elik Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Niesamowita różnica !!! Wypiękniał Myszuś w tym kosmosie :) Quote
Gusiaczek Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Micha się cieszy widząc szczęśliwych astronautów :) Dobrego dnia wszystkim Hermaszewskim i ich Dobrym Aniołom Quote
elik Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 O 12.01.2016o11:38, Gusiaczek napisał: Micha się cieszy widząc szczęśliwych astronautów :) Dobrego dnia wszystkim Hermaszewskim i ich Dobrym Aniołom Dołączam się do tych życzeń :) 1 Quote
Nadziejka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Szczesliwe przecudne psie serdunka zagladam pozdrawiam oooogromnie Quote
Mysza2 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Umknął mi mail od Ewu z informacją, że 07.01 Kaja pojechała do super DS. to cytat maila "Dzisiaj pojechała do swojego ds Kaja. Kaja od 25 października przebywała w dt ( za karmę i weta). Adopcja wspaniała:) Kaja zamieszkała w domu z ogrodem i ma cudowną Rodzinę. Państwo przed Świętami pożegnali swoją sunię o którą walczyli od kilku miesięcy. Rak zwyciężył...:( Misia odeszła otoczona miłością. Kiedy zobaczyli ogłoszenie Kai pokochali ją od pierwszego wejrzenia.. Wczoraj było zapoznanie , wspólny spacer i masa emocji. Dzisiaj Kaja pojechała wtulona w swoją nową Rodzinę. Na zdjęciu Kaja w pierwszym dniu wolności 25.10 po przybyciu do DT Jeszcze w DT A to już zdjęcia z super DS 1 Quote
elik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Bądź szczęśliwa Kaju w swoim domu :) Ma super warunki :) Super kosmos :) Quote
Mysza2 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 A to kolejna bida uratowana przez ewu. Bida pojechała do DT na miejsce Kai. Do schronu trafił bardzo wychudzony. Zdjęcia ze schroniska I już w DT Dostałem imię Lucky i śliczny kubraczek Jestem karmiony co 2 godziny małymi porcjami gotowanego Maluszek jutro pójdzie do weta na badania Quote
elik Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 10 godzin temu, Mysza2 napisał: A to kolejna bida uratowana przez ewu. Bida pojechała do DT na miejsce Kai. Do schronu trafił bardzo wychudzony. Zdjęcia ze schroniska Dostałem imię Lucky i śliczny kubraczek Jestem karmiony co 2 godziny małymi porcjami gotowanego Maluszek jutro pójdzie do weta na badania Ale zmiana, kosmiczna :) Quote
Gusiaczek Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Kajuniu, powodzenia Ślicznoto :) Witamy Szczęściarza na Orbicie ;) Serdeczności zostawiam i pędzę dalej Quote
Gusiaczek Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Kajuniu, powodzenia Ślicznoto :) Witamy Szczęściarza na Orbicie ;) Serdeczności zostawiam i pędzę dalej Quote
Mysza2 Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Szczęściarz od wczoraj rano jest dopiero w dt a już inny wyraz pycholka:) Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Słodka mordeczka młodziaczka :) Poszczęściło się biedactwu. Co prawda na razie to tylko DT, ale wiem, że ewu zafunduje mu super DS. Quote
Gusiaczek Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Z życzeniami dobrego, owocnego dnia przychodzę, moc serdeczności zostawiam Quote
Gabi79 Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Wczoraj dzwoniła do mnie Pani Gosia, znajoma ewu, która także pomaga psiakom z tego schroniska. Szuka DT dla małego, czarnego pieska z białym krawacikiem. Mam dostać zdjęcia. Piesio w wieku około 3ech lat. Ja od kiedy adoptowałam mojego Tuptusia nie dam rady być DT. Dla równowagi super wieści z DS Perełeczki (na Dogo Nelci). Cała rodzina zakochana w Perełce po uszy (z wzajemnością). Perełka szczęśliwa, zadowolona. Zobaczcie: 1 Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Perełka szczęściara, i brak łapki jej nie przeszkadza. Pytam o małego , bo szukam pieska dla młodej, aktywnej kobiety Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 1 godzinę temu, Poker napisał: Perełka szczęściara, i brak łapki jej nie przeszkadza. Pytam o małego , bo szukam pieska dla młodej, aktywnej kobiety Może ten, a raczej ta :) ewu nap[isała o Niej tak: To urocza sunia. Ma 5-6 lat. Bardzo zagubiona w schronie, domowa, mila. Nazwalam ja Dunia. Dunia bardzo potrzebuje pomocy. Quote
Gusiaczek Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Śliczna Dunia ... widać, że bardzo, bardzo chce do człowieka .... Quote
elik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Śliczna Dunia ... widać, że bardzo, bardzo chce do człowieka .... Tak i w łapeczki zimno :( :( Quote
malagos Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Żeby i do niej się szczęscie uśmiechnęło.... Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 8 godzin temu, elik napisał: Tak i w łapeczki zimno :( :( 24 minut temu, malagos napisał: Żeby i do niej się szczęscie uśmiechnęło.... Anioł Basia czuwa ;) 1 Quote
Nutusia Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Fanie w tym kosmosie. Tylko szkoda, że i tam... śnieg ;) 1 Quote
elik Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Kolejny kosmonauta, tym razem poleciał do DS :) Szczęściarz :) Ledwo ewu wróciła do kraju, a już pojechała do wiadomego schroniska ze znajomymi, którzy pożegnali swojego Dropsa (po 15 latach. wspólnej drogi). Państwo wybrali tego psiaka. Chyba będzie Dropsem-bis. Quote
Recommended Posts