ewu Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 Babulinka , Ptyś odeszły a ślepy dziadeczek walczy o życie. Boże jaki smutyny czas:( Quote
elik Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Dnia 18.02.2021 o 17:25, Onaa napisał: Dziadeczek śleputek mały przyjazny :(. Dnia 19.02.2021 o 20:11, ewu napisał: Pojechał dzisiaj do awaryjnego dt. Co z nim Basiu? Quote
ewu Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Dnia 28.02.2021 o 16:40, elik napisał: Co z nim Basiu? Elu pojechał do dt do Krakowa ale niestety pomimo walki weterynarzy umarł. Ja już od paru dni boję się jak dzwoni telefon. Babulinka , dziadeczek , Ptyś, powrót szczeniaczka z adopcji...:( Jakiś koszmar:( Quote
ewu Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Nesiowata wpłaciła 10 zł dla Dunaja. Przekazałam do dt. Dziękuję:) Quote
mari23 Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu pojechał do dt do Krakowa ale niestety pomimo walki weterynarzy umarł. Ja już od paru dni boję się jak dzwoni telefon. Babulinka , dziadeczek , Ptyś, powrót szczeniaczka z adopcji...:( Jakiś koszmar:( może limit nieszczęść się wyczerpał ...oby! 1 Quote
Onaa Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 2 godziny temu, ewu napisał: Elu pojechał do dt do Krakowa ale niestety pomimo walki weterynarzy umarł. Ja już od paru dni boję się jak dzwoni telefon. Babulinka , dziadeczek , Ptyś, powrót szczeniaczka z adopcji...:( Jakiś koszmar:( O Boże nie, i ta starsza suczynka i ten biedny śleputek :(, tak mi przykro Basiu :(. Miałam nadzieję że uda się im chociaż jeszcze troszkę nacieszyć lepszym życiem. Quote
elik Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 4 godziny temu, ewu napisał: Elu pojechał do dt do Krakowa ale niestety pomimo walki weterynarzy umarł. Ja już od paru dni boję się jak dzwoni telefon. Babulinka , dziadeczek , Ptyś, powrót szczeniaczka z adopcji...:( Jakiś koszmar:( [*] [*] [*] Najczarniejsza, czarna dziura,a ja wpadam w nią coraz głębiej :( Quote
Nadziejka Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 o matuniu ... odpoczywajcie kruszyneczki ...juz od naszej podlej krainy ludzkiej Quote
ewu Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Dnia 1.03.2021 o 20:24, Onaa napisał: O Boże nie, i ta starsza suczynka i ten biedny śleputek :(, tak mi przykro Basiu :(. Miałam nadzieję że uda się im chociaż jeszcze troszkę nacieszyć lepszym życiem. Ja też ale ostatnio tyle złego się dzieje:( Quote
ewu Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 22 godziny temu, elik napisał: [*] [*] [*] Najczarniejsza, czarna dziura,a ja wpadam w nią coraz głębiej :( Razem Elu wpadamy:( Quote
limonka80 Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 15 godzin temu, ewu napisał: Dnia 1.03.2021 o 21:53, elik napisał: [*] [*] [*] Najczarniejsza, czarna dziura,a ja wpadam w nią coraz głębiej :( Razem Elu wpadamy:( Też wierzyłam że staruszki sunia i śleputek wrócą do zdrowia i choć trochę nacieszą się dobrym życiem, cóż widać nie każdemu psiakowi pisane niestety..... Ale na koniec życia nie były opuszczone, niczyje ktoś o nie walczył, ktoś po nich płacze, uważam że to ma znaczenie. No i jest nie tylko czarna dziura - są też uratowane psie życia - mój ulubieniec Dunaj :-)) Timuś, Tuliś .... i wiele innych którym było pisane psie szczęście i dzięki Wam się tym szczęściem cieszą. 1 Quote
Poker Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Kobiety, nie nakręcajcie się tak negatywnie. Takie jest życie. Jedni umierają, by innym zrobić miejsce. Tak jak u ludzi. Nie powinny umierać młode istoty, a stare dobijają do brzegu życia i nie ma na to rady. Robicie tyle ile się da, a może i więcej. Wszystkim nie pomożecie. Quote
mari23 Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 12 godzin temu, Poker napisał: Kobiety, nie nakręcajcie się tak negatywnie. Takie jest życie. Jedni umierają, by innym zrobić miejsce. Tak jak u ludzi. Nie powinny umierać młode istoty, a stare dobijają do brzegu życia i nie ma na to rady. Robicie tyle ile się da, a może i więcej. Wszystkim nie pomożecie. Niby to wiem...... nawet nie "niby" ...... rozum wie, ale serce chyba przyjąć tego nie chce do wiadomości :( Quote
elik Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 13 godzin temu, Poker napisał: Nie powinny umierać młode istoty, a stare dobijają do brzegu życia i nie ma na to rady. Gdy umiera ktoś bliski, nie ma znaczenia czy był młody, czy stary. Ból jest jednakowy. A gdy dokładają się kolejne nieszczęścia, to bardzo ciężko jest przejść nad tym do porządku dziennego. Nawet nie da się :( 1 Quote
ewu Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 Figunia wsparła Mustafę kwotą 100 zł Agnieszka103 wsparła psiaki kwotą 15 zł Dziękuję z całego serca:) Quote
ewu Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 Dnia 8.03.2021 o 15:58, Tyśka) napisał: Co słychać w schronisku? A jest malutenka sunia, ma ok 3kg. Miałam obiecana pomoc ale odpowiedź prawdopodbnie dzisiaj dostanę. Strasznie się martwię, to dzieciak. Quote
elik Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 3 godziny temu, ewu napisał: A jest malutenka sunia, ma ok 3kg. Miałam obiecana pomoc ale odpowiedź prawdopodbnie dzisiaj dostanę. Strasznie się martwię, to dzieciak. Czemu nie dajesz zdjęcia? Quote
ewu Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 10 minut temu, elik napisał: Czemu nie dajesz zdjęcia? Elu prześlę ale mam dobre wieści, mam już dla niej dt:) Quote
Poker Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 ewu, czy dotarł ode mnie list z rachunkiem za kastrację Dango i zaświadczeniem o nim? Quote
elik Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 43 minuty temu, ewu napisał: Elu prześlę ale mam dobre wieści, mam już dla niej dt:) Super wiadomość :) Quote
ewu Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: ewu, czy dotarł ode mnie list z rachunkiem za kastrację Dango i zaświadczeniem o nim? Nie, dalabym znać. Może dzisiaj będzie. Quote
ewu Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 11 minut temu, Poker napisał: Już powinien być. Wyslalam kilka dni temu. Do mnie czy do schroniska? Quote
Recommended Posts