Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 minut temu, Anula napisał:

Jak oglądam zdjęcia z tego schronu to w gruncie rzeczy bardzo zazdroszczę.W porównaniu z zamojskimi psiakami to można powiedzieć,że mają raj tylko im brakuje domków.

A ten piesek jest cudny.

Sliczny i młodziutki...ech...

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Jak oglądam zdjęcia z tego schronu to w gruncie rzeczy bardzo zazdroszczę.W porównaniu z zamojskimi psiakami to można powiedzieć,że mają raj tylko im brakuje domków.

A ten piesek jest cudny.

Anulko, wcale nie jest tak uroczo  :( Psiaki mieszkają w nie osłoniętych boksach i na pewno mróz dokucza im niemiłosiernie. Dobrze, że tu wolontariusze maja chyba większą swobodę niż wolontariusze w Zamościu, ale troska o psy, a raczej jej brak, jest taka sama w obu schronach  :(
Strasznie boję się tych mrozów, jakie mają przyjść  :(

Posted
11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Na prośbę Gabi wklejam zdjęcie maluszka w potrzebie(od ewu), ok roczny..

Śliczny.... 

IMG-20210207-WA0000.jpg

Toż to "mój" Pikuś w młodszej wersji.... serce mi podpowiada, że powinnam go na BDT wziąć....tylko ta odległość :(

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Gabi79 napisał:

Dzięki Asiu, wczoraj zaniemoglam i nie mam siły siąść przy laptopie. Podczytuje z telefonu.

Zdrowiej Gabrysiu i to jak najszybciej  :)

Posted
4 minuty temu, Gabi79 napisał:

Czyli weźmiesz maluszka na DT? 

Jasne :) BDT ! Może po drodze do Szafirki z innymi psami mógłby jechać, do autostrady bym podjechała (powolutku, zasypało nas ;))

Posted
6 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Gabi, to zapytaj ewu, czy maluch jeszcze w schronisku. Ja zapytam anecik, czy przypadkiem jej TZ nie jedzie w tamtą stronę.

Już napisałam do Basi 

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

A ja do anecik 

22 minuty temu, mari23 napisał:

Jasne :) BDT ! Może po drodze do Szafirki z innymi psami mógłby jechać, do autostrady bym podjechała (powolutku, zasypało nas ;))

Super, bardzo się cieszę. Mari, a gdzie mieszkasz, bo mi umknęło? 

Posted
1 godzinę temu, Gabi79 napisał:

Super, bardzo się cieszę. Mari, a gdzie mieszkasz, bo mi umknęło? 

Dolny Śląsk, pomiędzy Wrocławiem a Legnicą, bliżej Legnicy, koło Środy Śląskiej

Posted

Basia nie może wejść na dogo z komórki więc prosiła, żeby przekazać, że wolontariuszki zawiozą maluszka do mari23 i Tima do kikou, bo to w jednym kierunku - za Wrocław. Do Kasi nieco dalej na północny zachód, ale to już mały pryszcz  :)

• Like 1
Posted

mari23 Basia bardzo Ci  dziękuję, za to, że przyjmiesz maluszka na BDT.   

piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.47b9acb21145147bef298e894e602643.gif

Z całej duszy dołączam się do podziękowań   :)  Ogromnie Ci dziękuję   buziaczki-5.gif.844d4f55d441d7921be465be3248accb.gif

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Basia nie może wejść na dogo z komórki więc prosiła, żeby przekazać, że wolontariuszki zawiozą maluszka do mari23 i Tima do kikou, bo to w jednym kierunku - za Wrocław. Do Kasi nieco dalej na północny zachód, ale to już mały pryszcz  :)

Wow!! Super!! 

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Jadąc autostradą w kierunku kikou "po drodze" ok. 40 km za Wrocławiem jest zjazd "Budziszów", na który mogę podjechać żeby piesia odebrać. Tam odbierałam zamojszczaki Czarka i Milusia  :)

Posted
3 minuty temu, mari23 napisał:

Jadąc autostradą w kierunku kikou "po drodze" ok. 40 km za Wrocławiem jest zjazd "Budziszów", na który mogę podjechać żeby piesia odebrać. Tam odbierałam zamojszczaki Czarka i Milusia  :)

Super się składa  :) Niech tylko śnieg przestanie padać i drogowcy uporają się z odśnieżaniem.

Ogromnie się cieszę, że sprawy maluszka i Tima finalizują się  :)

Teraz spadam, bo mnie moje psiaczki wzywają.

Posted

Dziekuje z akcje.

Niestety pogoda jest taka , ze na razie wolontariuzki nie podejma sie tranportu poniewaz nie moga zotawic pracy i swoich zwierzat na tak dlugo. Dzisiaj do schroniska ok 35 km jechaly ponad godzine.

Nadal wali snieg , jest tragicznie

Dzwonilam do anecik , czekam na cene za ewentualny transport. 

Posted
12 godzin temu, mari23 napisał:

Mari23 nie wiem jak Ci dziekowac :) To jeszcze dzieciak. Jest cudny.