zegarek nastawiłam na 23,50 bo bym przespała Nowy Rok.

Zapomniałam tu wpaść w starym roku.Wybaczcie sklerozie.

W Nowym Roku wszystkiego najlepszego życzę Nutusi,wszystkim zwierzaczkom i cioteczkom tu zaglądającym.

Posted

Bardzo dziękujemy, Grażynko! I nawzajemnie - dobrego, spokojnego roku i dużo, dużo zdrówka :) Szkoda, że nie wiedziałyśmy, że będziesz sama, bo bym po Ciebie pojechała :D Następnym razem dawaj znać - im nas więcej, tym fajniej, weselej i bardziej dogomaniacko ;)

Z Imki jestem bardzo dumna! Praktycznie w jednej chwili pojawiło się w domu duuuużo ludzi i obce psy. Imcioszek się schował, co prawda, do pokoju książkowego, ale gdy do niej poszłam, pomiziałam i zagadałam, po chwili przyszła do nas i zachowywała się prawie normalnie! ;)

Tak fajnie się zaczął nowy rok, a tu zonk - Kocio nam się pochorował :( Już przedwczoraj odmówił jedzenia. Biegł do kotłowni, gdzie ma miseczki, za każdym razem gdy któreś z nas się tam kierowało, jakby konał z głodu, ale jeść nie chciał. Zdesperowany Sławek w końcu nalał mu odrobinę mleka - wypił. Tak więc wczoraj przed południem, na sygnale pognaliśmy do Doktora. Okazało się, że znowu jest problem z zębami - kamień, stan zapalny i syf ogólny :( Kocio dostał 3 zastrzyki, jutro jedziemy na powtórkę z rozrywki i jeśli leki zadziałają tak, jak Doktor planuje, w piątek narkoza i remont kociej paszczy... Wczoraj wieczorem zjadł odrobinę twarożku w formie papki, a dziś też trochę mięska z sosie z saszetki - zawsze coś!

Posted

Ojeeeeeeeeeeeeeeeej, mój ukochany Kocio. :( Bo muszę tu napisac, że Kocio jest tak "miziasty" jak Gapiszonek. Uwielbiał siadać mi na kolanach i  nie dawał mi przerwy w mizianku:)