Ewa Marta Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 33 minuty temu, Poker napisał: Ja też nie rozumiem sytuacji. Piesio już już Anecik. Jest malutki, długi , bardzo uległy do człowieka. Nie umie chodzić na smyczy , chce ją przegryźć. Anecik uważa ,że będzie adopcyjny. Podobno ma ok. 4 lat. Wieczorkiem założę wątek. I imię by się przydało. Doskonale, że już bezpieczny! Quote
ewu Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Przepraszam, to nieporozumienie przez jedno imię dla dwóch suczek. Muszę wszystko wyjaśnić bo już sama zdurniałam:( Quote
ewu Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Cieszę się ,że Orzeszek już w hoteliku. Quote
omi Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Kola to ta jamnikowata sunia? Ona została w schronisku? A gdzie pojechała Dunia? Quote
ewu Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 20 godzin temu, omi napisał: Kola to ta jamnikowata sunia? Ona została w schronisku? A gdzie pojechała Dunia? Dunia jedzie we środę do Legnicy. Jamnikowatej nikt na razie nie chce:( Quote
elik Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Basia przesłała mi zdjęcia Niki, którą miała zabrać Poker, ale sunia znalazła dom Sunia ma teraz na imię Zara. Zdjęcie z DS. Quote
Poker Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Bardzo się ciesze ,że sunieczka ma domek. Quote
ewu Posted November 19, 2019 Author Posted November 19, 2019 Ja niestety internet mam tylko w pracy a nie bardzo mogę wtedy wchodzić na dogo. Myślałam,że to Kaspersky blokował net ale kupiłam Eset Nod i dalej mam internert przez 5 minut dziennie. Chyba sterownik w komputerze powoduje ten problem i chciał , nie chciał muszę go oddać do serwisu. Jutro mamy jechać do Legnicy z Dunią i do Wrocławia z Lusią. Umieram z nerwów bo Państwo widzieli Lusię tylko na zdjęciach i mam nadzieję,że zaiskrzy... Quote
elik Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Jutro mamy jechać do Legnicy z Dunią i do Wrocławia z Lusią. Umieram z nerwów bo Państwo widzieli Lusię tylko na zdjęciach i mam nadzieję,że zaiskrzy... Oby wszystko zagrało i zaiskrzyło :) Quote
Jaaga Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Zrobiłam ogłoszenie rodzince: https://www.olx.pl/oferta/pilnie-poszukiwany-dom-tymczasowy-dla-mamy-i-szczeniakow-w-schronisku-CID103-IDCy1AV.html Wyrózniłam na tydzień, udostepniajcie proszę na FB. Za Lusię trzymam mocno kciuki. Quote
Poker Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Koleżanka zgodziła się przyjąć do BDT Kolę z tego zdjęcia. Powiadomiłam ewu. Teraz czekam na jej działanie. 3 1 Quote
elik Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 8 godzin temu, Jaaga napisał: udostepniajcie proszę na FB. Udostępnione słodziaki. Quote
Nesiowata Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 20 minut temu, Poker napisał: Koleżanka zgodziła się przyjąć do BDT Kolę z tego zdjęcia. Powiadomiłam ewu. Teraz czekam na jej działanie. Super wieść. Quote
elik Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 23 minuty temu, Poker napisał: Koleżanka zgodziła się przyjąć do BDT Kolę z tego zdjęcia. Powiadomiłam ewu. Teraz czekam na jej działanie. Super! Wielgachne dzięki Quote
elik Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 32 minuty temu, Poker napisał: Oby sunia nie pożarła jej 3. kotów. Jamniki mają żyłkę do polowań. Oby nie było w niej zbyt wiele z jamnika. Wprawdzie daleko jej do jamnika, ale jednak trochu go w niej jest. Quote
Poker Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 ja w niej nie widzę ani krztyny podobieństwa do jamnika. Quote
ewu Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 Mam internet:) Bardzo się cieszę. Muszę na cito załatwić transport. Najwyżej przywiozę ją pociągiem. Dunia już w Legnicy w dt u cudownej Pani Danusi. Lusia w ds we Wrocławiu:) 1 Quote
ewu Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 9 godzin temu, Jaaga napisał: Zrobiłam ogłoszenie rodzince: https://www.olx.pl/oferta/pilnie-poszukiwany-dom-tymczasowy-dla-mamy-i-szczeniakow-w-schronisku-CID103-IDCy1AV.html Wyrózniłam na tydzień, udostepniajcie proszę na FB. Za Lusię trzymam mocno kciuki. Dziękuję:) Quote
Anula Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 6 minut temu, ewu napisał: Mam internet:) Bardzo się cieszę. Muszę na cito załatwić transport. Najwyżej przywiozę ją pociągiem. Dunia już w Legnicy w dt u cudownej Pani Danusi. Lusia w ds we Wrocławiu:) Wielka szkoda,że nie zbiegł się transport dla Koli z tym transportem. Quote
Poker Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Przed chwilą, Anula napisał: Wielka szkoda,że nie zbiegł się transport dla Koli z tym transportem. Szkoda , ale wczoraj wieczorem dowiedziałam się , że kiyoshi nie potrzebuje juz DT dla szczeniaka. Nie miałam jak spytać koleżanki czy weźmie sunię. Quote
Anula Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Przed chwilą, Poker napisał: Szkoda , ale wczoraj wieczorem dowiedziałam się , że kiyoshi nie potrzebuje juz DT dla szczeniaka. Nie miałam jak spytać koleżanki czy weźmie sunię. Na pewno musiały być przeszkody skoro Koli nie pojechał.Jakoś niezręcznie sformułowałam swój post. Quote
ewu Posted November 21, 2019 Author Posted November 21, 2019 Mam zdjęcia Duni z dt ale za skarby świata z MMSów nie wkleję. Quote
elik Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Mam zdjęcia Duni z dt ale za skarby świata z MMSów nie wkleję. Najpierw musisz zapisać MMS-a w telefonie i dopiero możesz go wkleić na dysk, a z dysku posłać e-mailem np do mnie :) Quote
Recommended Posts