malagos Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Ale Wam zazdraszczam spotkania na najwyższym dogomaniackim stopniu :D Quote
DoPi Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 dobrze, że to Amiga napisała, bo powiem szczerze też mam wielkie obiekcje co do najazdu na Nutusię. Jednak przeważyła moja chęć spotkania się z "dobrymi fluidami". No i zobaczymy, czy uda się przeżyć te kilka dni w "komunie" , czy się już na drugi dzień pozabijamy :D ( jakby co to mamy rozjemcę Sławka mam nadzieję ) Quote
AMIGA Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Nie wyobrażam sobie, że miałybyśmy sie pozabijać :) Myyyyyyyyyyy, takie spolegliwe? Quote
DoPi Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nie wyobrażam sobie, że miałybyśmy sie pozabijać :) Myyyyyyyyyyy, takie spolegliwe? buhahahahahahahah :D Quote
Nutusia Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 W razie draki, psami się... poszczujemy! :D Quote
malagos Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 W razie draki, psami się... poszczujemy! :D Dacie radę :) Ale rzeczywiście, ciekawe, jak się żyje w takiej komunie ludzko-psiej? Quote
konfirm31 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Z okazji Nowego Roku, Nutusi i Jej TZtowi oraz całej Zwierzętarni :) wszystkiego najlepszego [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Nie wiem, czy Imci życzyć domku, bo może już go ma [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] ? Quote
AMIGA Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nutusia woła, że życzyc życzyć. Bardzo dziękują i życzymy wszyscy nawzajemnie :) Tak odpoczywamy przed balem sylwestrowym Quote
mari23 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 trochę z uśmiechem składam Wam życzenia najlepsze, najserdeczniejsze ! Quote
Poker Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 wszystkim cioteczkom i wujkom z tego wątku i ich pieseczkom oraz Imuszce niekoniecznie wymarzonego domku życzy Giga z opiekunami i resztą ferajny. Quote
AMIGA Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Dogo nie działało, więc dopiero dzisiaj mogę tu oficjalnie potwierdzić, że w komunie żyło się superowo. Psy i ludzie dogadywali się wspaniale. A Imcioch mnie kupił tak jak wcześniej Gapcioszek (nie mówiąc już o Krechulcu, Lilci no i Królu haremu). Przychodził na głaski, wykładał się przy kolanach, a i z psami bawił się fajnie. Warczał przy tym jak najgroźniejszy pies w trakcie walk psów :) Nutusiu i Sławku - wieeelkie, wieeeelkie dzięki za gościnę :D I tylko w tym przypadku mogę powiedzieć "komuno - wróc" ;) Quote
DoPi Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 ja z reguły jak mam wolne piję kawę sama i teraz stwierdzam z praktyki - o wiele lepiej smakuje kawa w towarzystwie dogomaniaczek :) Nutusiu, Sławku- dziękuję za gościne ogromnie. Nuci za udzielaną pomoc przy sterylce i adopcji Milusi. Sławkowi za rozmowy i towarzystwo m.in.palacze :D Quote
Mattilu Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 My tez dziekujemy za przemily wieczor i goscine i zyczliwosc i wszystko!!! Szczesliwego Nowego Roku!!! Quote
Nutusia Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Nie ma za co dziękować. A jeśli już, to my dziękujemy za przemiłe towarzystwo, za fajny czas, za wspólne powitanie Nowego Roku i za... CAŁOKSZTAŁT :D Quote
AMIGA Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 A teraz próba wstawiania fot :) Jak się uda, to będą zdjęcia ze spotkania "komuny" :) Quote
AMIGA Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa udało się :) Bezpośrednio z dysku, a nie np, przez photobucketa. No to dalej :) Te małe czarne to są szczylki od DoPi Quote
AMIGA Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 I jeszcze Kumpelki Dostojny Król Haremu (powiekszonego czasowo o 4 sztuki) My się kochamy jak dwa aniołki A to mamusia szczylków w kubraczku posterylkowym, Trudno ukryć, że ojciec wyglądał kompletnie inaczej niż mamuśka Quote
Mattilu Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Fajowe fotki! Czy szczylki od DoPi mają swój wątek i jeśli tak, to gdzie? A na dodatek nie mogę znaleźć ani wątków malagoska ani konfirm - ratunku! Quote
AMIGA Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 I dalej skoro tak łatwo to idzie Niestety nie widać tu za bardzo jak dziewczynki układały się jako te sardynki w puszce :) Quote
Grażyna49 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Cudne fotki. Pozazdrościć takiej komuny. Ja sylwestra spędziłam sama z moją sunią.Mąż był na dyżurze. Dobrze,że sobie zegarek nastawiłam na 23,50 bo bym przespała Nowy Rok. Zapomniałam tu wpaść w starym roku.Wybaczcie sklerozie. W Nowym Roku wszystkiego najlepszego życzę Nutusi,wszystkim zwierzaczkom i cioteczkom tu zaglądającym. Quote
Nutusia Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Bardzo dziękujemy, Grażynko! I nawzajemnie - dobrego, spokojnego roku i dużo, dużo zdrówka :) Szkoda, że nie wiedziałyśmy, że będziesz sama, bo bym po Ciebie pojechała :D Następnym razem dawaj znać - im nas więcej, tym fajniej, weselej i bardziej dogomaniacko ;) Z Imki jestem bardzo dumna! Praktycznie w jednej chwili pojawiło się w domu duuuużo ludzi i obce psy. Imcioszek się schował, co prawda, do pokoju książkowego, ale gdy do niej poszłam, pomiziałam i zagadałam, po chwili przyszła do nas i zachowywała się prawie normalnie! ;) Tak fajnie się zaczął nowy rok, a tu zonk - Kocio nam się pochorował :( Już przedwczoraj odmówił jedzenia. Biegł do kotłowni, gdzie ma miseczki, za każdym razem gdy któreś z nas się tam kierowało, jakby konał z głodu, ale jeść nie chciał. Zdesperowany Sławek w końcu nalał mu odrobinę mleka - wypił. Tak więc wczoraj przed południem, na sygnale pognaliśmy do Doktora. Okazało się, że znowu jest problem z zębami - kamień, stan zapalny i syf ogólny :( Kocio dostał 3 zastrzyki, jutro jedziemy na powtórkę z rozrywki i jeśli leki zadziałają tak, jak Doktor planuje, w piątek narkoza i remont kociej paszczy... Wczoraj wieczorem zjadł odrobinę twarożku w formie papki, a dziś też trochę mięska z sosie z saszetki - zawsze coś! Quote
AMIGA Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ojeeeeeeeeeeeeeeeej, mój ukochany Kocio. :( Bo muszę tu napisac, że Kocio jest tak "miziasty" jak Gapiszonek. Uwielbiał siadać mi na kolanach i nie dawał mi przerwy w mizianku:) Quote
Recommended Posts