Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem kochane:)

Elik bardzo , bardzo dziękuję:)

To w takim razie próbujemy uratować malutką mamunię.

Anula wstrzymaj się z chwilę z przelewem, Elik założy a wątek i zobaczymy co się wydarzy.

Posted

Ja dzisiaj miałam szalony dzień ale bardzo owocny.

Jak tylko odebrałam ze wsi Pixie elik i moja znajoma zrobiły ogłoszenia dla małej.

Poker zaproponowała cudowne bdt , wszystko się ułożyło  i nagle zadzwoniła super miła Pani z ogłoszenia.

Od wczoraj trwały rozmowy , sprawdzanie, spotkania i ostatecznie Pixie pojechała dzisiaj do wspaniałego domu.

Będzie blisko - 5 km ode mnie więc będę ją odwiedzać.

Państwo pożegnali po kilkunastu latach ukochanego pieska i jak zobaczyli Pixie to pokochali ją natychmiast.

Jestem z Córką Państwa Panią Magdą w stałym kontakcie,

Już jutro pojadą do lecznicy ustalić kwestię sterylki, weterynarz ( polecony przez nas) będzie się opiekował  malutką i jak będzie właściwy moment przeprowadzi zabieg.

Nie będę już dzisiaj niepokoić Poker , zadzwonię jutro.

Poker jest nieoceniona i mam nadzieję, że też się ucieszy ,że Pixie jest już w swojej docelowej Rodzinie.

Poker bardzo , bardzo dziękuję :)

Posted

Rano byłam w schronie i zabrałam małego, wyniszczonego dziadunia , który pojechał do bdt do Rodziców Asi , która opiekowała się Frankiem.

Założę wątek ale jutro bo dzisiaj padam.

Dziadunio wyłysiały , w strupach, straszny biedak:( Jak go zobaczyłam nie mogłam przestać myśleć, opowiedziałam Asi i przekonała Rodziców.

Taki starowina nie będzie szalał , pośpi , zje , podrepcze na spacerku więc Starsi Państwo przyjęli dziadunia do siebie:)

Asiu podziękuj Rodzicom:) Starowinka biedna nareszcie ma bezpieczne miejsce na ziemi.

• Upvote 2
Posted

Właśnie dostałam maila z domu Pixie:)

Państwo bardzo dziękują, mam zdjęcie z pierwszego spaceru ale z dziećmi  Pani Magdy więc raczej nie do publikacji.

Pixie na początku nieśmiała już się zadomowiła:)

Będę dostawać informacje co u niej słychać :)

• Upvote 3
Posted

Cudny dzień :) Oby więcej takich. Jak to świetnie, że takim staruszkom też jeszcze niebo się otwiera :)
Dzięki ewu za wszystkie takie wspaniałe sytuacje przez Ciebie wykreowane :)

Posted

ewu ewu 

Basiu Basienko 0heart.gif

jedyna jedyna 

czlowieku cudny 

odpocznij serce odpocznij 

stokroc sciskamy i dziekujemy za zycie nowe dla tych wszystkich biedakow0heart.gif

Posted

Melduję się po przyjeździe, co prawda w niezbyt dobrej kondycji zdrowotnej,

Jestem  przeszczęśliwa ,że Piksunia ma DS. Może uda się jeszcze chociaż jeden taki myk z jakąś sunia? Piksi jest kolejną sunią, która miała przyjechać do nas na tymczas i nie dojechała , bo po drodze znalazł się DS.

ewu, nieustająco podziwiam.

Posted

ewu odpoczywaj kochana,bo to się Tobie naprawdę należy :)

Co do suni-mamuni, to pomyślcie, o znalezieniu jej dt takiego,który będzie mógł jej poświęcić dużo czasu na oswojenie z nową sytuacją i okaże dużo serca, aby mogła uwierzyć,zaufać...Powinna trafić do dobrych warunków i nauczyć się życia "od nowa" pod okiem nowej opiekunki...

Posted

Jak uznacie ,że nadajemy  się na DT dla  małej rudej, z którą  która był Karmelek w boksie, to możemy ją wziąć.

O matusiu kochana! Poker jesteś cudowna! :) Kochana:) i nie wiem co mam jeszcze ze swojej strony dodać...Chyba tylko,wielkie dzięki! :)

• Upvote 1
Posted

Jestem kochane:)

Elik bardzo , bardzo dziękuję :)

To w takim razie próbujemy uratować malutką mamunię.

Anula wstrzymaj się z chwilę z przelewem, Elik założy a wątek i zobaczymy co się wydarzy.

Kochana Poker da DT mamuni więc w tej sytuacji to chyba Poker założy wątek suni. Tak ?

Ogromnie się cieszę :D

Muszę odpocząć bo w końcu mnie wywiozą na Centralny :) :)  :)

Odpocznij Basiu koniecznie. Już dawno powinnaś to zrobić :)

Posted

Jak uznacie ,że nadajemy  się na DT dla  małej rudej, z którą  był Karmelek w boksie, to możemy ją wziąć.

Poker kochana dziękuję, wszystko zorganizuję, będziemy w kontakcie:):):)

• Upvote 1
Posted

Eliku a doszły fotki Tinki po sterylce?

Przykro mi Basieńko, nie doszły. A kiedy wysłałaś ?

Dziękuję Elu, jesteś przekochana:)

Dziękuję 

oczy%252520jak%252520serca.gif

Dzwoniła właśnie Pani Magda.

Zameldowała,że są u weta:) Pixie grzecznie przespała całą noc, jest bardzo grzeczna:)

Kochana suczyneczka :)