Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

Nie masz się czego wstydzić.

Takie zniszczenia świętego by z równowagi wyprowadziły.

Podziwiam Was i jestem pełna uznania .

Nutusiu, współczuję CI  i podziwiam jednocześnie - nie rób sobie wyrzutów ze zdenerwowania, bo skoro Lilunia cała i zdrowa, to nie było aż tak źle ;)

Posted

Ciąg dalszy nastąpił...

20151023_172916_zpssyf204ki.jpg

Wczoraj w sklepie zoologicznym poprosiłam o jakiś porządny gryzak ;) Pokazałam panu zdjęcie drzwi... Polecił mi wędzoną kość z mięsem i szpikiem i dał gratis pudełeczko ciasteczek (dla pozostałych piesków NIE dla Lili ;))

Posted

Ja cię kręcę.Co za paskuda z Liluchny.Chyba dałabym jej przez łeb i zamknęła w odosobnieniu. A tu  jeszcze gryzak w nagrodę dostała.  Dobrze ,że nie kojarzy faktów.

Posted

Przez łeb dostała za pierwszym razem...

A gryzaka nie dostała - dostanie jutro, jak pojedziemy do pracy, bo kong jej wyraźnie nie wystarcza :(

I tak się waham jeszcze, ale chyba zostawię ją razem z Imką. Tylko czy to nie będzie mieszanka jeszcze bardziej wybuchowa ;)

Posted

No właśnie NIC się nie zmieniło!

Dziś zostawiłam ją z wielkim gryzakiem i z Kreską. Zamierzałam z Imką, ale nie mogłam tej ostatniej "skierować" do tego pokoju. Próby spowodowały tylko to, że Gapcia poczuła się "zagrożona" i zsikała mi się na łóżko :( Jednym słowem... poranna sielanka. Ale co tam - wybory wygrali ci, co wygrali, więc przede mną jeszcze TYLKO 8 lat pracy ;) :D

Posted

Lili nadal drzwiowo nie znormalniała :( Towarzystwo Kresi nie pomogło :(

Wczoraj Sławek zabił zniszczoną część panelami podłogowymi, bo tylko to mieliśmy pod ręką. Dziś wyszliśmy z domu przed 7. Lili została z Imką, zaopatrzona w zamrożony kong i gryzak. Nie wiem z jakiego powodu, ale był taki korek na trasie, że do granic Warszawy jechaliśmy ponad 1,5 godziny, po czym wszystkie, nawet najmniejsze skróty i przesmyki też się tak zatkały, że dojazd do centrum zająłby nam pewnie kolejne co najmniej 2 godziny. Postanowiliśmy więc wrócić do domu i przeczekać ten armagedon!

W domy byliśmy z powrotem o 9ej. Drzwi nietknięte, po gryzaku ani śladu, kong wylizany do czysta (ma się ten jęzor!!!!).

Ja w końcu pojechałam do pracy, a Sławek wziął dzień urlopu na żądanie, więc dziś święto lasu - psy mają niedzielę :D

Posted

Ależ Lilli szybko działa...W dwie godziny rozprawiła się z zestawem rozrywkowym. Dobrze, że nie miała czasu żeby się rozejrzeć "co by tu jeszcze...panowie, co by tu jeszcze..."

• Upvote 1
Posted

A jeśli ktoś ma dziś wolny wieczór, zapraszam do obejrzenia spektaklu Tato na TVP Kultura o 20.30. Spektakl wielokrotnie nagradzany na przeróżnych festiwalach, sztandarowy towar objazdowy krakowskiego teatru "Bagatela". A w jednej z ról mój Synek ;)

• Upvote 1
Posted

A mi się popsuł dekoder!!! i nie moge oglądać TVP Kultura aż do Świąt, kiedy to przywieziemy nowy :(

Mocno trzymam kciuki za obie sterylki i za wszystkie sprzęty w Waszym domu.

Posted

no niezła Liluchna jest. A z dywanika pod drzwi to się zrechotałam :D chociaz ona po prostu nie chciała Wam kłopotów wiekszych robić, bo jakby tak bez dywanika to mogłaby dostać zapalenia pęcherza i co? no to za pomyślunek należała jej się nagroda :P :D

Posted

A jeśli ktoś ma dziś wolny wieczór, zapraszam do obejrzenia spektaklu Tato na TVP Kultura o 20.30. Spektakl wielokrotnie nagradzany na przeróżnych festiwalach, sztandarowy towar objazdowy krakowskiego teatru "Bagatela". A w jednej z ról mój Synek ;)

Jeśli ktoś widział albo uwierzy mi na słowo, że to naprawdę dobry spektakl (w końcu nagrody się same nie przyznały ;)), to można zagłosować w plebiscycie ;)

http://tvpkultura.tvp.pl/22278734/plebiscyt-na-najlepszy-spektakl-telewizyjnego-festiwalu-teatrow-polski

• Upvote 1
Posted

Bardzo dziękuję w imieniu własnym i artystów.

Właście wrócili z 3-dniowego maratonu wyjazdowego. Zmęczeni, ale zadowoleni, bo publiczność dopisała, spektakl się podobał i mieli dobry odbiór. Jeżdżą z nim w ramach projektu Teatr Polska, czyli zaglądania z kulturą do mniejszych ośrodków. Tym razem byli w Kłodzku, Oławie i Polanicy Zdroju :)