mari23 Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Nie masz się czego wstydzić. Takie zniszczenia świętego by z równowagi wyprowadziły. Podziwiam Was i jestem pełna uznania . Nutusiu, współczuję CI i podziwiam jednocześnie - nie rób sobie wyrzutów ze zdenerwowania, bo skoro Lilunia cała i zdrowa, to nie było aż tak źle ;) Quote
Nutusia Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Ciąg dalszy nastąpił... Wczoraj w sklepie zoologicznym poprosiłam o jakiś porządny gryzak ;) Pokazałam panu zdjęcie drzwi... Polecił mi wędzoną kość z mięsem i szpikiem i dał gratis pudełeczko ciasteczek (dla pozostałych piesków NIE dla Lili ;)) Quote
Poker Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ja cię kręcę.Co za paskuda z Liluchny.Chyba dałabym jej przez łeb i zamknęła w odosobnieniu. A tu jeszcze gryzak w nagrodę dostała. Dobrze ,że nie kojarzy faktów. Quote
Nutusia Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Przez łeb dostała za pierwszym razem... A gryzaka nie dostała - dostanie jutro, jak pojedziemy do pracy, bo kong jej wyraźnie nie wystarcza :( I tak się waham jeszcze, ale chyba zostawię ją razem z Imką. Tylko czy to nie będzie mieszanka jeszcze bardziej wybuchowa ;) Quote
Grażyna49 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Słów mi brak , nie wiem co napisać. Może są jakieś "dezodoranty" odstraszające psiaki? Quote
Mattilu Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Nutusiu, przykro mi :( Ale przeciez do tej pory tak nie robila, co sie zmienilo? Quote
Nutusia Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 No właśnie NIC się nie zmieniło! Dziś zostawiłam ją z wielkim gryzakiem i z Kreską. Zamierzałam z Imką, ale nie mogłam tej ostatniej "skierować" do tego pokoju. Próby spowodowały tylko to, że Gapcia poczuła się "zagrożona" i zsikała mi się na łóżko :( Jednym słowem... poranna sielanka. Ale co tam - wybory wygrali ci, co wygrali, więc przede mną jeszcze TYLKO 8 lat pracy ;) :D Quote
Mattilu Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ech, nie rozmawiajmy o polityce, bo się robi niedobrze. Trzymam kciuki za całość Waszego domu i powórt normalnej Lilli :) 1 Quote
malagos Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 No właśnie, żeby choć te nasze psy były normalne... Quote
Nutusia Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Lili nadal drzwiowo nie znormalniała :( Towarzystwo Kresi nie pomogło :( Wczoraj Sławek zabił zniszczoną część panelami podłogowymi, bo tylko to mieliśmy pod ręką. Dziś wyszliśmy z domu przed 7. Lili została z Imką, zaopatrzona w zamrożony kong i gryzak. Nie wiem z jakiego powodu, ale był taki korek na trasie, że do granic Warszawy jechaliśmy ponad 1,5 godziny, po czym wszystkie, nawet najmniejsze skróty i przesmyki też się tak zatkały, że dojazd do centrum zająłby nam pewnie kolejne co najmniej 2 godziny. Postanowiliśmy więc wrócić do domu i przeczekać ten armagedon! W domy byliśmy z powrotem o 9ej. Drzwi nietknięte, po gryzaku ani śladu, kong wylizany do czysta (ma się ten jęzor!!!!). Ja w końcu pojechałam do pracy, a Sławek wziął dzień urlopu na żądanie, więc dziś święto lasu - psy mają niedzielę :D Quote
Mattilu Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ależ Lilli szybko działa...W dwie godziny rozprawiła się z zestawem rozrywkowym. Dobrze, że nie miała czasu żeby się rozejrzeć "co by tu jeszcze...panowie, co by tu jeszcze..." 1 Quote
Nutusia Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Ale to tylko dziś. Jutro już będzie miała czas, a w czwartek to bardzo dużo czasu, bo Sławek ma zebranie, a ja jadę na sterylki z Czetką i Helcią... Quote
Nutusia Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 A jeśli ktoś ma dziś wolny wieczór, zapraszam do obejrzenia spektaklu Tato na TVP Kultura o 20.30. Spektakl wielokrotnie nagradzany na przeróżnych festiwalach, sztandarowy towar objazdowy krakowskiego teatru "Bagatela". A w jednej z ról mój Synek ;) 1 Quote
Mattilu Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 A mi się popsuł dekoder!!! i nie moge oglądać TVP Kultura aż do Świąt, kiedy to przywieziemy nowy :( Mocno trzymam kciuki za obie sterylki i za wszystkie sprzęty w Waszym domu. Quote
DoPi Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 no niezła Liluchna jest. A z dywanika pod drzwi to się zrechotałam :D chociaz ona po prostu nie chciała Wam kłopotów wiekszych robić, bo jakby tak bez dywanika to mogłaby dostać zapalenia pęcherza i co? no to za pomyślunek należała jej się nagroda :P :D Quote
Nutusia Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Mattilu - nie martw się, nagramy ;) No, będzie widziała Lilunia nagrodę jak świnia niebo!!!!!! 1 Quote
malagos Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 he,he, boksereczka przecież taka niewinna...... Quote
Nutusia Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 A jeśli ktoś ma dziś wolny wieczór, zapraszam do obejrzenia spektaklu Tato na TVP Kultura o 20.30. Spektakl wielokrotnie nagradzany na przeróżnych festiwalach, sztandarowy towar objazdowy krakowskiego teatru "Bagatela". A w jednej z ról mój Synek ;) Jeśli ktoś widział albo uwierzy mi na słowo, że to naprawdę dobry spektakl (w końcu nagrody się same nie przyznały ;)), to można zagłosować w plebiscycie ;) http://tvpkultura.tvp.pl/22278734/plebiscyt-na-najlepszy-spektakl-telewizyjnego-festiwalu-teatrow-polski 1 Quote
Nutusia Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Bardzo dziękuję :) Jeśli wygrają, nagrodą jest ponowna emisja spektaklu w Kulturze ;) Quote
konfirm31 Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Oglądałam. Zagłosowałam z pełnym przekonaniem :) .O ile dobrze zrozumiałam, jutro znowu mogę zagłosować, czy coś pokręciłam ? Quote
Nutusia Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Tak, można głosować codziennie - raz dziennie ;) Dziękuję :D Quote
Nutusia Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Bardzo dziękuję w imieniu własnym i artystów. Właście wrócili z 3-dniowego maratonu wyjazdowego. Zmęczeni, ale zadowoleni, bo publiczność dopisała, spektakl się podobał i mieli dobry odbiór. Jeżdżą z nim w ramach projektu Teatr Polska, czyli zaglądania z kulturą do mniejszych ośrodków. Tym razem byli w Kłodzku, Oławie i Polanicy Zdroju :) Quote
Recommended Posts