ewu Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 Na konto Dunaja wpłynęło 20zl od Pani Agnieszki Znajomej elik. Dziękuję, pieniądze wysłane do dt Dunaja. 1 Quote
Ewa Marta Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Dnia 14.11.2020 o 22:11, b-b napisał: Cudny widok :)))))))))))))))))))) Wzruszające:) Powodzenia cudowny piesusiu:) 1 Quote
ewu Posted November 19, 2020 Author Posted November 19, 2020 Pewnie nie pamiętacie ale był taki piesek Oreo, strasznie zniszczony. Był leczony w lecznicy Art Wet w Wieliczce. Dostałam właśnie zdjęcia z imprezy urodzinowej Oreo. 5 Quote
ewu Posted November 19, 2020 Author Posted November 19, 2020 4 minuty temu, ewu napisał: Pewnie nie pamiętacie ale był taki piesek Oreo, strasznie zniszczony. Był leczony w lecznicy Art Wet w Wieliczce. Dostałam właśnie zdjęcia z imprezy urodzinowej Oreo. Taki trafił do schroniska, szkielet z ranami na pupie. Obraz nędzy i rozpaczy. A teraz żyje sobie jak pączek w maśle:) Quote
Tyśka) Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Doskonale go pamiętam - ogłaszałam go wtedy i rozpaczałam, że nie mogę go wziąć pod swoje skrzydła. Wspaniałe zdjęcie, nawet nie wiesz jak się cieszę z jego szczęścia <3 ewu, a co z Franusiem? Nadal w schronisku? Nikt nie dzwoni? 1 Quote
ewu Posted November 19, 2020 Author Posted November 19, 2020 22 minuty temu, Tyśka) napisał: Doskonale go pamiętam - ogłaszałam go wtedy i rozpaczałam, że nie mogę go wziąć pod swoje skrzydła. Wspaniałe zdjęcie, nawet nie wiesz jak się cieszę z jego szczęścia <3 ewu, a co z Franusiem? Nadal w schronisku? Nikt nie dzwoni? Nikt:( Quote
ewu Posted November 19, 2020 Author Posted November 19, 2020 U Alfika wspaniale. Panstwo nie mogą się nachwalić, to psi ideał. Nie sprawia najmniejszych problemów, jest cudowny pod każdym względem. Bardzo za niego dziękują. Posłałam elik zdjęcia naszego anioła. 2 Quote
Gabi79 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 37 minut temu, ewu napisał: U Alfika wspaniale. Panstwo nie mogą się nachwalić, to psi ideał. Nie sprawia najmniejszych problemów, jest cudowny pod każdym względem. Bardzo za niego dziękują. Posłałam elik zdjęcia naszego anioła. To nagroda dla Państwa, że wybrali psiaka w potrzebie, nie zraziły ich wyłysienia, ani dolegliwości zdrowotne. Happy end, jak w bajce o Brzydkim Kaczątku 1 Quote
Gabi79 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 A teraz 4 biedaki, które czekają w schronisku na odmianę losu: Malutka sunia, waży 6,5 kg Bardzo sympatyczny, przyjazny piesio: Sunieczka, bardzo się boi, malutka, waży 7,5 kg: Quote
Gabi79 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Niewidomy staruszek ( rozwalił moje serce na milion kawałków) Quote
Tyśka) Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Ten staruszek przypomina mi Yogusia, ktory byl u Murki pod opieką Olena84. Szczęśliwie znalazł domek. Mnie ujęła ta kudłata sunia z pierwszego zdjęcia, ale do wiosny na pewno nie możemy mieć psiaka na DT. :( Moge jedynie poogłaszać. Quote
Gabi79 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 6 minut temu, Tyśka) napisał: Ten staruszek przypomina mi Yogusia, ktory byl u Murki pod opieką Olena84. Szczęśliwie znalazł domek. Mnie ujęła ta kudłata sunia z pierwszego zdjęcia, ale do wiosny na pewno nie możemy mieć psiaka na DT. :( Moge jedynie poogłaszać. Tak naprawdę, to wszystkie mnie ujęły, każdego szkoda. Tysiu, może Basia napisze o nich coś więcej, żeby były info do ogłoszeń. Quote
Poker Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Serce mi pęka , że nie mogę tymczasować. Quote
ewu Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 Elu, Gabrysiu dziękuję Wam za pomoc. 1 Quote
ewu Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 Sunie są malutkie, dropiatka waży 7,5 kg i jest po sterylizacji.Jest zaszczepiona i zaczipowana. Ma około 6-7 lat , na początku bardzo się boi ale potem się otwiera. Taka bida malutka. Nazwałam ją Tami. Czarnulka to malutka , przemiła sunieczka, ma około 3 lat. Była przygotowana do sterylizacji ale odkryto na jej brzuszku bliznę, która najprawdopodobniej jest śladem po sterylce. Waży 6,5 kg, jest śliczna, pełna energii. Nazwałam ją Emi. Tami i Emi:) Quote
ewu Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 17 godzin temu, Gabi79 napisał: To jest Bertram. Bardzo łagodny. powolny , niewidomy staruszek. Bertram ma ponad 12 lat. Strasznie mi go żal. Człapie na tych biednych , starych łapinkach, słyszy ujadanie psów, nie widzi niczego:( 1 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 17 godzin temu, Gabi79 napisał: Tak naprawdę, to wszystkie mnie ujęły, każdego szkoda. Tysiu, może Basia napisze o nich coś więcej, żeby były info do ogłoszeń. Mi też wszystkich żal, a najbardziej tego niewidomego staruszeczka :) :) :) Jak on sobie poradzi w schronie :( Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Pokażę wszystkie psiaki na wątku Kacperka i może zbierze się grupka, która wybierze psiaczka i wspólnie będziemy go wspierać finansowo. Pani Kasia obiecała, że przyjmie kolejnego psiaczka z Miedar na PDT. Już teraz, tu proszę o przyłączenie się do pomocy finansowej któremuś z psiaczków. Proszę o wiadomość na wątku Kacperka. Quote
ewu Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Mi też wszystkich żal, a najbardziej tego niewidomego staruszeczka :) :) :) Jak on sobie poradzi w schronie :( Elu bardzo ciężko takiemu ślepemu psiakowi przetrwać w schronisku. Quote
ewu Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 7 minut temu, elik napisał: Pokażę wszystkie psiaki na wątku Kacperka i może zbierze się grupka, która wybierze psiaczka i wspólnie będziemy go wspierać finansowo. Pani Kasia obiecała, że przyjmie kolejnego psiaczka z Miedar na PDT. Już teraz, tu proszę o przyłączenie się do pomocy finansowej któremuś z psiaczków. Proszę o wiadomość na wątku Kacperka. Elu ja Ci jeszcze wyślę Lemona, Kasia mi go przysłała. To pies bez szans w schronisku:( Quote
Recommended Posts