Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia tą małą biało rudą z ostatnich zdjęć wysłałam Toli z wątku zamojskiego. Tam ktoś poszukuje takiej

f01c2c8fd953acb5med.jpg

może się spodoba :)

Tola ma wysłać zainteresowanym zdjęcie :D

Posted

Basia tą małą biało rudą z ostatnich zdjęć wysłałam Toli z wątku zamojskiego. Tam ktoś poszukuje takiej

f01c2c8fd953acb5med.jpg

może się spodoba :)

Tola ma wysłać zainteresowanym zdjęcie :D

Oby, malizna świeżo po sterylce, wrzucona do boksu:(

Posted

To jest malutka , nawet bardzo malutka sunia.

Elu to ojej zdjecia prosiłaś żeby wysłać Pani , która pytała o Amie.

Może chociaż ogłoszenia jej ktoś zrobi?

Basiu, bardzo, bardzo dziękuję :) Zaraz prześle pani. Sunia jest śliczna. Sama chciałabym taką mieć przy sobie :)

Miałam sobowtóra,  moja Zuzia była trochę większa,żyła prawie 18 lat.

Może nazwijmy ją też Zuzia?

Bardzo ładne imię, jestem za :)

Dziadzio dobrze:)

A nawet bardzo dobrze :D

Zdjęcia dziadeczka

Dziadeczek%252520zabrany%252520ze%252520

U weta

Nie wiem co się dzieje , moje posty znikają :(

Nie znikają Basiu. Ten post, który jest pod tym postem, jest także na poprzedniej stronie

Oby, malizna świeżo po sterylce, wrzucona do boksu:(

Bestie !!!

Oby tylko nie zanieczyściła rany po zabiegu :(

Posted

Jestem, prawie pożarta przez sunię mimo skórzanych rękawic.

ewu niedawno wyszła ode mnie.  Na razie jest niewesoło i jestem trochę podłamana szczególnie ,że mąż wraca w piątek wieczorem.

Resztę napiszę potem , bo muszę wyjść. Sunia jest zamknięta w WC z otwartym oknem , bo smród się rozchodzi okrutny.

Posted

ewu chyba się zgubiła po drodze do domciu. Mam nadzieję ,że ma adresatkę na szyi.

A wracała z kontenerkiem? Bo znając Ewu to może spotkała jakąś bezdomną, biegającą bidę i szuka jej domu :)

• Upvote 2
Posted

Kobitki jesteście okrutne zołzy. Zamiast martwić się o Basię i współczuć Jej, to siem prześmiewywujom !!!!!

Biedna pogryziona Poker :(

Posted

Kobitki jesteście okrutne zołzy. Zamiast martwić się o Basię i współczuć Jej, to siem prześmiewywujom !!!!!

Biedna pogryziona Poker :(

Nie jesteśmy okrutne tylko wszystkie znamy Basię - jedzie sprawdzić domek dla psiaka, spotyka błąkającego się Donalda, którego musi zebrać z ulicy. Byłam z nią u Poker zawieźć Karmelitano, chciała wyskakiwać z auta gdzieś na trasie bo pod lasem zobaczyła psa. Jedzie do schronu po 2 psice przywozi 3. Całą Ewu.

Wszystkie wiemy że Basia musi troszkę zluzować bo się wykończy.

Może przez takie prześmiewywujki zrobi sobie np 1 dzień wolnego? Taki tylko dla niej. Należy jej się jak mało komu :)

Posted

Dzwoniłam do Basi. Oznajmiam że do domu bez adresatki, z pustym kontenerkiem okrutnie zmęczona trafiła. W tej chwili jest bardzo zajęta i znowu bucała całą noc o podopiecznego ale to Ona już napisze :(

Posted

Basia prosiła żeby przekazać że właśnie zakończyła się operacja Kaja - bez oczka i uszka - trwająca ponad 3 godziny. Stan jest bardzo ciężki. Nie wiadomo co będzie dalej........Miał poskręcane jelita jakimiś sznurkami lub nićmi.

Basia totalnie załamana.

Posted

Też rozmawiałam z ewu.

Ciut ją postawiłam do pionu , bo wpadła w czarną dziurę. Jak tak będzie nadużywać nadnerczy, to sama wpadnie w chorobę.

Musi kobieta spasować , bo się wykończy.