Mysza2 Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Eluś ten transport dla kota z Twojego podpisu to aktualne? O kurcze zaraz wyrzucam, kot w piątek juz pojechał, Aniab go wiozła:) Quote
Klementynkaa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 :) oki, bo miałam koncepcje - moja wolontariuszka fundacyjna będzie we wtorek w Zabrzu a mieszka w Krakowie. Dobrze, że kociak już na swoim. Tymczasem po znajmości zapraszam na mały bazarek dla HERY również, no i dla innych bid pod opieką Nadziei Dobermana: http://www.dogomania.com/forum/topic/145485-beczki-terminarz-coś-jeszcze-dla-nd-do-21022015-godz-2300/ Pomóżcie rozreklamować, proszę, bo coś czuję, że łatwo nie będzie na tym nowym dogo... Quote
Mysza2 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Magduś, jak sprawdzisz konto to potwierdź te 170 zł. A ja kopiuję z FB "Hera i jej ,,zapasowe" ubranko po operacyjne" Quote
Klementynkaa Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Jasne :) Teraz nasza obsługa konta ma tydzień urlopu ale jak tylko wróci do domu to potwierdzę! Czekamy na wyniki histopatologii i podpisujemy DS!!! Quote
AgusiaP Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Kochana sunieczka :) jak ja sie cieszę, ze ma taki super domek ;) Quote
AgusiaP Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Nieeeeeeeee, matulu nie takich wiadomości sie spodziewałam... :( I co teraz Madziu, co doktor powiedział ? Quote
Mysza2 Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Kopiuję wiadomości z FB z 14-go lutego " Herunia dziś spisała się na złoty medal u Pani doktor podczas ściągania szewków, rana się zagoiła bez problemu a Herunia ma teraz talię osy. Niestety są też złe wieści, mamy już wynik histopatologiczny: gruczolak prosty o wysokim stopniu złośliwości." "na dzień dzisiejszy płuca i węzły chłonne czyste, jeśli zacznie kaszleć zalecane rtg klatki piersiowej, podają chemię chorym psiakom ale to jest przedłużanie życia na siłę. Pani doktor powiedziała tak: ,, może pożyć tydzień, pół roku a nawet 3 lata, teraz dużo miłości, radości i zabawy" Już Herze powiedziałam czy jej się to podoba czy nie musi pożyć z nami minimum 3 lata" Quote
Klementynkaa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Jeszcze z doktorem nie rozmawiałam, dziś go przyatakuję. Pani Ania rozmawiała przy odbieraniu wyników z inną wetką. Jest sugestia od dziewczyn, które znają temat żeby walnąć profilaktyczne USG narządów wewnętrznych. Tak na wszelki wypadek. Ale jeszcze z doktorem przegadam. Pozytywne jest to, że Pani Ania dalej chce podpisać umowę DS i Hery za nic nie odda nikomu. Quote
AgusiaP Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Boziu to co Elunia skopiowała z FB nie brzmi dobrze...Heruniu ja z całego serca życzę ci jeszcze żebyś jak najdłużej cieszyła sie życiem u boku pani Ani. Madziu w takim razie czekamy na wiadomości po rozmowie z panem doktorem. Quote
Mysza2 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 To ja na pociechę wkleję takie śliczne zdjęcia z FB :):) Quote
AgusiaP Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ale Heruniu dobrze na tych kolankach u Panci :) Quote
Jasza Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Hera na zdjęciach taka szczęśliwa.... Chciałabym, żeby te wyniki to była jakaś pomyłka. Quote
yolanovi Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Ta fotka z Pańcią przepiękna. Miłość i szczęście promieniują z niej, aż sie robi ciepło od samego patrzenia, Niech tak jest jak najdłużej. Quote
Mysza2 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Zajrzałam na FB Kory, a tam takie cudne zdjęcia:):) Quote
Gabi79 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Ale piękne foty!!! Hera i jej kolega przecudni!!! Quote
Klementynkaa Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 nooo, tydzień temu byłam u Heruni, miałam spisać umowę DS no i jakieś fatum... Koleżanka miała wydrukować umowy, wydrukowała, pojechałyśmy i na miejscu okazało się że pomyłkowo wydrukowała... ankiety :P Wymiziałyśmy, ucałowałam nos i pojedziemy znów! Quote
Mysza2 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Magduś, a myślałam, że tylko ja taka zakręcona jak słoik. Mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze:) :) Magduś czy księgowa już się dokopała do konta? Jeśli tak to potwierdź proszę tą ostatnią wpłatę 170 zł, przelew poszedł 05.02 :) Quote
Klementynkaa Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Magduś czy księgowa już się dokopała do konta? Jeśli tak to potwierdź proszę tą ostatnią wpłatę 170 zł, przelew poszedł 05.02 :) Tak, wpłata jest :) gdzie jeszcze potwierdzić? Na bazarku? Quote
Mysza2 Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Tak, wpłata jest :) gdzie jeszcze potwierdzić? Na bazarkuNie Magduś, z bazarku kwota była zaksięgowana na tym wątku więc jest ok"_" Nie Magduś, z bazarku kwota była zaksięgowana na tym wątku więc jest ok :) Dziękuję Quote
Maciek777 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dwu- i czteronożnym, radosnych Świąt życzę :) Quote
Recommended Posts