Klementynkaa Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Dziewczyny - Mysza2 i AgusiaP ja nie wiem jak Wam podziękuję za pomoc dla suczydła i całej Nadziei Dobermana!!! Quote
Mysza2 Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Dziewczyny - Mysza2 i AgusiaP ja nie wiem jak Wam podziękuję za pomoc dla suczydła i całej Nadziei Dobermana!!! Magduś no coś Ty, jakie dziękowanie. Suczydło też nam zapadło w serducho tak jak i Tobie:) Quote
AgusiaP Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Dziewczyny - Mysza2 i AgusiaP ja nie wiem jak Wam podziękuję za pomoc dla suczydła i całej Nadziei Dobermana!!! Madziu przecież po to tu jesteśmy, żeby sobie i gadzinkom pomagać :) Quote
Mysza2 Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Kopiuję wiadomości z domku z FB "Hera ma się dobrze cicha woda brzegi rwie hehe energia ją rozpiera a koty niech drżą kiedy idzie moja niunia, jeszcze popuszcza czasem trochę czasem dużo po prostu trzeba częściej z nią wychodzić Uwielbia być na kolanach i się tulić" Quote
Mysza2 Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Też sobie wpadam spojrzeć na ostatnie zdjęcie :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Kopiuję wiadomości z domku z FB "Hera ma się dobrze cicha woda brzegi rwie hehe energia ją rozpiera a koty niech drżą kiedy idzie moja niunia, jeszcze popuszcza czasem trochę czasem dużo po prostu trzeba częściej z nią wychodzić Uwielbia być na kolanach i się tulić" Zdjęcie powala i ten fragment :loveu: :loveu: :loveu: "Hera ma się dobrze cicha woda brzegi rwie hehe energia ją rozpiera a koty niech drżą kiedy idzie moja niunia... Quote
Klementynkaa Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 chyba dobrze trafiła ta nasza niunia! powoli czas zacząć rozmowy o przemianie DT w DS! Quote
Mysza2 Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 chyba dobrze trafiła ta nasza niunia! powoli czas zacząć rozmowy o przemianie DT w DS! To trzymamy kciuki:) Quote
AgusiaP Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Mocno zaciskam :) i wierzę, że tam zostanie ;) Quote
halszka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 chyba dobrze trafiła ta nasza niunia! powoli czas zacząć rozmowy o przemianie DT w DS! byłoby cudnie :) i ja kciukam z całych sił :kciuki: Quote
dorcia2 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 kochana , cudna dziewczynka :calus: chyba dobrze trafiła ta nasza niunia! powoli czas zacząć rozmowy o przemianie DT w DS! Zwierzaczkowy Aniołku czuwaj nad Korunią :modla: Quote
Mysza2 Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Cały czas mamy taką nadzieję :):) Quote
Klementynkaa Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Cały czas nie umiem się z Panią Anią zgadać na spotkanie i rozmowę w przyszłości HERY... Tymczasem przybyła nam kolejna faktura za Incurin i Propalin, teraz będzie podwójne leczenie! Faktura jest na 104,50 i wyobraźcie sobie, że nasza dobermanowa Koleżanka hodowczyni AKAGERA opłaciła całość prosto na konto lecznicy :jumpie: :klacz: :jumpie: Quote
Mysza2 Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 I jest jakaś poprawa po propalinie? Brawo dla Akagery :klacz: :klacz: Quote
Klementynkaa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 I jest jakaś poprawa po propalinie? Działa!!! Mieszanka Propalinu i Incurinu!!! Teraz myślę, że spróbujemy zredukować Incurin. Quote
AgusiaP Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Super :) A jak tam nasza Korunia, zakochana pewnie w pani ;) Quote
Mysza2 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Działa!!! Mieszanka Propalinu i Incurinu!!! Teraz myślę, że spróbujemy zredukować Incurin. No to super :klacz: :klacz: :klacz: Poczytałam na FB, że kocyki suche. To niech wzajemna miłość kwitnie wśród suchych kocyków:) Quote
AgusiaP Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Teraz trzymam mocno kciuki, żeby DT zakochał się w naszej Koruni :) To taka kochana psina :) Quote
Mysza2 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Cały czas mam nadzieję, że już się zakochał:) Psina kochana i tyle już zmian było w jej życiu, że pora na stabilizację:) Quote
Klementynkaa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Miałam dzisiaj spotkać się z Herą i Pańcią, obgadać ważne sprawy i porobić sweetfocie ale niestety pogoda nam nie sprzyja. Trzymajcie kciuki żeby jutro było ciepło! Hera bardzo szybko marznie i wtedy nawet przy lekach zaczyna posikiwać, nie chcemy ryzykować. Wiecie co najbardziej martwi Panią Anię w kwestii sikania? To że Hera jak się posiusia to jest przerażona i zestresowana! Oj musiała w dupsko obrywać wcześniej :( Z codzienności - jak wyczuje kota to szatan w nią wstępuję hihi, najeża się, napręża i drze pyszczek! W domu ma swój ukochany kocyk, z którym wędruje, jak jej za ciepło to idzie z kocykiem w zębach w chłodniejsze rejony, jak zimniej to kocyk w zęby i bliżej pieca... mądrala i już! Teraz jest 1 tabletka Incurinu i Propalin, jak będzie ok to próba odstawienia Incurinu. Quote
Recommended Posts