Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny - Mysza2 i AgusiaP ja nie wiem jak Wam podziękuję za pomoc dla suczydła i całej Nadziei Dobermana!!!

Magduś no coś Ty, jakie dziękowanie.

Suczydło też nam zapadło w serducho tak jak i Tobie:)

Posted

Dziewczyny - Mysza2 i AgusiaP ja nie wiem jak Wam podziękuję za pomoc dla suczydła i całej Nadziei Dobermana!!!

Madziu przecież po to tu jesteśmy, żeby sobie i gadzinkom pomagać :)

Posted

Kopiuję wiadomości z domku z FB

"Hera ma się dobrze cicha woda brzegi rwie hehe energia ją rozpiera a koty niech drżą kiedy idzie moja niunia, jeszcze popuszcza czasem trochę czasem dużo po prostu trzeba częściej z nią wychodzić

Uwielbia być na kolanach i się tulić"

1661726_781564455223216_8475187087355842

Posted

Kopiuję wiadomości z domku z FB

"Hera ma się dobrze cicha woda brzegi rwie hehe energia ją rozpiera a koty niech drżą kiedy idzie moja niunia, jeszcze popuszcza czasem trochę czasem dużo po prostu trzeba częściej z nią wychodzić

Uwielbia być na kolanach i się tulić"

1661726_781564455223216_8475187087355842

Zdjęcie powala i ten fragment :loveu: :loveu: :loveu:

"Hera ma się dobrze cicha woda brzegi rwie hehe energia ją rozpiera a koty niech drżą kiedy idzie moja niunia...

Posted

kochana , cudna dziewczynka :calus:

chyba dobrze trafiła ta nasza niunia! powoli czas zacząć rozmowy o przemianie DT w DS!

Zwierzaczkowy Aniołku czuwaj nad Korunią  :modla:

• 2 weeks later...
Posted

Cały czas nie umiem się z Panią Anią zgadać na spotkanie i rozmowę w przyszłości HERY...

Tymczasem przybyła nam kolejna faktura za Incurin i Propalin, teraz będzie podwójne leczenie! Faktura jest na 104,50 i wyobraźcie sobie, że nasza dobermanowa Koleżanka hodowczyni AKAGERA opłaciła całość prosto na konto lecznicy  :jumpie:  :klacz:  :jumpie:

Posted

Działa!!! Mieszanka Propalinu i Incurinu!!! Teraz myślę, że spróbujemy zredukować Incurin.

No to super :klacz: :klacz: :klacz:

Poczytałam na FB, że kocyki suche.

To niech wzajemna miłość kwitnie wśród suchych kocyków:)

Posted

Miałam dzisiaj spotkać się z Herą i Pańcią, obgadać ważne sprawy i porobić sweetfocie ale niestety pogoda nam nie sprzyja. Trzymajcie kciuki żeby jutro było ciepło! Hera bardzo szybko marznie i wtedy nawet przy lekach zaczyna posikiwać, nie chcemy ryzykować. Wiecie co najbardziej martwi Panią Anię w kwestii sikania? To że Hera jak się posiusia to jest przerażona i zestresowana! Oj musiała w dupsko obrywać wcześniej :( 

Z codzienności - jak wyczuje kota to szatan w nią wstępuję hihi, najeża się, napręża i drze pyszczek! W domu ma swój ukochany kocyk, z którym wędruje, jak jej za ciepło to idzie z kocykiem w zębach w chłodniejsze rejony, jak zimniej to kocyk w zęby i bliżej pieca... mądrala i już!

Teraz jest 1 tabletka Incurinu i Propalin, jak będzie ok to próba odstawienia Incurinu.