Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 21 minut temu, Anula napisał: Jak oglądam zdjęcia z tego schronu to w gruncie rzeczy bardzo zazdroszczę.W porównaniu z zamojskimi psiakami to można powiedzieć,że mają raj tylko im brakuje domków. A ten piesek jest cudny. Sliczny i młodziutki...ech... Quote
elik Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 godzinę temu, Anula napisał: Jak oglądam zdjęcia z tego schronu to w gruncie rzeczy bardzo zazdroszczę.W porównaniu z zamojskimi psiakami to można powiedzieć,że mają raj tylko im brakuje domków. A ten piesek jest cudny. Anulko, wcale nie jest tak uroczo :( Psiaki mieszkają w nie osłoniętych boksach i na pewno mróz dokucza im niemiłosiernie. Dobrze, że tu wolontariusze maja chyba większą swobodę niż wolontariusze w Zamościu, ale troska o psy, a raczej jej brak, jest taka sama w obu schronach :( Strasznie boję się tych mrozów, jakie mają przyjść :( Quote
mari23 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Na prośbę Gabi wklejam zdjęcie maluszka w potrzebie(od ewu), ok roczny.. Śliczny.... Toż to "mój" Pikuś w młodszej wersji.... serce mi podpowiada, że powinnam go na BDT wziąć....tylko ta odległość :( 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 9 minut temu, mari23 napisał: Toż to "mój" Pikuś w młodszej wersji.... serce mi , że powinnam go na BDT wziąć....tylko ta odległość :( Transport załatwimy! Quote
elik Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 9 godzin temu, Gabi79 napisał: Dzięki Asiu, wczoraj zaniemoglam i nie mam siły siąść przy laptopie. Podczytuje z telefonu. Zdrowiej Gabrysiu i to jak najszybciej :) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 42 minuty temu, elik napisał: Zdrowiej Gabrysiu i to jak najszybciej :) Dziękuję Eluniu Quote
mari23 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Transport załatwimy! Byłoby super :) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 15 minut temu, mari23 napisał: Byłoby super :) Czyli weźmiesz maluszka na DT? Quote
mari23 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Czyli weźmiesz maluszka na DT? Jasne :) BDT ! Może po drodze do Szafirki z innymi psami mógłby jechać, do autostrady bym podjechała (powolutku, zasypało nas ;)) Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 10 minut temu, Gabi79 napisał: Czyli weźmiesz maluszka na DT? Gabi, to zapytaj ewu, czy maluch jeszcze w schronisku. Ja zapytam anecik, czy przypadkiem jej TZ nie jedzie w tamtą stronę. Quote
Gabi79 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Gabi, to zapytaj ewu, czy maluch jeszcze w schronisku. Ja zapytam anecik, czy przypadkiem jej TZ nie jedzie w tamtą stronę. Już napisałam do Basi Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Już napisałam do Basi A ja do anecik Quote
Gabi79 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: A ja do anecik 22 minuty temu, mari23 napisał: Jasne :) BDT ! Może po drodze do Szafirki z innymi psami mógłby jechać, do autostrady bym podjechała (powolutku, zasypało nas ;)) Super, bardzo się cieszę. Mari, a gdzie mieszkasz, bo mi umknęło? Quote
mari23 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Super, bardzo się cieszę. Mari, a gdzie mieszkasz, bo mi umknęło? Dolny Śląsk, pomiędzy Wrocławiem a Legnicą, bliżej Legnicy, koło Środy Śląskiej Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Przed chwilą, mari23 napisał: Dolny Śląsk, pomiędzy Wrocławiem a Legnicą, bliżej Legnicy, koło Środy Śląskiej Marysiu, ile jest km z Miedar do Ciebie? Quote
elik Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Basia nie może wejść na dogo z komórki więc prosiła, żeby przekazać, że wolontariuszki zawiozą maluszka do mari23 i Tima do kikou, bo to w jednym kierunku - za Wrocław. Do Kasi nieco dalej na północny zachód, ale to już mały pryszcz :) 1 Quote
elik Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 mari23 Basia bardzo Ci dziękuję, za to, że przyjmiesz maluszka na BDT. Z całej duszy dołączam się do podziękowań :) Ogromnie Ci dziękuję Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 3 minuty temu, elik napisał: Basia nie może wejść na dogo z komórki więc prosiła, żeby przekazać, że wolontariuszki zawiozą maluszka do mari23 i Tima do kikou, bo to w jednym kierunku - za Wrocław. Do Kasi nieco dalej na północny zachód, ale to już mały pryszcz :) Wow!! Super!! Quote
Tyśka) Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 mari23 <3 Wolontariusze <3 Elik <3 WOW!!! Jesteście CUDOWNI. Quote
mari23 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 6 minut temu, elik napisał: Basia nie może wejść na dogo z komórki więc prosiła, żeby przekazać, że wolontariuszki zawiozą maluszka do mari23 i Tima do kikou, bo to w jednym kierunku - za Wrocław. Do Kasi nieco dalej na północny zachód, ale to już mały pryszcz :) Jadąc autostradą w kierunku kikou "po drodze" ok. 40 km za Wrocławiem jest zjazd "Budziszów", na który mogę podjechać żeby piesia odebrać. Tam odbierałam zamojszczaki Czarka i Milusia :) Quote
elik Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: mari23 <3 Wolontariusze <3 Elik <3 WOW!!! Jesteście CUDOWNI. Jesteś bardzo miła Tysiu :) Quote
elik Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 3 minuty temu, mari23 napisał: Jadąc autostradą w kierunku kikou "po drodze" ok. 40 km za Wrocławiem jest zjazd "Budziszów", na który mogę podjechać żeby piesia odebrać. Tam odbierałam zamojszczaki Czarka i Milusia :) Super się składa :) Niech tylko śnieg przestanie padać i drogowcy uporają się z odśnieżaniem. Ogromnie się cieszę, że sprawy maluszka i Tima finalizują się :) Teraz spadam, bo mnie moje psiaczki wzywają. Quote
ewu Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 Dziekuje z akcje. Niestety pogoda jest taka , ze na razie wolontariuzki nie podejma sie tranportu poniewaz nie moga zotawic pracy i swoich zwierzat na tak dlugo. Dzisiaj do schroniska ok 35 km jechaly ponad godzine. Nadal wali snieg , jest tragicznie Dzwonilam do anecik , czekam na cene za ewentualny transport. Quote
ewu Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 12 godzin temu, mari23 napisał: Jadąc autostradą w kierunku kikou "po drodze" ok. 40 km za Wrocławiem jest zjazd "Budziszów", na który mogę podjechać żeby piesia odebrać. Tam odbierałam zamojszczaki Czarka i Milusia :) Mari23 nie wiem jak Ci dziekowac :) To jeszcze dzieciak. Jest cudny. Quote
ewu Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 Anecik przekazala na dziadeczka 30 zl Dziekuje:) Elu podaj mi proszę konto. Quote
Recommended Posts