Klementynkaa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ty tu Myszko takie fajne wieści wrzucasz a cioteczki nic??? no skandal! w dodatki wiadomość z dziś, że Incurin chyba zaczyna działać!!! Quote
Mysza2 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 No właśnie przeczytałam na FB i chciałam to napisać :):) Huraaaaa:) :) Agusia bez netu w weekend to się nie odzywa. A jak pies już bezpieczny to tłumów nie ma:) Quote
Gabi79 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 No właśnie przeczytałam na FB i chciałam to napisać :):) Huraaaaa:) :) Agusia bez netu w weekend to się nie odzywa. A jak pies już bezpieczny to tłumów nie ma:) Jestem, jestem, cieszę się z dobrych wieści i podziwiam ślicznotkę, jest przepiękna!!! Quote
Mysza2 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Jestem, jestem, cieszę się z dobrych wieści i podziwiam ślicznotkę, jest przepiękna!!! Dzięki Gabuniu za odwiedziny:) Wiem, że pamiętasz bo rozmawiałyśmy dzisiaj o niej i o bezdennej ludzkiej głupocie Quote
azalia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sunieczko bądź szczęśliwa i kochana. Quote
AgusiaP Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 jestem, jestem :) W tym tygodniu będę mieć już internet w domu :) Marducha sama się śmieje jak ogląda się Korunie taką szczęśliwą :):):):) Quote
Mysza2 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Kopiuję z FB "Kto jest najpiękniejszą sunią?no kto? Hera!!!" Quote
dorcia2 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 właśnie dzisiaj odebrałam fanty z bazarku min dla Koruni -Heruni i zawitałam do maleńkiej :kiss_2: , cudna sunieczka :loveu: oby ten domek okazał się docelowy i godny tej cudnej psiny bo tyle już wycierpiała :lookarou: 2 lata temu odszedł za TM mój dobermanik ,odłowiony z lasu , psiak po ciężkich przejściach , sikający ze strachu :lookarou: gatunek ludzki potrafi być taki okrutny :madgo: trzymam kciuki za maleńką :kiss_2: Quote
Klementynkaa Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 witaj dorcia2 :) U Hery dobrze, tyle, że Incurin przestał działać... jest zwiększona dawka i efekt taki na 80%. Zwiększona dawka oznacza, że lek skończy się wcześniej niż planowaliśmy :( za 4 dni :( Dziś mała miała kontrolne badania krwi, czekamy na wyniki. Quote
Mysza2 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 witaj dorcia2 :) U Hery dobrze, tyle, że Incurin przestał działać... jest zwiększona dawka i efekt taki na 80%. Zwiększona dawka oznacza, że lek skończy się wcześniej niż planowaliśmy :( za 4 dni :( Dziś mała miała kontrolne badania krwi, czekamy na wyniki. Witaj Dorciu u Koruni:) Klementynko to może spróbować z propalinem gdyby z incurinem nie wyszło Quote
Klementynkaa Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Mamy jeszcze jeden pomysł lek CANIPEDRIN, 50. Pani Ania ma zapytać wetkę co sądzi o tym. Quote
yolanovi Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Moja Sendi jest na propalinie i bardzo dobrze to działa Quote
Mysza2 Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Moja Sendi jest na propalinie i bardzo dobrze to działa Moja Saba też i mamy spokój. Klementynko i jak wyniki? Quote
Maciek777 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Moja Sendi jest na propalinie i bardzo dobrze to działa Również słyszałem tylko pozytywne opinie :) Quote
Klementynkaa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 kurna ta nowa dogomania mnie wkurza, pisałam i szlak trafił :/ tak, wyniki są, mocznik OK! czyli wszystko się unormowało przy dobrej opiece! Quote
AgusiaP Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 kurna ta nowa dogomania mnie wkurza, pisałam i szlak trafił :/ tak, wyniki są, mocznik OK! czyli wszystko się unormowało przy dobrej opiece! I na takie wiadomości czekałyśmy :):):) dzięki,bardzo się cieszę :):):) Quote
Mysza2 Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 I na takie wiadomości czekałyśmy :):) :) dzięki,bardzo się cieszę :):) :) No to super :) :) Quote
Mysza2 Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Na konto Kory-Hery wpłyneło 775 zł z bazarku autorstwa AgusiP i mojego http://www.dogomania.com/forum/topic/142465-koniec-rozliczamy-supermarket-spory-dla-sary-i-kory-do-22092014-godz-2200/?p=15747568 Bardzo dziękujemy wszystkim darczyńcom: Mela Jakimiuk, Amelia64, Lenka Toruń, Kasia, Anetka i inni oraz wszystkim kupującym i odwiedzającym :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Recommended Posts