cockermanka Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ona jest w miejscu, gdzie nikt chipa nie sprawdzi. Nie znam zasad ,myślałam ,że jeśli wygląda jak wygląda to jest rasowa:) Dowiem się czy uda się chipa sprawdzić. Dziękuję za pomoc :calus: Na pewno trzeba psicę tutaj pokazać: https://www.facebook.com/groups/415384691869409/?fref=ts Kurcze,nie sprawdzają chipów....ale sterylizują. Ciekawe co by było,gdyby okazało się,że to zaginiona suka hodowlana... To takie teoretyczne rozważania...bo psica na 99% rasowa nie jest ;) Quote
danyww Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Na pewno trzeba psicę tutaj pokazać: https://www.facebook.com/groups/415384691869409/?fref=ts Kurcze,nie sprawdzają chipów....ale sterylizują. Ciekawe co by było,gdyby okazało się,że to zaginiona suka hodowlana... To takie teoretyczne rozważania...bo psica na 99% rasowa nie jest ;) ..ale to jest grupa zamknięta :( Quote
elik Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Mam fotki Misiuni w różowej , ślicznej pościeli:) Elik zamieści, biedna Elik, ciągle Ją dręczę :calus: A dręcz sobie , dręcz :) W takich sprawach to cała przyjemność po mojej stronie :) Wkleiłam na wątku sunieczki, ale tu też nie zaszkodzi : Śliczna dziewuszka :) Quote
elik Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Suczka Safi (nr5 sznaucerka) i piesek Ayo (nr 11 sznaucerek) pojechali dzisiaj do wspólnego domu. :) Fantastyyzna wiadomość :jumpie: Juz notuje w katalogu :) Quote
Makila Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Pola daje popalić :) Gryzoń jakich mało. Jak mnie dzisiaj ugryzła w nos to mi świeczki w oczach stanęły :) Quote
sybil Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Pola daje popalić :) Gryzoń jakich mało. Jak mnie dzisiaj ugryzła w nos to mi świeczki w oczach stanęły :) :megagrin: Mała Pirania :kiss_2: Quote
cockermanka Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 ..ale to jest grupa zamknięta :( Zawsze można dołączyć do grupy ;) Quote
Ewa Marta Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Cudowne zdjęcia:-) Ta biała sunia jest urocza! Czy wiadomo już co z tą jej łapinką? Quote
elik Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Cudowne zdjęcia:-) Ta biała sunia jest urocza! Czy wiadomo już co z tą jej łapinką? Ona ma na imię Misia :) Quote
ewu Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Cudne malizny. Pola mały draniu nie odgryzaj nosa Anecie:) Misiunia biedna, kochana:) Elik dziękuję za fotki:) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 http://i62.tinypic.com/1z3t0no.jpg Makila jak pchasz paluchy pod zęby to co się dziwisz ;) Quote
agat21 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Piękne zdjęcia gryzonia Poli, a zdjęcia Misi - po prostu rozczulają. Po schronisku trafiła maleńka do raju :sweetCyb: Quote
elik Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ... Elik dziękuję za fotki:) Nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie :) A ja mam prośbę. Ogromnie proszę przyjrzyjcie się katalogowi i może ktoś cos doda, jakś ndatę przyjścia do DT, DS, czy inne informacje i czy ujęte są wszystkie psiaczki. Linki do katalogów str. 1 post 14 str. 28 post 545 str.29 post 565 Przyjme na klate wszystkie uwagi ;) Quote
Panna Marple Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Pola ma tak niesamowite oczyska...Od razu widać, że urwis :megagrin: Quote
danyww Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Filmik z nowego domu Safi i Ayo :loveu: https://www.youtube.com/watch?v=XOrj7LwZR3Y Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ciotki , dzwoniła dziś do mnie dziewczyna z Dobczyc o Frankę, która ma już raczej zaklepany dom w Myślenicach . Szuka szczeniaka, suni docelowo do 10 kg , dom ogrodzony w domu nie ma innych zwierząt była sunia staruszka która umarła w tym roku , jest 2 letnie dziecko . Dom nie sprawdzony ale i ja i Makila mamy do Dobczyc rzut beretem jakby co . Dziewczyna zgadza się na wa, umowę i sterylkę suni w odpowiednim wieku . Sunia miałaby mieszkać w domu . Tyle udało mi się ustalić przez telefon , bo zadzwoniła jak byłam w pracy . Na kogo mogę podać namiary dziewczynie , wysłałabym jej dziś zdjęcia Poli . Quote
Nutusia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Mam dwa potencjalne domki w Warszawie - poszukują niewielkich suczynek. Oba są w bolkach. Pierwszy - cały czas ktoś jest w domu, 2-letnie dziecko, dobrze byłoby, gdyby po okresie aklimatyzacji psica miała ogarnięty temat zachowywania czystości. Drugi domek z 8-letnią dziewczynką. Preferowany niewielki "egzemplarz", bo mieszkanie małe (1 pokój). Psina musiałaby zostawać w domu na 8 godzin... Bardzo się cieszę z DS dla Tary, bo była moim wyrzutem sumienia... Basiu, dziękuję za smsa. Byliśmy akurat na weselu i dzięki temu, zabawa była jeszcze lepsza! ;) Quote
Ellig Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jejciu, mają jak w raju :loveu: Jakie szczęsliwe,wesole, rozbawione, cudny ogrod :) Quote
ewu Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Ciotki , dzwoniła dziś do mnie dziewczyna z Dobczyc o Frankę, która ma już raczej zaklepany dom w Myślenicach . Szuka szczeniaka, suni docelowo do 10 kg , dom ogrodzony w domu nie ma innych zwierząt była sunia staruszka która umarła w tym roku , jest 2 letnie dziecko . Dom nie sprawdzony ale i ja i Makila mamy do Dobczyc rzut beretem jakby co . Dziewczyna zgadza się na wa, umowę i sterylkę suni w odpowiednim wieku . Sunia miałaby mieszkać w domu . Tyle udało mi się ustalić przez telefon , bo zadzwoniła jak byłam w pracy . Na kogo mogę podać namiary dziewczynie , wysłałabym jej dziś zdjęcia Poli . Podaj na mnie:) Masz mój numer a mail to [email protected] Quote
ewu Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Cudowne zdjęcia:-) Ta biała sunia jest urocza! Czy wiadomo już co z tą jej łapinką? Misiunia we czwartek jedzie na prześwietlenie do specjalisty. Quote
ewu Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Kochane najpierw wpłaty do uzupełnienia: memory 50 zł Panna Marple dla Lando 500 zł Agnieszka103 10 zł Anonimowy darczyńca dla szczeniaków 200 zł Dziękuję :):) :):) Quote
ewu Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Filmik z nowego domu Safi i Ayo :loveu: https://www.youtube.com/watch?v=XOrj7LwZR3Y Danusiu poryczałam się, Boże nie do uwierzenia ,że to te same psiaki. Dla takich filmików warto żyć:) Quote
ewu Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Z dobrych wieści to dostałam wspaniałego maila z domku Tary. Tarunia okazała się podrostkiem. Ma ok 9 miesięcy. Jest uroczym, wspaniałym psiakiem. Grzecznie zostaje w domu, nie brudzi, cudnie aportuje zabawki, jest przekochana:) Mam zdjęcie ,wysłałam elik z tradycyjną prośbą:) Quote
Recommended Posts