ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Moze zalozyc mu watek? Ciezko mi to wszystko ogarnąć . Quote
Tyśka) Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 30 minut temu, ewu napisał: Moze zalozyc mu watek? Ciezko mi to wszystko ogarnąć . Myślę, że to dobry pomysł. Quote
elik Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 30 minut temu, ewu napisał: Moze zalozyc mu watek? Ciezko mi to wszystko ogarnąć . Basiu piszesz o Dunaju także na wątku Rafiego. Może tamten wątek przeznaczyć Dunajowi. Wystarczy zmienić tytuł, napisać, że Rafi za TM [*] i teraz jego miejsce zajął Dunaj. Quote
elik Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 39 minut temu, ewu napisał: Przypominam deklaracje dla Dunaja Nesiowata 10 zl mdk8 10 zl Pani Agnieszka od elik 40 zl Anna G-R 70 zl limonka80 50 zl Razem 180 zl Dziekuje z całego serca Deklarowałam w imieniu Agnieszki 40,00 zł, ale w listopadzie wpłaciłam tylko 20,00 zł, bo w październiku przez pomyłkę wpłaciłam 60,00 zł. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Deklarowałam w imieniu Agnieszki 40,00 zł, ale w listopadzie wpłaciłam tylko 20,00 zł, bo w październiku przez pomyłkę wpłaciłam 60,00 zł. Tak Elu wiem, dziękuję Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Basiu piszesz o Dunaju także na wątku Rafiego. Może tamten wątek przeznaczyć Dunajowi. Wystarczy zmienić tytuł, napisać, że Rafi za TM [*] i teraz jego miejsce zajął Dunaj. Elu dzisiaj dopiero weszłam na ten wątek bo przyznam szczerze bardzo się tego boję. Mam potworna traumę z powodu Rafiego, nie moge się pogodzić z tym że nie żyje, że nie dało się go uratować. Dzisiaj się odważyłam i znowu płaczę. Rozmawiałam nawet z Limonka, nie umiem o nim myśleć spokojnie. Nie wiem czy dam radę. Chyba wolę założyc nowy wątek. Quote
elik Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 13 minut temu, ewu napisał: Elu dzisiaj dopiero weszłam na ten wątek bo przyznam szczerze bardzo się tego boję. Mam potworna traumę z powodu Rafiego, nie moge się pogodzić z tym że nie żyje, że nie dało się go uratować. Dzisiaj się odważyłam i znowu płaczę. Rozmawiałam nawet z Limonka, nie umiem o nim myśleć spokojnie. Nie wiem czy dam radę. Chyba wolę założyc nowy wątek. Jeśli miałabyś mieć ciągle traumę, to oczywiście lepiej załóż mu nowy wątek :) Quote
elik Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Malutki Bilbo. Basia pisze o nim tak: Bardzo źle znosi schronisko, wręcz fatalnie. Jego pan trafił do więzienia, miał go odebrać ale nie zgłosił się. To jest okruszek. Waży około 6-7 kg i ma 6-7 lat. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Malutki Bilbo. Basia pisze o nim tak: Bardzo źle znosi schronisko, wręcz fatalnie. Jego pan trafił do więzienia, miał go odebrać ale nie zgłosił się. To jest okruszek. Waży około 6-7 kg i ma 6-7 lat. Dziękuję Elu Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 11 minut temu, Tyśka) napisał: Ojejku, jaka drobizna :( Nie radzi sobie, zimne noce a przed nami zima. Dla niego koszmar :( Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Kompletnie się załamałam. Pani z Bielska przyjechala ale nie wzięła Tami bo nie spełniła jej oczekiwań w kwestii wyglądu. Sunia wskoczyła jej na kolana, tuliła się ale to za mało. Pani jest artystka o wrazliwej duszy estetki i Tami nie jest odpowiednia. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dnia 21.11.2020 o 13:40, Tyśka) napisał: A tutaj Tami - nazywana przez wolontariuszy z Milką. Ma też ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/milka-delikatna-sunia-zagubiona-w-schroniskowej-rzeczywistosci-CID103-IDHqPhp.html Ja spróbuję ogłosić ją z imieniem Tami na Wrocław. Oboje są śliczni, oj będzie ciężko wybrać szczęśliwca, który pojedzie do pani Kasi... Nie jest wystarczająco ładna ....!!!!!!:( Zdjęcia ją upiększają!!! Quote
dwbem Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Rany, sorry ale to idiotka, wygląd ważniejszy od psa i jego charakteru? 3 Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Przed chwilą, dwbem napisał: Rany, sorry ale to idiotka, wygląd ważniejszy od psa i jego charakteru? Ja już nie mam siły, ręce mi opadły. Jestem zszokowana, bo wiem jak wyglądała nasza rozmowa. Trudno , szuka,my dalej. Quote
Tyśka) Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 9 minut temu, ewu napisał: Kompletnie się załamałam. Pani z Bielska przyjechala ale nie wzięła Tami bo nie spełniła jej oczekiwań w kwestii wyglądu. Sunia wskoczyła jej na kolana, tuliła się ale to za mało. Pani jest artystka o wrazliwej duszy estetki i Tami nie jest odpowiednia. Nie wierzę... co za baba... Niech kupi sobie pluszaka albo namaluje psa - wtedy się nie zawiedzie, a i pies nie zaatakuje jej wrażliwości, gdy pobrudzi sobie łapki... W sumie dobrze, że tak wyszło. Tami znajdzie kogoś z sercem, kto nie patrzy na to, co na zewnątrz. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Pani jest znaną osobą , kobietą sukcesu, kręci się w świecie artystów no i ma jak widać wysokie wymagania. Strasznie mi przykro:( Nie mogę w to uwierzyć, że sunia została. Quote
Gabi79 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 35 minut temu, ewu napisał: Kompletnie się załamałam. Pani z Bielska przyjechala ale nie wzięła Tami bo nie spełniła jej oczekiwań w kwestii wyglądu. Sunia wskoczyła jej na kolana, tuliła się ale to za mało. Pani jest artystka o wrazliwej duszy estetki i Tami nie jest odpowiednia. Faktycznie, bardzo wrażliwa, niech ją cholera. Dobrze, że nie zazała sobie przywieźć suni do domu. 1 Quote
rozi Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Żeby ją szlag na miejscu trafił. Dobrze, że psina do niej nie poszła, miałaby panią idiotkę i nie wiadomo, co by się z nią bidactwem stało potem. Nie denerwuj się, Ewu. Świat jest pełen idiotów. 2 Quote
Gabi79 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 31 minut temu, rozi napisał: Żeby ją szlag na miejscu trafił. Dobrze, że psina do niej nie poszła, miałaby panią idiotkę i nie wiadomo, co by się z nią bidactwem stało potem. Nie denerwuj się, Ewu. Świat jest pełen idiotów. Niestety to prawda, idiotów nie brakuje. Trzeba być kompletnie pozbawionym uczuć, żeby pojechać do schroniska, stwierdzić, że pies mi nie pasuje i zostawić go tam na pastwę losu. Wkurzyłam się maksymalnie. Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Dzwoniła o Tami przemiła Pani z Kudowy Zdrój. Pani ma 70 lat, Pan 68 lat no i ta odległość:( Quote
Gabi79 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 7 minut temu, ewu napisał: Dzwoniła o Tami przemiła Pani z Kudowy Zdrój. Pani ma 70 lat, Pan 68 lat no i ta odległość:( A Tami na ile lat jest oceniona? Quote
ewu Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Przed chwilą, Gabi79 napisał: A Tami na ile lat jest oceniona? ok 6-7 Quote
Recommended Posts