ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Rozmawiałam z Wandą, będzie działać na ile może. Sara bądźcie w kontakcie. Quote
Nutusia Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pokerku - kocham Cię po prostu! :) Bo już kombinowałam czy aby na pewno nie mogę mieć ósmego psa... 2 Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Pokerku - kocham Cię po prostu! :) Bo już kombinowałam czy aby na pewno nie mogę mieć ósmego psa... Nutusiu ja Was Wszystkie kocham:) Nieocenione Dziewczyny :) Quote
agat21 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Zgoda UM, żeby adoptować zwierzę? Co za chore pomysły? Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Wanda miała tam jakieś znajomości, prosiłam żeby się skontaktowała z Sarą. Quote
Sara2011 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Wanda kontaktowała się ze mną, ma dowiedzieć się czegoś więcej. Mi też jest trudno bo nie jestem na miejscu, ja mieszkam w Gorzowie Wlkp. a wiec tez setki km od Siedlec. Pozostaje mi jedynie kontakt telefoniczny. Gdybym była na miejscu to podjechałabym do lecznicy, porozmawiała, zobaczyła szczeniaki. Quote
Mazowszanka13 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Z Siedlec są Tygrysiczka (Ania) i gallegro (Tomek). Oni znają Wandę. Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Z Siedlec są Tygrysiczka (Ania) i gallegro (Tomek). Oni znają Wandę. Wiem Małgosiu, Wanda się do nich zwracała . Nie wiem czy pomogą.. Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Wanda dzwoniła to nie jest parwo tylko jakaś niestrawność. Ufff. Dziewczyny w kontakcie , Boże żeby to wszystko się udało. Quote
agat21 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Czyli szczeniaczki będzie można zabrać z lecznicy w miarę szybko? Oczywiście, jak UM zezwoli? Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Nie wiem zresztą Wanda kontakt z dziewczynami. Quote
Anula Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ewu,bardzo proszę,podaj mi link tu do psiaków wszystkich.Kilka stron przekopałam do tyłu ale nie mogę znaleźć.W zasadzie potrzebny mi jest Piko ale daj mi link. Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Ewu,bardzo proszę,podaj mi link tu do psiaków wszystkich.Kilka stron przekopałam do tyłu ale nie mogę znaleźć.W zasadzie potrzebny mi jest Piko ale daj mi link. Anula jaki Piko? O jaki link pytasz, nie bardzo rozumiem. Czy chcesz do albumu ze zdjęciami piesków ze schronu, czy o inny link Ci chodzi? Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 ewu,odgruzuj skrzyneczke Poker napisz proszę na maila [email protected]:) Quote
Anula Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Anula jaki Piko? O jaki link pytasz, nie bardzo rozumiem. Czy chcesz do albumu ze zdjęciami piesków ze schronu, czy o inny link Ci chodzi? Tak chcę album zdjęć - link.Być może pomyliłam imiona. Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Proszę:) Nie jest zauktualizowany , wiele psiaków jest dawno w domach ale jak Gosia aktualizuje to na dogo znikają fotki. https://plus.google.com/photos/106025050056724581601/albums Quote
Anula Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Proszę :) Nie jest zauktualizowany , wiele psiaków jest dawno w domach ale jak Gosia aktualizuje to na dogo znikają fotki. https://plus.google.com/photos/106025050056724581601/albums Nie żaden Piko jak napisałam tylko Riki.Riki potrzebny mi jest do wysłania Panu,który szuka dla siebie pieska.Czy Riki jest w Schronisku i czy byłby możliwy transport na Dolny Śląsk? Quote
ewu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Muszę dopytać. Mam nadzieję ,że nie przepadł:( A dokąd miałby dotrzeć? Quote
Recommended Posts